HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 5x29: 2018 legjobb pillanatai a Checkpointban

2020.01.10. 22:19 Stöki

Tavaly év elején nem volt időm összevágni egy besztofot a negyedik évadból, pedig a korábbi években erre mindig volt példa. Akkor sokan követelték rajtam, hogy ne szakítsam meg a hagyományt, mire tettem egy olyan felelőtlen ígéretet, hogy oké, valamikor 2019-ben majd csinálok egy 2018 besztofot. Aztán elég dolgosan telt az egész év, és valahogy csak decemberben jutottam odáig, hogy tényleg összevagdossam az ígért adást, és az ünnepekbe becsúszó mindenféle váratlan betegségek miatt szégyenszemre 2020 elején tudom csak publikálni - de szögezzük le, hogy ez még az ötödik évadhoz tartozik! :)

podcast127.png

Év végén amúgy is nagy utolérésekben voltunk, hogy teljesítsük vállalásainkat (végül össze is jött a szokásos 60 adás), és amíg visz a lendület, összerakom hamarosan 2019 besztofját is, még február végéig, megígérem. Mert hát kár lenne nem összegyűjteni a pillanatokat, amikor egy legendás játék fejlesztője mesél valami hihetetlen sztorit vagy csak Grath omlik össze egy szóviccsorozat súlya alatt. Szóval megkésve bár, de törve nem itt a negyedik évad összefoglalója, amiben közkívánatra a szegmenseket elválasztó bohócduda-effektet lecseréltem egy szelídebbre. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes most nincs, csak egy kredit a levezető zenének: Leisure Suit Larry's Funky House of Lowe remix by Mattias Häggström Gerdt. Alant pedig listázva a teljes ötödik évad, hogy később tudjak rá hivatkozni, illetve hogy gyönyörködjünk benne: Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit). Legközelebb egy hét múlva jövünk új adással, és indul a hatodik évad! És a végül, de nem utolsósorban: nagyon nagy köszönet nektek, hogy az elmúlt öt évadban hallgattatok és szerettetek minket, ti vagytok a legjobbak.

Az ötödik évad összes Checkpoint adása:

 

Az ötödik évad összes Checkpoint Mini adása:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból pedig a teljes negyedik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20191220.png

További támogatóink:

Kiss András, Szentmiklósi Dániel, kopeszku, Kiss Balázs, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, Kurucz Ádám, Nagy Gyula, Gortva Gergely, Révész Péter, cue, Szabó Ferenc, Lidérc, Galántai László, Báger Milán, polish, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Larten, hadam89, Ergoproxy83, Milo, Csviri, HaverDodi, ArcadeMacho, Gabesz Fótról, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, Vidra, kszicsillag, Bakonyi Gergő István, Markó Gábor, Majdénmegmondom.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangsos-képes főhajtás.)

14 komment

Címkék: retro közösség podcast besztof checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr6915401716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BobaFett 2020.01.11. 15:26:01

Kicsit OFF: minap olvastam el a patreon-os kampányotokat újra. Hát azért sok vállalt cél nem teljesült :) De reménykedjetek hogy ne nyerjek a lottón, mert akkor biztos befizetem az 5k USD-t hogy kelljen MOBA podcastot indítanotok :P
BTW miért nincs kint a patreon link sehol (értsd minden checkpoint posztnál)? úgy kellet kikeresni.

Flankerr 2020.01.12. 01:45:59

@BobaFett: a Patreon link legfelül jobbra minden posztnál ott van. tény hogy nincs külön kiemelve

mbm 2020.01.12. 03:02:34

@Flankerr: Asztali nézetben igen, mobilosban viszont hiányzik az oldalsáv.

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2020.01.13. 14:37:04

Spotify-on való megjelenésen nem gondolkoztatok még? Tudom önző vagyok, de minden podcast, amit hallgatok, elérhető itt, kivéve ezt ezt :P.

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2020.01.13. 14:55:08

@Stöki: ennyire nem lehetek láma, még mindig IDQDD néven kerestem. Köszi.

cse' 2020.01.13. 17:38:44

Nna, kirányság! Ki is próbálom, hátha a Spotify megjegyzi hol tartottam nem úgy mint a gyökér Soundcloud...

CaptainClassic 2020.01.14. 18:18:26

Ez a fitymás rész hogyan maradhatott ki az adásból?

4x29: 2:17:20-2:19:57-ig :)

Flankerr 2020.01.17. 00:53:58

@CaptainClassic: azon üvöltve röhögtem :D

kemi242 2020.01.17. 09:57:16

Csinálhatnátok bakik/kimaradt jelenetek adást is egy-egy évadból.

Taldarim 2020.01.19. 12:25:48

Lesz még Képtelen Krónika adás? Vagy azt a projektet magára hagytátok?

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2020.01.19. 12:40:30

@kemi242: Az a helyzet, hogy nem nagyon vannak olyanok. Ha van valami nagyon jó, ami nem passzol az adásba, akkor easter eggként az adás végére szoktam tenni, de ezekből nincs olyan sok, hogy egy teljes adás összejöjjön.

@Taldarim: Lesz, lesz, egyet éppen tegnap vágtam meg. 8. adásig vannak felvételek.

DeFranco 2020.01.19. 19:35:00

@cse': megjegyzi bizony, nagyon örültem mikor rátaláltam spoty-n mert sokkal kényelmesebb mint a lokális lejátszás vagy valami harmadik program.
süti beállítások módosítása