HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 5x11: E3 2019

2019.06.16. 23:49 Stöki

Igen, én is tudom, hogy 9 után nem 11 jön, a tizedik adás is meg van vágva (sőt, earlyben kint is), de ez a tizenegyedik aktuálisabb, ezért most ezt lövöm el, aztán pár nap múlva a tizediket is. Az 5x11 adás témája ugyanis az E3, ami - mivel pár perccel vasárnap éjfél előtt megy ki a poszt, még írhatom azt, hogy - a héten ért véget. Nem akartunk ezen sokáig ülni, amíg friss az élmény, kiélesítem.

podcast109.png

És akik segítettek nekünk megmondani a tutit a legnagyobb videojátékos expo felhozataláról: régi harcostársaink, Sasa és Mazur, tapasztalt gémerzsurnaliszták, vagy legalábbis jól színlelik ezt. Szóba került minden fontos kiadó és bejelentés a Cyberpunktól a 12 Minutesig, a Kojima-szekta pedig túlerőben volt a stúdióban, de nem sikerült megtörniük. Jó hallgatást kívánunk, embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy az adásban előkerülő témák, játékok:

Legközelebb a pár nap múlva jövünk tehát az előző Checkpointtal. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások az ötödik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból pedig a teljes negyedik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20190514.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Hollósi Dániel, Huszti András, Nagy Gyula, Győri Ferenc, Gortva Gergely, Révész Péter, cue, Senye Dénes, Csopa Tamás, Csányi Dániel, T1M3 D3VOUR3R, polish, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Varga Bálint Bánk, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, Döme, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Larten, Arsenic, hadam89, Ergoproxy83, Milo, Csviri, Magyar Kristóf, Kester, HaverDodi, arpadapunk, ArcadeMacho, MakkOS, Xlabu, Gabesz Fótról, G, Gergő, Havasi László, kaczurzsolt.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

 

16 komment

Címkék: podcast e3 checkpoint checkpoint kurrens

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr8314897512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.06.17. 06:11:04

kojima mindig ügyesen belecsempészi aktuális játékába az aktuálpolitikai trendeket, ami jó korlenyomat az utókornak. nem mellesleg játszani sem olyan rossz a játékaival.

Flankerr 2019.06.18. 22:44:19

Ez hatalmas adás lett, ami a végén történt az podkaszt történelem :D

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2019.06.19. 19:55:14

A laikus közönséget azért be lehetne avatni, mi az a dájrekt, hands-on, bring back Pelé vagy Kodzsima (utóbbiról gyanítom, hogy japán), mert így kissé belterjes.

Flankerr 2019.06.19. 19:56:23

@Keresztény szellemiségű luxuskurva: ez a5. évad 11. adása, milyen beavatást vársz egy szakblog szakpodkasztjától?

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2019.06.19. 21:00:32

@Keresztény szellemiségű luxuskurva:
Direct: Nintendo ilyen streamelt bemutatókra váltotta le a korábbi E3-as sajtórendezvényét.
Hands-on: Rapid játékkipróbálás, jellemzően 10-15 perces tesztlehetőség.
Bring back Pelé: Pelé pár éve prezentálta az új FIFA-t, elég rossz angolsággal, nem volt túl szerencsés bemutató, ebből lett Pelé későbbi követelése egy mém.
Kodzsima: Hideo Kodzsima, a Metal Gear sorozat alkotója, a Konami összerúgta vele a port, a Sonynál talált új gazdára, és ott csinálja a Death Strandinget.

Generic Jingle 2019.06.19. 21:03:05

Google képkeresőben találtam Plima cipőt!

larry 2019.06.20. 13:35:39

@Keresztény szellemiségű luxuskurva: Köszi, helyettem is kérdeztél!

@Stöki: Köszi a választ!

Asheron 2019.06.20. 15:41:54

@Stöki: Szuper volt az adás! A múltkor említett Electronic Arts (KKK) videót sehogy sem találom a YouTube-on. Kérhetünk egy linket? Hadd nevessünk mi is!

Karvaly 2019.06.27. 13:27:38

Lehetne egy linket kapni a "Madonna karú" Avengerses-szereplőre? Végignéztem a trailert, de nem találtam meg benne.

FeroxX 2019.07.04. 12:14:57

Ez szakadós lett :D

Malch 2019.07.05. 13:48:32

@Karvaly: A "Madonna-karú" Cloud volt, a FF7 remake trailerből - az Avengers a Murvel Stúdió/Puerto Rico Kapitány volt :)

De csatlakozom, nagyon jó adás lett, kedvenc vendégekkel, csakúgy mint a Bungie-s.

Karvaly 2019.07.09. 16:37:11

@Malch: Ó, tényleg, köszönöm!
süti beállítások módosítása