HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Indul az IDDQD / Checkpoint / Retroland Discord-buli!

2018.06.06. 21:14 Grath

Szeretnéd Stökinek részletesen megmagyarázni, hogy miért nincs igaza a Settlersszel kapcsolatban? Kérdőre vonnád Grathet túlzott konzolpártisága okán? Egyre felháborodottabb posztokban osztanád meg a világgal, hogy miért halott és tökfelesleges dolog ez az egész podcastosdi?

Na ebben az esetben semmi bejelentenivalónk nincs.

Ha viszont szeretnél elbeszélgetni az IDDQD, a Checkpoint és a Retro.Land készítőivel, illetve más, hasonló érdeklődési körrel rendelkező egyénekkel, jó hírünk van: elindult Discord-szerverünk. Ha ennyiből is tudod, miről van szó, csak kattints a https://discord.gg/yzbFFHB linkre, és máris Bob a bácsikád. Ha esetleg nem tudnád, mi az a Discord, semmi baj - Stöki is épp itt tart az egyedfejlődés útján. 

A Discord tehát egy chatrendszer, ahol bárki indíthat tematikus szervereket. Igen, lényegében valaki megint feltalálta az IRC-t. De mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a https://discordapp.com/ oldalről letölthető programon, vagy akár az ott található nagy "Open" gomb segítségével elérhető webes felületen keresztül feliratkozhatsz a szolgáltatásra, és ezt követően a fenti linkkel bejuthatsz a mi szerverünkre is. Az elsődleges téma természetesen a videojáték, remélhetőleg esik szó majd új bejelentésekről és régi konzolokról, emulátorokról és leárazásokról, meg mindenről, ami ezek közt van. A biztonság kedvéért a szabályokat azért olvasd el posztolás előtt.

Mindenkit - kazuárokat is - várunk!

8 komment

Címkék: közösség discord

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr5914028584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0motig0 2018.06.06. 22:29:37

Nem fogom tele rakni a discard szervert mememekel de cserébe lehetne egy cikk a Rerto.Landen a Phantasy Star Onlinrol. Vagy akár CP podcast is lehet.

Grath 2018.06.06. 22:56:17

@0motig0: nekem anno kimaradt, és amennyire tudom, az alap PSO már sehogy nem elérhető, csak a Blue Burst. Van esetleg más infód?

0motig0 2018.06.07. 16:20:37

@Grath: sylverant.net/ (X-box kivételével az összes verzió játszható!)

www.schtserv.com (X-box kivételével az összes emlékeim szerint! Ez most nekem nem akart bejöni lehet karbantartás van.)
Ezek rendes PSO szerverek(a scht BB szerver is sőt elméletbe már csinálják és tesztelik a PSO2 szervert is)

ephinea.pioneer2.net/ (Ez csak BB szerver. Az egyik legjobb)

Ha Dreamcast akkor kell egy lan adapter vagy egy dreampi és eredeti vason is fut. (GameCube esetén csak más beállítás kell de ahhoz nem értek semminyire.) A BB kiadás az annyiba másabb az eredeti verzio 2(ami volt pcre) ,hogy több és jobb. Meg szerintem rosszabb az irányítása de ezt így érzésre mondom.(Én eskü így érzem) meg abba benne van az episode 3-mon kívül mindegyik.(Az egy kártyás rész és csak gameclubra van emlékeim szerint)
Én probáltam a sima pc-s verziót szerverre vinni de nem sikerült csatlakozni(Utána kiderült lehet elcsesztem a regisztrálást de nem tudom. Az adminok facen segítő készek ha baj van.).
Ami infóm van az ez. Meg még annyi hogy a pc kiadás az Episode 2 és azt lehet offline is játszani. Csak kell hozzá egy indító amit hozzá csomagolnak rendszerint.

Grath 2018.06.07. 21:38:47

@0motig0: Ephineát ismertem, csak az BB, és a cikkhez a vanilla (is) kellene. Megnézem őket, köszi.

Episode 3 játszható offline is, vagy ahhoz GC-vel kéne valahogy mágiázni?

0motig0 2018.06.08. 19:42:55

@Grath: Ha konzolon tolod akkor az összes megy offline(Dreamcast tuti biztos) ez volt az egyik jóság benne.(A pc kiadás is csak annyi ,hogy van egy spec indító és ott azt indítod és kiválasztod ,hogy online vagy offline akarsz játszani és kész. Tehát pepecselés egyikkel sincs. Na jó max az ,hogy kompatibilitás meg rendszer gazda indítás. BB esetén meg lehet ki kell kapcsolni egy efektett de az is csak egy pipa kivétele. Kb ez az összes pepecselés ami lehet.)

agatity 2018.07.12. 16:47:50

Ööö, expired a discord meghívó.
süti beállítások módosítása