HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 10x02 - A Take-Two Interactive

2024.03.18. 23:38 Stöki

A remek Konnektor podcast egyik tagja, Lusztig Zsolt alias Warhawk már kétszer is volt nálunk vendég, és most harmadszor is sikerült rávennünk egy felvételre. Warhawk tapasztalt, régi gémer, ezért átfogóbb, akár egy egész céget kibeszélő adásokra kiválóan alkalmas. Beszélt már nálunk a Westwoodról és az Apogee-ről is, de most nagyobb falattal kínáltuk meg: a Take-Two-val.

podcast206.png

A cég története a játékiparon belül sem mindennapi, van benne csalás, árulás, lázadás, pereskedés - kész csoda, hogy az egyik legjelentősebb kiadóvá tudott válni. Amit könnyen lehet szeretni (például a GTA-k miatt) és még könnyebb utálni (például a védjegytrollkodásaik miatt). Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy a műsorban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb egy héten belül jövünk Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint-adások a tizedik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból a teljes negyedik évad, ebből a posztból pedig a teljes ötödik évad. Igen, a 6-7. évadról nincs még összesítő poszt, majd lesz.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20240309.png

További támogatóink:

Kiss András, HunterXXL, kopeszku, Zsiga Bálint, Zsül, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Bera Nándor, Paller, Duchon Jenő, Kecskés János, Tzupi, Laborpati, Adam007, PeterB, Nagy Ákos, Nagy Gyula, Lidérc, Csemniczky Péter, Németh Bálint, Klisz Gábor, cue, Dreska Szilárd, Csicó, Oberling Gergő, Demeter Zsolt, Döme, Fattykány, Sh4mir83, Bohner Gergő, cubeshadow, Chew Tarcsa, Balfars, Morq, Kor Phaeron, Zoli, ACsudálatosPaukembör, Karasz Edit, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, ricsi, abeddon, TheLastNinja, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, Alien Mindbender, Csíkos János, Tamás, periklesz, pec, Magunsz, Nagy Tamás, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, RxMikes, Hrubos Mátyás, Dundeal, Somi, Gorgil, Febert Zoltán, TH1, Signomi, Bazzs, PsyZed, gandalf, polipropilén, kalanneni, Solymi81, ÁjmekszGera, VinczeI, GSimon, casualplayfair, Polben, Nagy Krisztián, Tamás, Rules, Pusztai László, Ripburger, Kester, Szabó Ferenc.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangsos-képes főhajtás.)

5 komment

Címkék: retro podcast checkpoint taketwo

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr5618357187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekrényszagú néni 2024.03.19. 21:03:28

Torso killer becenevű sorozatgyilkos tényleg volt, sőt létezik mindmáig. Lehet, hogy róla készült Lucio Fulci örökbecsű filmje is?

en.wikipedia.org/wiki/Richard_Cottingham

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2024.03.20. 18:30:33

a rippert elkezdtem nagyon régen, de a főhős pszeudo nic cage-sége kiakasztó volt, amit walken sem bírt kompenzálni. kár érte.
aki kipróbálná, a thecollectionchamber-en megteheti.

Zolexx 2024.03.22. 18:17:50

A Red Dead Redemption örök nagy kedvenc (szigorúan az első).

k.mark529 2024.03.25. 12:02:36

Chairman = "A tanács tagja lehetsz, de a mester címet nem adjuk meg neked"

Kit Fisto 2024.03.29. 21:25:01

Nekem tőlük csak a GTA4, és a Duke Nukem Forever tetszik.
süti beállítások módosítása