HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint Now 2023/07: Eltűnő régi játékok

2023.08.11. 08:38 Stöki

Bocsbocs, kicsit megcsúszott most az esedékes Checkpoint Now, nehéz volt összeegyeztetni a nyaralást, adásfelvételeket és -vágásokat. De ami késik, az már itt is van: egy viszonylag eseménytelen hónapban is simán összejött egy combosabb Checkpoint Now-ra való anyag. (Aki nem tudná még: a Now az a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit.)

cpnow2307.png

A hónap témájának egy érdekes kutatást választottunk, ami számszerűsítette, amit mindenki tud: egy csomó régi játék nem elérhető ma már. Erről lamentáltunk kicsit, aztán persze beszéltünk a Microsoft-Activision üzlet újabb fejleményeiről és egyéb júliusi hírekről. A szokásos, számunkra kedves minirovataink előtt Stöki tett egy nagy vállalást: mindenféle szar filmet és sorozatot megnéz a következő adásig. Bővebben lásd a shownotest, de még inkább hallgasd a Checkpoint Nowt. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, vagyis az adásban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb a jövő héten jövünk Checkpoint Minivel. Továbbra is válasszatok bennünket, és visszajelzések, észrevételek jöhetnek bátran (iTunes-ra is, mert akkor jobban észrevesz minket a drága), és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint Now adások a kilencedik évadban:

 

Még korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból a teljes negyedik évad, ebből a posztból pedig a teljes ötödik évad. Igen, a 6-7. évadról nincs még összesítő poszt, majd lesz.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

 


A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20230716.png

További támogatóink:

Kiss András, HunterXXL, Schmatzy, kopeszku, Zsiga Bálint, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Bera Nándor, Kecskés János, Mészáros Albert, Tzupi, Nagy Gyula, Lidérc, Csemniczky Péter, Németh Bálint, Klisz Gábor, cue, Dreska Szilárd, Csicó, Oberling Gergő, Demeter Zsolt, Döme, Fattykány, Laborpati, Sebeőkdeák, Sh4mir83, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, ricsi, abeddon, TheLastNinja, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, periklesz, pec, Magunsz, Nagy Tamás, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, RxMikes, Hrubos Mátyás, Dundeal, Somi, Gorgil, Febert Zoltán, Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, TH1, Signomi, Bazzs, PsyZed, gandalf, polipropilén, kalanneni, Solymi81, ÁjmekszGera, VinczeI, GSimon, casualplayfair, Leto.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

8 komment

Címkék: retro podcast checkpoint now

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr918190997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Generic Jingle 2023.08.11. 12:15:16

Csak én hallom úgy, hogy nem a CP Now főcímzenével nyit az adás?

Szekrényszagú néni 2023.08.11. 13:17:00

Érdekes, ha a lootbox szerencsejáték, akkor a CCG pl. miért nem?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2023.08.11. 21:33:33

az eltűnő játékok kapcsán: engem sohasem zavart ez, a hét tengereken mindig fellelhető volt és lesz egy kincses sziget megfelelő zsákmánnyal.

GeekEmbeR 2023.08.12. 12:18:32

Játékos filmek és sorozatok és nem esik szó az új Resi animációs filmről? Ejnye.

desperado 2023.08.12. 14:55:55

@Generic Jingle:
Ez egybol nekem is fura volt, mart irtam is volna:)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2023.08.12. 16:24:20

Azért az a Grath alatt vinnyogó riasztó embert próbáló volt, srácok :D

Stefan Derrick 2023.09.04. 14:08:34

Érdekesség, és talán nem hangzott el az Antstream kapcsán, hogy a főnök nem más, mint Ian Livingstone:
süti beállítások módosítása