HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint Now 2022/08 - Gamescom, The Last of Us Part I, augusztusi hírek

2022.09.09. 22:05 Stöki

Itt az idő, Now vagy soha, már megint kicsit később, mint ideális lett volna (egy betegség és egy érettségi találkozó szólt közbe). De ami késik, már itt is van: egy újabb, játékokban szegény, de hírekben gazdag nyári hónapot dolgoztunk fel. (Aki nem tudná még: a Now az a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit.)

cpnow2208.png

Erős aktuális fő téma annyira nem volt most, hogy egyszerűen nem választottunk ilyet. Cserébe kicsit bővebben beszélgettünk a The Last of Us Part I-ról, kicsit a Gamescomról, aztán voltak Unity-utánlövések, rengeteg filmes hír és retrós nyalánkságok, meg a szokásos hírsaláta és a számunkra kedves minirovataink. Bővebben lásd a shownotest, de még inkább hallgasd a Checkpoint Nowt. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Legközelebb egy héten belül jövünk toplistás Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

 

Korábbi Checkpoint Now adások a nyolcadik évadban:


A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20220109.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Zsiga Bálint, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Westy, zsovez, Bera Nándor, Nagy Alexandra, Kurucz Ádám, Kecskés János, Nagy Gyula, Lidérc, MLM a tét, Csemniczky Péter, Németh Bálint, Lemon Alvarez, Klisz Gábor, cue, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, periklesz, pec, Magunsz, Rauminen, Fattykány, Nagy Tamás, Tusák Károly, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, bosken, RxMikes, Kovács Tamás, Hrubos Mátyás, Dundeal, Somi, Gorgil, Febert Zoltán, Szabó Ferenc, Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, TH1, Signomi, Bazzs.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

9 komment

Címkék: retro podcast checkpoint now

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr4617928049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2022.09.10. 10:19:53

aitd remake és ja3 jöhet, a többi meh.

jed 2022.09.10. 11:28:19

Ez se érhető el az Apple Podcasts appjában. :'( A Lunar Lander óta nincs új tartalom.

Generic Jingle 2022.09.10. 15:31:32

Az Usagi igazat szólt: az első az utolsó. A Sex Pistols Grath által emlegetett első lemeze egyben az utolsó is volt. Mert csak egy volt nekik.

Lóval ne 2022.09.12. 22:25:42

A Koch Mediát nyilván nem azért kellett átnevezni, mert bárkinek is problémát okozna kiejteni a nevüket (a rizskochot pl. elég sok helyen fogyasztják), hanem mert történetesen az egyik leggyűlöltebb vad-kapitalista famíliáját is Kochnak hívják az Egyesült Államokban és ott inkább rájuk asszociálnak. Az ottani Koch fivérek a vegyiparban kezdték amivel természetesen rengeteg üzemi balesetet és környezetszennyezést okoztak, de alapvetően a politikai támogatásokkal és washingtoni lobbizással váltak közellenséggé.
A Koch Media nagyjából annyira baljós csengésű woke körökben, mint ha egy kiadónak Soros Games, Hitler Entertainment vagy Putinvision lenne a neve.

slima · http://fightmusic.hu/ 2022.09.13. 09:20:30

Nintendo és drift témában: a joy-conokat a Nintendo már ingyen javítja Magyarországon is. Pár hete jött szembe velem a hír, fent van a hazai hivatalos szerviz oldalán. Törött/repedt, beázott darabokra természetesen nem érvényes a 24 hónapon túli garancia.

Illetve ajánlom Stöki figyelmébe a Mario Party Superstarst, amit már lehet pro controllerrel is játszani. Az eredeti switches partiban amúgy érthető hogy nem lehet csak joy-connal, mivel több minijáték is erősen a joy-conokra van felépítve.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2022.09.14. 06:23:43

Sőt, Warshaw szerepel a 2014-es AVGN mozifilmben is (önmagát játssza), aminek a sztorijában szintén fontos szerepet kapnak az elásott E.T. játékok.
süti beállítások módosítása