HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint Now 2022/05 - Éves jelentések, havi balhék

2022.06.09. 23:31 Stöki

Májusban végre befutottak az éves pénzügyi jelentések minden cégnél (kivéve a Microsoftnál, ők később zárnak, náluk negyedéves jelentés volt). A májusi Checkpoint Now fő témája így adott volt, de azért bőven beszélgettünk másról is, hiszen ugye a Now az a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit (de ezt már úgyis tudjátok).

cpnow2205.png

A havi hírtermésben pedig a szokásosnál is jobban dominálnak a perek és a balhék, hát elnézést ezért, de egyrészt ez ilyen hónap volt, másrészt a médiasuliban az első órán verik az újságírók fejébe, hogy a negativitás hírérték-növelő tényező. De azért akadtak pozitív hírek és a szokásos filmes, retrojáték-újdonságok is. Bővebben lásd a shownotest, de még inkább hallgasd a Checkpoint Nowt. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy a műsorban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb egy héten belül jövünk toplistás Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

 

Korábbi Checkpoint Now adások a nyolcadik évadban:


A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20220109.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Zsiga Bálint, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Westy, zsovez, Bera Nándor, Nagy Alexandra, Kurucz Ádám, Kecskés János, Nagy Gyula, Lidérc, MLM a tét, Csemniczky Péter, Németh Bálint, Lemon Alvarez, Klisz Gábor, cue, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, periklesz, pec, Magunsz, Rauminen, Fattykány, Nagy Tamás, Tusák Károly, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, bosken, RxMikes, Kovács Tamás, Hrubos Mátyás, Dundeal, Somi, Gorgil, Febert Zoltán, Szabó Ferenc, Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, TH1, Signomi, Bazzs.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

6 komment

Címkék: retro podcast checkpoint kurrens

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr1917853005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

larry 2022.06.10. 22:36:20

A "ray tracing"-et egy csomó ideig úgy értettem, hogy "rate racing", és azt hittem, hogy ez arról szól, hogy ki tud nagyobb FPS-t produkálni szoftveresen vagy hardveresen, vagy mittudomén. Mióta tudom, hogy igazából mi, azóta se igazán változott meg az életem.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2022.06.11. 06:52:15

willy. duplavével. nem villy.
a c64 roundup ütős, a többi meg vihar a biliben.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2022.06.11. 13:41:43

Kiváló adás volt, mint mindig (ki is került PORT.hu címlapra ez is).
Robert Copnál konkrétan hangosan felröhögtem! :D

Generic Jingle 2022.06.13. 08:01:51

Hurrá, az adás része lett a kommentem! Mikor utaljátok a jogdíjat? :-)

ric64st (Rihárdó) 2022.06.14. 17:25:51

Az ehavi Checkpoint Dark is remek lett!
süti beállítások módosítása