HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 4x24: Tokyo Game Show 2018

2018.10.20. 00:32 Stöki

Igen, én is tudom, hogy 21 után 22 jön, de kicsit megcsúsztam a vágnivalóval, és most, hogy lett időm feldolgozni rövid idő alatt mindent, úgy döntöttünk Grathtel, hogy az eseményekhez kötődő adásokat előrevesszük, másként szólva dobunk egy Larry 4-et. Szóval a lenti adás előtt felvettünk még kettőt, de azokat még Budapesten, ezt pedig Tokióban, ahova Patreon-támogatóink jóvoltából jutottunk el idén (leborul, leborul).

podcast91.png

Tokióban természetesen az idei Tokyo Game Show-t néztük meg, és bár a kultúrsokk idén elmaradt, láttunk jó pár fasza játékot, és persze megint elmentünk Akihabarába. Élményeinkről rittyentettünk egy podcastadást még kint és hát ezt nyilván nem október közepén akartam kitenni, csak hát ember tervez, isten meg bedob egy csomó random encountert a fő küldetés elé. Ami késik, nem múlik, embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, azaz az adásban hivatkozott dolgok (majd még bővítem):

Legközelebb a még a hétvégén jövünk Checkpoint Minivel (eskü, már kész, és earlyben hallhatják is páran). Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások a negyedik évadban:

 

Még korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból pedig a teljes harmadik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Ezek pedig vendégszerepléseink a Runyai Stúdió podcastjében, A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán (van már második rész is! sőt, harmadik!), illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20180914.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Hollósi Dániel, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, Kalázdi Tamás, Gortva Gergely, Révész Péter, Szabó Ferenc, polish, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, ArcadeMacho, Selmeci Dávid, Hájas Ákos, Lottsie, CsikosZ, Gytb, Oli, Udvardy Tamás, Döme, waces, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Kovács Marcell, Neriana, Larten, Arsenic, rBali, hadam89, Ergoproxy83, Milo, Csviri, Gueszka, Magyar Kristóf.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

 

6 komment

Címkék: podcast tgs checkpoint checkpoint kurrens

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr5914311499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerithegreat88 2018.10.20. 10:16:47

Megint forbidden üzenetet dob az illetve itt gomb :(

Flankerr 2018.10.20. 11:32:47

A zöld teás Kitkat finom volt :):

Generic Jingle 2018.10.20. 14:20:01

Ha a cikk "audió", akkor a kommenteket miért írásban kell elkövetni? Az miért nem lehet "audió"? :-)

Dr Smit Pal... 2018.10.20. 17:26:58

@Generic Jingle: ja jo lenne, ha lehetne hang uzeneteket kuldeni a blogokra, mint a kommenteket. :))

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2018.10.21. 07:31:16

@Dr Smit Pal...: lennének is anettkás fingós üzik hamarosan.

kemi242 2018.10.27. 12:36:13

Japánban a konzol sokkal népszerűbb játékplatform (nem úgy, mint Dél-Koreában, ahol sokáig embargó alatt voltak a japán termékek, így fordított a helyzet), a konzolgyártók viszont nem engednek pornót a gépeikre, ezért a PC-s játékpiac elég erősen a hentaira koncentrálódik. Szóval nem vagyok meglepve, mit találtatok a PC-s részlegen. :)
süti beállítások módosítása