Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

2014 legjobb keresőkifejezései (18+)

2015.01.13. 16:02 Stöki

Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy egy csomó keresőszót nem ad ki, és ennek hatását nagyon lehetett érezni (ha valaki tudja, hogy lehet ezt megkerülni, írja meg), azzal meg csak a poszt írásakor szembesültem, hogy a blog.hu nem tárol egész évre keresőszavakat, szóval a keresőszavak kb. 80 százalékát ezúttal nem tudtam kinyerni. Azért a maradék kb. négyezer keresőszóból is simán összejött egy posztra való, szóval olyan nagy baj nincs.

Toplistát most sem adok, mert a lista elején többnyire a blog neve és különdéle variációi (iddqd, iddqid, stb.) és a szex (ill. sex) szerepelnek. És ahogy lenni szokott, a korábbi posztok keresőkifejezéseit nem közlöm újra, csak megemlítem, hogy továbbra is belefutni a régi klasszikusokba, van amiben a fekete szörny a hegyen szaladgál, az a durva, hogy erre tényleg az iddqd-t hozza ki elsőre a Google, fluxuskondenzátor eladó, doktor bubó németül és még sorolhatnám.

2014 a GTA 5 éve volt a keresőablakban, legalábbis a blogban erre kerestetek rá a legtöbbször mindenféle változatban, és most is az volt a helyzet, mint tavaly: a korábbi évekhez képest elképesztően sok trágár, illetve szexuális tartalmú keresés volt. Ezeket nem nagyon lehetett, illetve nem is akartam megkerülni, szóval ahogy a South Park elején mondják, az alábbiakban csúnya szavak hangzanak el, elolvasásukat senkinek nem ajánljuk, illetve kiraktam egy 18+-os karikát, mert az NMHH nem alszik. És akkor jöjjenek 2014 legjobb keresőkifejezései kommentárokkal, kategóriába szedve a jobb emészthetőség érdekében.

gcd5q.jpg

Elgépelések, helyesírási hibák:

apakman játékot hogykellvégig csinálni – Pontról pontra.

princ of persia ps2 páják – Lyally.

mobil játékok jácása – Azt hiszem, ez volt az a konkrét helyesírásai hiba, amit volt magyartanárom mindig négyszer húzott alá. (Persze nem nálam!)

nitszfor szpid játékok játszani vele – Legalább azt tudod, hogy játszani kell vele, ha már a nevét nem.

gta 5 online mokázunk lápisárkal video game – Ez pedig legyen ehavi rejtvényünk: mi a bánat lehet az a „lápisárk”?

Eltévedt keresések:

szex+és+new+york+origami – Sarah Jessica Parkert például így hajtogathatsz.

trónok harca családfaParancsolj, csak aztán győzz kiigaztodni rajta.

átnevelő táborok lényege – Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de az átnevelés.

butrol pisztoly amivel a disznot lovik – Nem tudok segíteni, öregapám még késsel rendezte az ilyen véres ügyeket (tökre megérte, isteni házi szalonnát füstölt).

beugratós kérdések a fizika tanárnak – Pascal bemegy egy bárba – mekkora a nyomás?

egy film amibe macskák vannak – Mondjuk a… Macskák? Vagy a Macskafogó. Vagy bármelyik catasztrófafilm.

ukranok mitt vittek el a magyaroktol – Az nem tudom, de az oroszok főleg karórákat.

kutya esetében mennyi idő alatt áll be a hullamerevség? – 24 óra, de gondolom, már elkéstem a válasszal.

macska szivatási módok – Madzagon pörgetett papírgalacsin. Vagy egy lézerpointer fénye. Vagy négy fél dióhéj a cicus mancsaira kötözve. Vagy egy kalapácsfej a hátára. Vagy egy Butrol pisztoly. Vagy ez:

(UPDATE: Állatvédők kedvéért csak annyit, hogy a lézerpointerig gondoltam komolyan. Macskabarát vagyok, volt is macskám sokáig.)

bekukucskáló vicces képek – Nagy önuralommal ezt nem az erotikus blokkba tettem, de így meg nem jut eszembe semmi vicces.

melyik az a klip amiben toiletpapírral lövöldöznek a csajok – Gondolom, Faul & Wad Ad vs Pnau művészkombó Changes című száma kell, de nekem az a Crepto-reklám jutott eszembe először, amikor – Hofi szavaival élve – az egész ház egyszerre szarik.

ninja dobócsillag képe – Surikennek hívják, úgy keress rá. Amúgy bizonyos versenyúszó körökben ugyanígy nevezik, amikor a tusolóban kifújod az orrod a tenyeredbe, majd a végeredményt a sporttársadhoz vágod (lehetőleg azután, hogy ő már megtörölközött).

zombis film amibe egy zombi karját vaják vissza és igy nagyon erős lesz – Nem tudom, melyik film, de Hollywood úgyis pár éven belül megcsinálja a remake-et, csak addig bírd ki. (UPDATE: A Dead Snow 2 az.)

ki tudja mi a címe mesefilm a sakkról amelyben egy kislány tanít két királyt játszani a háboruzás helyett – Az eltévedt keresések bronzérmese. Amúgy egész kíváncsivá tett, melyik lehet ez a mese. (UPDATE: Hát persze, hogy meglett ez is. Holland film, Lang leve de konigin, magyar fordításban Isten óvja a királynőt.)

goblenszövés oktatás – Akkor első lecke: gobelinnek írják. Tényleg, mennyire jó játék volt a Gobeliiins.

fulop szigeteken a hazassag megszunesere jogszabalyok – Nagyon nagy lehet a baj, ha erre keresve még az IDDQD-t is megnézted.

Videojátékos közszolgálat:

jó játék a street rod?Jó bizony.

aréna játék lepkével, halállal commodor 64 – Gondolom, a lepke Worluk akar lenni, az arénás játék a Wizard of Wor, a halál pedig az, amikor a haverod istibizti megígéri, hogy csak szörnyeket lő, de mindig akad egy „eltévedtˮ lövés.

asztal de nem szék játék windows – Hát ja, ha így folytatja a játékipar, jön a Table But Not Chair Simulator.

bálna őlő emberes játekok – Ugye anno a PETA kiakadt azon, hogy az Assassin's Creed 4-ben bálnákat lehetett ölni, lehet, hogy arra gondolsz. Erről jut eszembe:

whale.jpg

érti valaki a bioshock infiniti végét?Érti. De még mindig jobb, mint a Mass Effect 3 vége, nem?

flopis régi játékom – Én az egyik szekrényem aljában találtam meg egy csomó C64-lemez alatt. Persze soha nem fejeztem be, csak megrajzoltam hozzá pár képernyőt meg az indulást leprogramoztam (kalandjáték lett volna). Mindenesetre nagy hitre vall a Google-n így rákeresni a régi játékodra.

gyilkos denevéres játékok – Gyilkos, de ne véres? Olyan kevés lesz.

during the development of thief: thedark project mit jelent magyarul? – Azt, hogy „szia, nagyon szép szemed van, gyere velem andalogni a csillagok alattˮ. Próbáld ki, tuti siker.

gta vice city letőltés nem torrent és nem kell hozzá browse honnan kell ilyet gyakorikérdések – Te aztán nem bíztad a véletlenre.

nem birja a gepem a doom 1-et. Miert? – Mert 2015-ben még mindig egy szakadt 286-ossal próbálsz felülni az fps-vonatra.

sims 3 hogyan lehet unikornisnak szülni? – Hívni kell hozzá egy kobold állatorvost, a szivárvány tövénél találsz egyet.

Szexuális perverziók (18+):

egy vaginában játszódik – Ez a Fantasztikus utazás pornóváltozata lesz.

elhunyt pornosztár a ló – Egyperces néma felállással emlékezzünk meg róla.

lovas szexkepregeny – Még csak most hunyt el, több tiszteletet!

2 csaj ah ah aaaaaa sex hii aa – Ezen fetrengtem. Az ember, aki hangutánzó szavakkal keres a napi rejszadagra.

erotikus wowos tortenetekMia Rose biztosan tudna ilyeneket mesélni. Szövetséges sztorit biztosan, de lehet, hogy hordásat is, wink-wink.

jessica nigri pinája – Kéne, mi? De nálunk csak cosplayes ruhában találod meg.

hogyan kell péniszt építeni a minecraftban? – Ma is tanultam valamit. Így:

koton pöcsre – Óriási szerencséd van, a legtöbb kotont pöcsre tervezik. Viszont a bizonyára sok száz releváns találat közül miért választottad az IDDQD-t?

magyar beszolas sex kozben – Miért? Miért jut eszembe erről egy ezeréves vicc, ami ráadásul nem is olyan vicces? Miért őriz az ember agya ilyen marhaságokat? Mindegy, akkor már idelinkelem.

mit csináljak csók közben – Jódlizz!

közös rejszolás ingyen – Hajrá, használd ki az időt, ki tudja, mikor jön a rejszadó.

nem tudok leállni a faszom kínzásáról – Butrol pisztolt próbáltad már?

ki van a legrégebben a pc gurunál – A jó öreg Chris, már a lemezes Guru idején ott lebzselt az parádi Amiga-táborokban, szóval közel került a tűzhöz. Elnézést, fogalmam sincs, miért került ez a szexuális perverziókhoz.

perverz beszaratos, befosatos történetek – Egyszer Chrisszel lementünk a Guru-táborba...

Vegyes hülyeségek:

játékra kényszerítették – Kezeket fel, csak semmi okoskodás, ez egy játszatás! Kapcsolja be az Xboxot! Csak lassan, semmi hirtelen mozdulat, különben lövök! Most indítsa el a Halo Reachet! Úgy, campaign, első pálya. És most gyerünk, neki a covenantoknak! Csinálja már, nem mondom még egyszer! Cseréljen fegyvert! Achievement unlocked, na látja, megy ez. Hé, maga ott, hova megy? Kezeket tarkóra, és feküdjön a földre, ha még látni akarja a családját! Magáé lesz a második pálya!

nandras01 évike – Még mindig a blog legjobb olvasói kontentje, úgy látom, másban is megmaradt. Az se érdekel, ha esetleg kitalált, annyira fasza sztori.

a barátnőm barátja rocker és most ő is az lett és már alig tölt velem időd mert állandoan facebookoznak – Ez egy nagyon szomorú történet, nincs is kedvem elpoénkodni. Szegény rocker srác, neki csak a Facebook jut.

aki a telekre jön az meghal sims3 – Hú, nem is tudtam, hogy a Sims 3 ekkora túlélőhorror.

sims3updates_obj_12860_m.jpg

amikor a wowosok elkezdenek lolozni – ...akkor fessétek feketére az eget, és temessétek a játékipart. Mert bizony mondom néktek, aggasztó trendek kezdenek elhatalmasodni, freemium meg nulladik napi patch meg early access, nem is beszélve az öt percig vicces játékokról (egy galandféreg-szimulátort tudna mondani valaki? röhögnék egy jót). Mostanság baszki videojátékok már nem is készülnek, csak enpluszegyedik Assassin's Creedek meg gyalázatos mobák meg indie játékok, amikért rajongani illik, de még az aknakereső is szórakoztatóbb náluk, miközben egy rendes rts nem volt már évek óta, és annak a sok millió konzumidiótának is a kezét törném el, aki lehetővé teszi, hogy a kiadók visszaéljenek a preorder modellel – ez, amit látunk, kérem szépen, nem más, mint a hagyományos videojátékos értékek devalválódása, és ezek után nem lehet meglepődni majd, ha a nyugati civilizáció popkultúrának nevezett bástyája a közeljövőben megroppan, amit szükségszerűen követ majd egy globális paradigmaváltás, sőt póluselvándorlás, ami egy harmadik, ezúttal kulturális szinten zajló világégésben csúcsosodik majd ki, szóval az apokalipszis lovasai már nyergelnek, mert wowosok lolozni kezdenek, emberek tíz eurókat adnak kavicsszimulátorokért, és Minecraftban építenek hamis bálványokat, és mert senki nem hallgatott rám, amikor azt mondtam, hogy bezzegazénidőmben. Elnézést, kicsit elkalandoztam.

dobbenet mi tortent a palyaudvaron – Befutott a vonat. Érted, a v-o-n-a-t!!! Az emberek elkezdtek leszállni róla, mások felszálltak rá, őrületes volt! Jó, ott kellett volna lenni, hogy értsed, de akkor is döbbenet, mi volt.

eladó kéményméretező program – Deflektoros kéményméretezés, alap, az Alkotó Ifjúság Egyesülés Számítástechnikai Irodáját keresd a Garibaldi u. 2-ben.

ott a poén ja nem mégsem – Ez kész munkadarab, nem reszelgetek rajta.

google nem a barátod – Pedig emlékszem, 1998-99 környékén mekkora hipszterség volt még AltaVista helyett Google-lel keresni. Amúgy tényleg nem a barátod, inkább egy okoskodó nagybácsi, aki minden családi vacsorán ott van, de akihez senki nem szeretne túl közel kerülni, bár mindig jókat sztorizgat.

kiherélés képregényHere it is, ahogy az angol mondja. (Úgy kell neked, minek kattintottál rá.)

mi az négy lába van asztal de nem szék – Ott a poén ja mégsem.

szovicc matematikai egyenletbol – Ha egy henger sugara z, magassága pedig a, akkor a henger térfogata pi*z*z*a.

hancu jatekcsaj – Na jó, eddig bírtam a kereséseiteket. Elmentek ti a francba. Azért mindennek van határa.

66 komment

Címkék: közösség keresőkifejezések 18+ 2014 izéi

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr297050859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leadfoot 2015.01.13. 16:09:54

A lápisárk olyan cápa, ami a mocsárban él. Szerintem teljesen világos.

RegularZombie 2015.01.13. 16:35:42

ja bocs, ez nem a kereső

Kipróbáltam pár kifejezést, és a legtöbbnél elég gyorsan az iddqd blogra lehet találni, de "egy film amibe macskák vannak" kifejezésnél a 15. oldalnál feladtam, addig nem találtam.

Ki az a beteg állat, aki rákeres ilyenre, végiglapozza a keresőt, és rá is kattint mindenre?

RegularZombie 2015.01.13. 16:36:48

*addig nem találtam ide vezető találatot

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.01.13. 17:03:33

@Leadfoot: Így van, a helyes megfejtés: Swampcápa! 8-)

@Stöki: A japó, macskás videón totál ki vagyok borulva. Komolyan, nem bírom az ilyesmit. 8-(

Leadfoot 2015.01.13. 17:05:27

@Sam. Joe: Én meg se mertem nézni.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.01.13. 17:15:33

@Leadfoot: Hát... Elvben megmaradt a szerkesztési jogom, mint vendégblogger régről, szóval tudnám törölni, de parasztság lenne a részemről. Nem bántják, de aki ilyesmin röhögni tud, az egy barom.

@Stöki: "gta vice city letőltés nem torrent és nem kell hozzá browse honnan kell ilyet gyakorikérdések – Te aztán nem bíztad a véletlenre." Segítsünk neki! A helyes megfejtés: Steam.com. 8-)

"ki van a legrégebben a pc gurunál" Ez teljesen jogos, hogy a szexuális perverziók alatt listázod! 8-)

Arilian 2015.01.13. 17:18:19

Attól is függ tudomásom szerinte, hogy hányadiknak adja fel, hogy a google miket gyűjtött rólad össze.

Ha rendszeresen rákattintasz a valós IDDQ-ds találatokra, akkor más esetekben is előbbre sorolja.

pl. saját találataim az ingyen lőszerre előbbre van sorolva az iddqd, még egy inkongnitó ablakban hátrébb van és a destiniy ingyen lőszer az első.

tudománytalan következtetésem, hogy aki a szex lóval kifejezésre is az iddqd-t találja meg az egyik leglelkesebb rajongója az oldalnak!

Limrasson 2015.01.13. 17:42:28

@Sam. Joe: Szerintem vicces a macskás videó, őszintén miért másért tartanál macskát? Azt a max 2 egeret amivel a legtöbb embernek meg kell bírkóznia nem éri meg macskával fogatni, megenni megint csak nem jó, több rajta a szőr mint a hús, hűségesnek nem hűséges, erősnek nem erős...egyedül arra való hogy egy jót nevess rajta, meg esteleg néha jó hogy cuki, aztán ennyi. Ezzel van tele a net cuki/idióta macskákkal, ez is egy ilyen, és még csak nem is bántják, szóval mi a probléma?

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.01.13. 18:00:28

@Limrasson: Értem. Szerinted vicces. Akkor már tudod, hogy mit gondolok rólad.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2015.01.13. 18:02:37

@Sam. Joe: Chill, így kezdődnek az értelmetlen flémek.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.01.13. 18:30:54

@Stöki: "macska szivatási módok – Madzagon pörgetett papírgalacsin. Vagy egy lézerpointer fénye. Vagy négy fél dióhéj a cicus mancsaira kötözve. Vagy egy kalapácsfej a hátára. Vagy egy Butrol pisztoly. Vagy ez:"

Tudod mit Stöki? Ha ezt a pár sort te viccesnek gondolod, illetve a videót amit kitettél, te sem vagy különb mint Limrasson. Ráragasztják a szigszalagot a macska bundájára és azt - bár nem mutatják - nyilván letépik valamikor. Ez nem állatkínzás? Próbáld ki a saját hajadon! És engem csitítgatsz?

Szégyellem magam, hogy valaha is volt közöm a blogodhoz! Töröltem az anyagaimat, a jövőben ha összefutnánk valahol a közelembe se gyere!

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2015.01.13. 18:48:07

@Sam. Joe: Jézusom, higgadj le. Mi ez a bekattanás? Igen, téged csitítgatlak, mert te viselkedsz elég hülyén. Őszintén szólva megdöbbentően hülyén.

Azt javaslom, aludj egyet, és holnap gyere vissza józan fejjel. Mert most nyilván nem látsz az indulattól.

Amúgy volt macskám, és kurva jól elvoltunk egymással.

BobaFett 2015.01.13. 19:58:44

Elvileg a google algoritmusa baromira büteti ezt a jobboldali cimkefelhő ocsmányságot. Ennek ellenére azért elég jó helyeken szerepel a blog a találati listákon, ami meglepő :)

aaasssddd 2015.01.13. 20:02:21

@Sam. Joe: Én kipróbáltam a hajamon a szigszalagot. Egy óráig guggolva közlekedtem, aztán leszedtem. (:

Wulfgar 2015.01.13. 20:05:00

@Sam. Joe: Nem vagyok az állatkínzás híve, de ezeket akkor sem nevezném annak.
A videoban meg a látottak alapján még csak nem is szigszalagot raknak rá (bár az sem tépi ki a szőrt, próbáld csak ki nyugodtan magadon ha nem hiszed), hanem a jó öreg havanna barnát (a rendes nevét nem tudom és mindig így hívtam/hívta mindenki), ami egy erősebb papír felületét sem képes feltépni, nemhogy a macska szőrét kitépni.
Kb olyan ez mintha a macskát a "kikapcsológombján"-nál fognál meg. :D

aaasssddd 2015.01.13. 20:06:25

@BobaFett: Szerintem ezeknél a teljesen idióta kereséseknél eleve minden találatnak nagyon kicsi a szkórja, ezért a címkefelhő már nem oszt, nem szoroz.

Dagosta 2015.01.13. 20:08:49

Bár szeretem a macskákat, szerintem is vicces az a videó. Nem fáj neki, nem okoz szinte semmilyen károsodást. Nem értem, mire fel ez a rage...

Vierre_ 2015.01.13. 20:31:08

Én - már bocsánat, de a páros faszverés ingyen blokknál röhögőgörcsöt kaptam, a matematikai egyenlet-szóvicc rész megoldásánál pedig kiégett az agyam.

mesuker 2015.01.13. 20:34:55

A sakkozós film címe, amiben a kislány tanítja a fehér és a fekete királyt: Isten óvja a királynőt!
Egyébként tök jó film, kislányként én is szerettem :) és ha minden igaz még Garry Kasparov is szerepel benne.

Twaron 2015.01.13. 20:45:05

ki tudja mi a címe mesefilm a sakkról amelyben egy kislány tanít két királyt játszani a háboruzás helyett

= netán Alice csodaországban?

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2015.01.13. 20:53:48

A macskás részhez odaírtam egy disclaimert, és örülnék, ha ennyivel le tudnánk zárni. A sok közül egy keresőkifejezéshez kerestem egy videót, és ezt találtam hirtelen, az nem azt jelenti, hogy bármikor megcsinálnám a macskámmal. És tudom, hogy vannak dolgok, amikkel nem viccelünk, de nem hiszem, hogy a macskaszívatás meg a holokauszt ugyanaz a kategória.

Joe-t meg hagyjátok, mert nem tud válaszolni. A lehető legdurvábban visszaélt az adminjogával, amivel nem hagyott nekem más lehetőséget, mint hogy kivágjam a blogból, mint macskát szarni. (Figyelem, ez csak egy hasonlat! Soha nem vágtam ki a macskámat szarni, szép almosdoboza volt.)

krcsirke 2015.01.13. 20:59:38

Legalább nem csak én hiányolom a minőségi RTS-t.
Macskás videó komoly, bár nekem örök kedvencem a régi macskás reklám videók lesznek.

Dr_utcai_arcos 2015.01.13. 21:12:02

"Pascal bemegy egy bárba – mekkora a nyomás?" Ha Pascal bevesz egy ekit Turbo Pascal lesz e belőle (ok, én kérek elnézést...)

tralalala 2015.01.13. 21:34:23

@krcsirke: De hát most volt a planetary annihilation, jó mondjuk az se volt túl jó, második róbálkozásra lerusholtam a gépet :( Emlékszem Total Annihilationban mekkora csaták tudtak lenni pedig. Mingyá le is töltöm gog-com-ról :)

taffer 2015.01.13. 21:41:12

"during the development of thief: thedark project mit jelent magyarul?" - azta, játszik valaki a Thief magyarításaimmal? :D

Egyetlen dolgot nem fordítottam le bennük: a fejlesztés közben keletkezett aranyköpéseket, amik easter eggként voltak elrejtve az első két részben :)

de mostantól tényleg megvan a válasz is az IDDQD-n :)

vargatom 2015.01.13. 21:45:37

@Stöki: A macskás videó szerintem is határeset volt. Valamilyen szinten azért ez is abúzus, még ha messze nem olyan durva is, mint számtalan másik amiket posztolgatnak az emberek.

Ettől még lehet túlreagálni is, persze.

Viszont a Chris dolgokon szakadtam a röhögéstől ;)
Következő lépésnek esetleg posztolhatnál az Alsóőrsön található alteregójáról egy képet, hátha lehetne belőle IDDQD zarándokhely. Én speciel mindig elérzékenyülve nyugtázom balatoni bicajtúrákon, hogy annyi év után is rendületlenül nyomja a bulit :P

Pingman 2015.01.13. 21:46:09

Galandféreg-szimulátorra nekem a Noby Noby Boy-t adta ki :)

zyrobs 2015.01.13. 22:07:39

Kőszimulátor (illetve kő emulátort) egy ismerősöm már írt 15 évvel ezelőtt, annyit csinált hogy egy ablakban megjelent egy kődarab. A vicc része a dolognak az hogy ez angolul "rock emulator", és a progi leírása inkább a koncertre sugallt.

De minap láttam a steamen Kenyér szimulátort, amivel egy darab toast kenyérrel kellett bejárni a házat és megkeresni a piritós sütőt, hogy finom reggelivé süthesd magad. Elég nagy baromságnak hangzik, de ha belegondolunk akkor ilyesmi szoftverek már az Amigás korszakban is voltak dögivel, nem?

bbandi 2015.01.13. 22:40:52

@taffer: azokat te csináltad? Akkor kösz, 15-16 évesen találtam rá a thief 1-re, de egy mukkot nem tudtam még angolul - akkor nagyon jól jött, és emlékeim szerint nagyon igényes volt. (kgysoft volt talán?)

"egy vaginában játszódik" - Szerintem ez a Privates lesz, amit egy időben nagyon felkaptak, mert állítólag tök jó platformer, amúgy meg a nemi betegségek veszélyire oktat: www.sizefivegames.com/games/privates/

utax 2015.01.13. 22:56:34

De durva, azt hiszem kiégett a viccrelém. De most komolyan.
Ha ez lenne évente az egyetlen post az iddqd-n, akkor is a kedvencek között lenne.

Wildhunt 2015.01.13. 23:27:57

A dióhéjas dolgot zsenge gyermekkoromban én is elkövettem macskával, azzal súlyosbtva, hogy a befagyott tavon engedtük el. Ha akkor lett volna youtube... Akkor most várom a TEK-et.

2015.01.13. 23:34:49

ó, a rickrollt beszoptam.

UFP P 2015.01.14. 00:18:28

@Sam. Joe: ugyan most nincs macskám, de sokáig volt, és azt hiszem jobban is kedvelem a macskákat mint az embereket. ezek után mondom, hogy aki szerint ez állatkínzás, az egy barom.

másképplátó (törölt) 2015.01.14. 01:02:21

A disznóölő egy mag nélküli (vak) tölténnyel működő nem fegyver. Az állat fejéhez érintve az elsütéskor a gáz,rugó ellenében előrelök egy rudat ami szép kis lyukat üt az agyban aztán a rugó miatt a rúd visszacsúszik a helyére.mi 30 éve használjuk mert utáljuk a visítást

dm996 (törölt) 2015.01.14. 01:33:39

@UFP P: +1.

Azt is hányszor megcsináltuk - igaz kutyával - amikor a megevett de még el nem mosott joghurtos "poharat" az orrára tolod, szerencsétlen meg nyalja mint az őrült de közben egyfeszt hátrál... :)

Egyes emberek teljesen elvesztették a realitásérzéküket. Elfelejtették, hogy állatkínzás az, amikor valakik ütik, verik, szúrják, tépik, felgyújtják, éheztetik, szomjaztatják vagy magukra hagyják az állataikat, és még sorolhatám.

Viccelődni azért lehet, elvégre egymást is megtréfáljuk néha...a macskák pedig alapból is szeretnek balfaszkodni. Ennyi erővel az is állatkínzás, ha hagyom felmászni a szekrény tetejére, mert biztos lehetek benne, hogy utána le fog ugrani, és nem mindig jön össze úgy, ahogy szeretné :)

TH 2015.01.14. 02:01:09

A poszt szokás szerint tök jó volt, igazán kár volt a macskás közjátékért a kommentekben. :(

a Bloom 2015.01.14. 07:41:09

@Dr_utcai_arcos: Azt nem tudom, de ha a Somlón vesz házat, ő lesz a Borland Pascal.

Komojtalan 2015.01.14. 08:20:55

Ezt a hülyeséget, sokan jobban szeretik ezek szerint a macskákat mint az embereket, mert hasonló vicceket simán megcsinálunk a haverjainkkal. Gondolom szegény macskán nem órákig, de szerintem még csak nem is percekig volt a szalag, nem az állatkínzás megörökítése volt a cél, de elég mókásan viselkednek néha az állatok, ezért is szeretjük őket (főleg sülve :-) ). Amúgy ha senki nem próbálta ki honnan a felsorolt macska szívatások (kalapács, dió)?

A keresők pedig tényleg úgy működnek, hogy eltárolják mikre kerestünk már rá. Youtubén beírom X, erre a találati lista 2-3. oldalán már olyan találatok vannak aminek semmi köze az X -hez, annál inkább a már megtekintett videókhoz.

Komojtalan 2015.01.14. 08:56:31

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Rózsaszín pitbull új lemezének címe: RejszRoyce.

Karvaly 2015.01.14. 09:17:19

Hát, tőlem jöhetnének a legjobb keresések havi bontásban is. :)

SpéCica 2015.01.14. 09:36:44

No mibe fogadjunk, hogy ezt a bihari viki írta?

Szelid sunmalac 2015.01.14. 09:53:41

A kutyas hullamerevseges kerdest egyebkent ertem, bar szomoru. Ha ugyanis kenytelen vagy elaltatni szerencsetlen allatot, akkor ugyebar asol neki egy godrot, ami kb megfelel a kutya meretenek. Csakhogy ha beall a hullamerevseg, akkor mondjuk a labai miatt ketszer akkora kell neki, vagy hatara fekteted, de akkor meg ketszer olyan mely kell.

Bobby Newmark 2015.01.14. 10:11:59

@Szelid sunmalac: ...vagy beletöröd a gödörbe, vagy megvárod, míg elbomlanak a bekötött izmok.

Savior 2015.01.14. 18:09:17

@Keresztény szellemiségű luxuskurva: hogyaz, ezt mennyire utáltam a Pools of Darknessben, alacsony szinten (mármint relatíve alacsony, ~14 talán?)! Sétál a parti a réten, erre a nyakába esik vagy 50 ilyen. Brrr.

(Ami azért is vicces, mert a leírás szerint nem éppen társas lény. Mondjuk ez igaz a sárkányra is, aztán mégis ez volt az a játék, amiben a Delayed Blast Fireball volt a legjobb vörös sárkányhordák ellen...)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2015.01.14. 19:48:12

erotikus minecraft ejakuláció fanfiction?
cigány pornó? ezek kimaradtak?
pedig nagyon ment a gúgel seo-hegyezés tavaly ezirányban.

Fényezett Rézlábos 2015.01.14. 19:55:57

@Komojtalan: Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak így vele. Én például egy olyan videót néztem volna a belinkelt macskás helyett, amiben a fickót szigszalagozzák a farkánál fogva egy ipari ventillátorra, majd elindítják. Mármint a ventillátort... képzelheted az értetlen arckifejezést, meg milyen pózokat levágna! ;)

Bobby Newmark 2015.01.14. 20:52:37

@Fényezett Rézlábos: Valószínű a karót nyelt idióták kivételével azon is röhögnénk.

De te tényleg azt gondolod, hogy attól leszel jó fej meg népszerű, hogy itt műfelháborodsz azon, hogy egy macskának enyhe bosszúságot okoznak, de egy embert szemrebbenés nélkül megkínoznál? Mert akkor én csak azt kérdezném, hogy volt-e a felmenőid közt diagnosztizált pszichopata?

Fényezett Rézlábos 2015.01.14. 21:31:09

Nem azért kommentelek, hogy jó fej legyek, meg népszerű, az nem az én műfajom. Te azért kommentelsz? Én azért kommentelek, mert a poszt vagy egy másik komment elindított egy gondolatfolyamot, amit, vagy aminek az eredményét úgy gondolom, hogy érdemes lenne megosztani másokkal valamiért.
Azt sem igazán értem, hogy miért gondolod, hogy műfelháborodtam, ezzel szemben miért gondolod, hogy az emberkínzás látványa(!) engem nem zavarna. Ha mégis azt gondolod, hogy nekem az ilyesmi látványa kellemes, akkor miért gondolod, hogy a felháborodásom nem valós?
Én hobbi-mizantróp vagyok, nem pszichopata. A pszichopata te vagy, vö.: "Valószínű a karót nyelt idióták kivételével azon is röhögnénk." (az emberkínzáson, ugyebár).
Hogy némileg spóroljunk a bitekkel, leírom: egyikkel sem tudok azonosulni, és megvetem azokat, akik ilyesmin röhögnek. A ragasztószalag amúgy nem annyira durva, mint a dióhéj, attól konkrétan meg tudnak őrülni... de hagy ne meséljek részleteket a gyermekkorom "hőseiről", akik felpumpálták a békát, meg két lehajtott fiatal nyírfához kikötötték a kóbor macska lábait, aztán elengedték a fákat. Na az ilyenek szerintem ezekkel a cselekedeteikkel száműzik magukat az értelmes lények sorából. És a ragasztószalagos videó ugyanezen a szellemiségen alapul, véleményem szerint.

Fényezett Rézlábos 2015.01.14. 21:38:16

Bocsi, az előző elsősorban @Bobby Newmark: -nak ment.

Lo Gikus 2015.01.14. 23:40:05

Nem igazi bélférgek, de talán ez az elmebeteg játék áll a legközelebb a bélféregszimulátorhoz:

www.youtube.com/watch?v=jxvuiRTIVK4

Van benne here állú rendőr, bélférgen sétáló pingvin röpködő pegazusok, primitív megvalósítás 3 éveseknek szánt grafika. Talán 3 évesek készítették az egészet.

Komojtalan 2015.01.15. 09:22:57

@Fényezett Rézlábos: Ezek után gondolom te macskádat szoktad dugni, ha fejlettebb vagy esetleg kutyákat. Ilyen elmebetegek mindenhol vannak, de valahogy az állatvédők és a kismamák között nagyobb számban. Az utóbbi még érthető, mert egy ősi ösztön, de az első? A macska az egy érdek állat, azért él az emberrel mert neki jó. Mihelyt talál(na) egy jobb gazdát azonnal faképnél hagy. Ebből következően ez a macska is jól érzi magát az emberrel, na persze nem ebben a videóban, de ennyit kibír a napi kajaért, a melegért, a szeretetért, stb ... cserébe. A félreértések elkerülése végett én pont ezért szeretem jobban a macskákat, mert meg kell szelídíteni, oda kell figyelni rá, stb ... , de ettől még csak egy állat akinek kevés esze van, igaz neked sem több, tehát inkább egy macska mint te.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2015.01.15. 14:09:02

@Wulfgar: "hanem a jó öreg havanna barnát (a rendes nevét nem tudom és mindig így hívtam/hívta mindenki),"

Nekem egyszer úgy mondták, hogy hawaii barna...Én meg néztem ki a fejemből, hogy az mi.Ráadásul asszem egy papírboltban volt, az eladó részéről.Valszeg ő sem volt a helyzet magaslatán... :D

Bobby Newmark 2015.01.15. 18:03:51

@Fényezett Rézlábos: Igen, ez a gondolat tényleg olyan magasröptű, hogy azt már meg kell osztani... Szóval ezt elvetve arra gondoltam, hogy ez csak szimpla közösségvállalás a turbó-macskavédőkkel, up to eleven, to the ló túloldala, hogy jól bevágódj náluk.

A műfelháborodásod meg azért mű, mert -ahogy azzal te is tökéletesen tisztában vagy- annak a macskának nem lett semmi baja.
És azért gondolom, hogy az emberkínzás nem zavar, mert műfelháborodásodban ilyesmit javasolgatsz.

Amit leírtál az egy Jackass-be illő jelenet, speed-intimepiláláson biztos is, hogy hülyére röhögném magam.
Egyébként az alapvető gondolat, amire próbáltalak volna rávezetni az az lenne, hogy:
"fasznak idegesíted fel magad olyan dolgokon, amikre úgysincs az égvilágon semmi befolyásod?" Jobb lesz annak a (valószínűleg rég végelgyengülésben kimúlt) macskának attól, hogy te itt levágsz nekünk egy hisztit? Akkor mi szükség van rá..?

A te gyerekkori traumáid meg nem hiszem, hogy rám tartoznak. Ha képtelen vagy különbséget tenni a ragasztószalag meg a felnégyelés közt, akkor megint csak nem nekem van itt aránytévesztésem.

Fényezett Rézlábos 2015.01.15. 19:18:17

@Komojtalan: Persze. Az eddigiekből egyértelmű, hogy egy hülye csirkebaszó vagyok, hiszen elmondtam egy véleményt, ami nem egyezett a tiéddel. Amit biztos többen gondolnak, bár eddig még csak egy ember csapta be látványosan a budiajtót. Komojtalan vagy, hagyjuk. ;)

Viktor Fulop 2015.01.15. 20:13:55

Yo dude, buék. Webmaster tools még mindig listázza az összes kulcsszót.

Fényezett Rézlábos 2015.01.15. 20:23:51

@Bobby Newmark: Valamiért elfelejtettél válaszolni arra a kérdésre, hogy te miért kommentelsz. Na mindegy, csak kíváncsi voltam.
A gondolat maga lehet, hogy nem annyira magasröptű, de gondolom te is viszonylag ritkán nyilvánulsz meg Nobel-díj esélyes ötletekkel. Engem az gondolkodtatott el, hogy volt itt egy ember, aki egy régi kapcsolatot vagy ismerettséget dobott el "műfelháborodásában". Biztos benne, hogy nem egyedül van azzal, hogy "sokan jobban szeretik ezek szerint a macskákat mint az embereket". Én ugyan nem rajongok a fajtársaimért (ezt jelenti a mizantróp, a hobbi, az meg azt, hogy ez nem egy állandó állapot, vagy nem mindenkivel szemben érvényes, hanem időnként rámjön), de ez nem azt jelenti automatikusan, hogy jobban szeretem az állatokat (mint kedves @Komojtalan kolléga igen érzékletesen vázolta). Ilyen értelemben ez egy "to the ló túloldala" típusú, provokáló hozzászólás volt. De akárhogy próbálod rám húzni, én nem javasoltam emberkínzást, sőt, szerintem elég világossá tettem, hogy az engem _ugyanúgy_ zavarna. Még ha csak egy "speed-intimepilálás" is lenne, nem valódi kínzás (vö.: "-ahogy azzal te is tökéletesen tisztában vagy- annak a macskának nem lett semmi baja").
Amit leírtam, az tényleg Jackass-be illő jelenet, ha az illető önként csinálja... ha viszont kényszerítik, vagy (pestiesen szólva) "asse' tudja mivan", akkor szerintem már más a helyzet. Én így se, úgy se vagyok rá kíváncsi, te meg hülyére röhögöd magad, Istenem, nem vagyunk egyformák. Ezen nem idegesítettem fel magam, csak betettem pár nicket egy dobozba a fejemben. Egyébként szerintem minden nagy társadalmi változás kis befolyásokon keresztül alakul ki, szóval a mikroközösségében igenis van esélye az embereknek alakítani egymás gondolkodását. Az enyém is folyton alakul, finomodik, ez úgy gondolom egyáltalán nem szégyen, sőt.
Két problémát látok, amit te valószínűleg "hiszti"-nek vélsz (bár akkor - szerencsédre - még nem láttál igazi hisztit ;) ) :
1. Nem gondolom, hogy sikerült dekódolni azt az álláspontomat, hogy "ma a tornapapucs, holnap a világ?!" ( www.youtube.com/watch?v=tTekdhIA1EY&t=2m21s ), azaz ha valaki képes egy macskával ilyet tenni, az szerintem többre is képes, pl. röhögni azon, hogy egy embert kínoznak, esetleg - ha úgy hozza a sors - beszállni a kínzásba. Erre nem érkezett válasz, a személyeskedés helyett ez jobban érdekelt volna.
2. "A vita szellemi folyamat (...) észérvek logikus sorozatainak ütköztetése, amit konklúzió követ" ( www.youtube.com/watch?v=5dBWMHBiSho&t=2m17s ) Na észérveket nem láttam, csak személyeskedést.

Visszeres Törpicsek 2015.01.15. 21:40:29

Komolyan irigylem azt akinek ez volt a legnagyobb gondja hogyan csináljon hímtagot Minecraftban :D:D:D

Bobby Newmark 2015.01.16. 13:17:56

@Fényezett Rézlábos: Ja, én azért kommentelek, hogy téged baszogassalak.

Nem tudom, milyen észérveket vársz amellett a véleményem mellett, hogy szerintem ezt a videót így túlreagálni pöcsség. A szempontjaimat elmondtam, véleményemet továbbra is tartom.
De ha már itt tartunk, ez a csúszós lejtő érvelési hiba:
"azaz ha valaki képes egy macskával ilyet tenni, az szerintem többre is képes"
Ha ezen alapult az egész reakciód az esetre, akkor az pöcsség a négyzeten.
Örülök, ha hajlandó vagy változni, akkor tessék neked, ez egy interakció volt. Tanuljál belőle.

Azt meg még ti nem tudtátok elárulni, hogy mi baja lett a szalagtól annak a dögnek, múló bosszúságon kívül?

2015.01.22. 12:46:11

A Trónok Harca családfás, az ÉN VOLTAM!!! :DDD Tuti, mert állati nagy fanatikusa vagyok a sorozatnak és egész egyszerűen nincs egy normális (magyar) oldal, ami körültekintően foglalkozna ezzel a remek szériával (ami van, az meg másfél éve nem frissül). Igaz, ott a GoT Wiki, de nincs türelmem a fordítgatáshoz.
Tényleg nincs normális RTS már évek óta! Nagy fájdalmam, hogy lett volna C&C Generals 2, de leállították (?), vagy mifene. Nem is lesz már? Szerintem lenne rá igény.
A macskákat meg én is jobban szeretem, mint az embereket, meg kell küzdeni a szeretetükért - a kutyáéért nem kell, az érzelmileg sekélyes, ráadásul pont olyan elveszett, mint némely ember. A macska viszont feltalálja magát.
És megint tanultam valamit: végre megtudtam, mi az a butrol pisztoly! Köszönöm! :)))

2015.01.22. 12:59:28

Ja, amúgy köszi a TH családfát, tökéletesen kiigazodtam rajta, ez egy második évad utáni cucc. :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.28. 08:56:57

Kicsit megkésve, csak most jutott eszembe a szokásos éves "megvan-e a fekete szörny a hegyen szaladgál" kifejezés. Meg. Köszi.
süti beállítások módosítása