HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hétvégi játékcsaj: Mia Rose (18+)

2012.10.21. 17:41 Stöki

Az utóbbi időben kicsit elpixelesedett a játékcsajrovat, egy pornósztárral próbálunk javítani az arányokon. Volt már ilyesmire példa, az fps-amazon Asia Carrera, most pedig jöjjön Mia Rose, akiről szőrmentén egyszer már volt szó, de akkor most bővebben is.

Mia gyors karriert írt le a pornóiparban nővérével, Ava Rose-zal együtt. Mindketten sztriptíztáncosként próbáltak megélni, aztán Mia 19, Ava 20 évesen belekóstolt a pornóba, és befutottak. Mia Rose saját állítása szerint már 98 férfival volt együtt, mielőtt pornós lett. Volt pár mozgalmas éve ezután is, aztán pályája csúcsán egyszer csak elege lett, és bejelentette, hogy visszavonul. Most 25 éves, szóval még simán kitanulhat bármilyen szakmát (egy fórumon azt írják, hogy csaposként dolgozik egy bárban, de nem tudom, mennyi igazság van ebben).

Amiért pedig a művésznőnek helye van a rovatban: elkötelezett játékos, nagy MMO-rajongó (bár mással is játszik, de a Halo 3-at például nehéznek találta). A fenti videó a 2009-es CES-en készült (amivel általában egy időben és szintén Las Vegasban zajlik egy nagy pornóexpo), egy egészen szürreális interjú, amennyiben nem esik szó Mia Rose filmjeiről, annál több a Wrath of the Lich Kingről. Miának akkoriban éppen lvl 80 warlockja volt, ő is előkerül. De Rose azóta is nagy gémer, a Twitterén éppen a Guild Wars 2-t emlegeti, a YouTube-csatornája pedig tele van League of Legends-videókkal.

És persze muszáj megemlíteni a pornó és a World of Warcraft találkozását, mert ennek Mia Rose volt az egyik főszereplője pár éve. A projekt neve Whorelore, de World of Whorecraftnak is emlegetik, és nagyjából annyi benne a Warcraft-utalás, hogy a színészek fantasy díszletek között kamatyolnak, és akad benne néhány kapcsolódó szójáték („rogues do it from behind”). Mia Rose egy hegyes fülű elflányt alakít, aki hol meztelenül pózol, hol páncélos lovagokkal ad a fajok közti romantikának. A lenti galériában a Whorelore-ból is van pár enyhébb kép, meg még néhány másik Mia Rose-ról (kattintásra nagyobb méretben is).

8 komment

Címkék: pornó erotika wow pénteki játékcsaj mia rose

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr644861400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teszt.Elek 2012.10.22. 01:32:13

Már csak azt nem tudom, hogy mit vétettem amiért ez a büntetés :)

LiberAll 2012.10.22. 09:02:55

Egy ilyen kiegészítőnek szerintem jobban örültek volna sokan, mint a mostani "kung-Fu panda wery specöl edisönnek" :P

2012.10.22. 09:48:04

ez most így mi? és miért?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.10.22. 13:33:43

azért jól mutatja miácska a wow oly tipikus demográfiáját.

Bambula 2012.10.22. 17:41:22

Egyetértek az előttem szólókkal, valami rendes pixelribancot kérünk, nem pedig luvnyát :)
süti beállítások módosítása