HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

2012 legjobb keresőkifejezései

2013.01.05. 18:09 Stöki

No, hát kicsit elhúzódott az ünnepi kajakóma, még múlt évben meg akartuk kezdeni a nagy sikerű „év izéi” sorozatot, de talán még most sem késő. Kezdetnek jöjjenek 2012 legjobb/legviccesebb keresőszavai. Csináltunk ilyet tavaly és tavalyelőtt is, és az akkori posztjainkban írt keresőkifejezések továbbra is visszaköszönnek. Vagyis megint találkoztunk azzal, hogy „amiben a fekete szörny a hegyen szaladgál” (tavaly már 467 embert érdekelt, évről évre nő a szám), azzal, hogy „minél tovább nézed annál viccesebb”, vagy éppen a „hydralisk sex”-szel. Ezeket most nem fogjuk újra felsorolni, akit érdekelnek, kattintson a fenti két linkre.

A keresési toplistán szokás szerint a blog neve vagy címe szerepel többféle variációban. Az első nem ilyen keresőkifejezés nagy meglepetésre negyedik helyen az „iddqd ez életem legszebb napja” – ez volt már tavaly is 328 kereséssel, idén több mint kétezret kapott, de dögöljek meg, ha értem az okát. A keresés egyébként egy nem túl emlékezetes posztra visz, simán reblogoltuk Angelday Józsi egy vicces videóját. Az ötödik-hatodik helyen magyar fejlesztésű játékok nevei tanyáznak („heroes 6”, illetve „imperium galactica 3”), hetedik helyen pedig a csodálatos Erika Eleniak, aki úgy tűnik, a blog legnépszerűbb játékcsaja. A nyolcadik hely a „youtube snake” egy 2010-es posztnak köszönhetően. Kilencedik-tizedik helyen megint a blog neve következik, aztán a „verebes: egy jó nőre bármely heteró igazi férfi kell”, ami a tavalyi válogatásunkban szerepelt, és a jelek szerint sokan kipróbáltátok (egyébként algi nevű olvasónk egyik kommentje volt ez). A későbbi helyezéseket nézve úgy általában az tűnt fel, hogy tavaly Mass Effect 3 (befejezése) és az Assassin's Creed volt a két legtöbbet keresett játéknév a blogon, illetve feltűnően sokan találtak ide a blog nevének elgépelésével (az iddqid nyert 312 találattal, orrhosszal az iddgqd előtt). És akkor most jöjjön néhány, amin jól szórakoztunk:

írd le a nemi életed egy játékcímmel – 2011-es poszt, de valamiért a keresésekben most futott fel. Örök poén, mert minden évben vannak a témára passzoló új játékcímek. Részemről arra törekszem, hogy inkább Journey legyen, mint Dishonored.

aztán a térdembe állt egy nyílvessző – No igen, a Skyrim is az egyik kedvencetek volt, mint azt a mellékelt mém mutatja.

polip pornó the game – 196-szor jutottak így a blogra, ami komolyan megijeszt bennünket. Meg a lehetőség is, hogy ilyen játék tényleg létezik.

lands of lore üres üveg vásárlása – Az úgy megy, hogy visszaviszed az üres üvegeket, és a kapott pénzből megvásárlod a Lands of Lore-t.

hungarocell tömb vásárlás – Az eltévedt keresések bronzérmese.

az ördög ügyvédje filmkritika vallási szemszögből – Az ezüstérmes az előbbi kategóriában.

2012.05 26. 80-as parti bulifotok szeged, illetve vadnyugati porno – Ketten kapták megosztva az aranyérmet, egyszerűen nem tudtunk választani. Bár a vadnyugati pornóba talán belefér a Custer's Revenge, amiről pont tavaly írtunk.

iddqd és a szar szóvicc – Hú, ez úgy hangzik, mint a Harry Potter és a bölcsek köve. Azért kicsit büszkék vagyunk, hogy szar szóviccről mi jutunk pár tucat ember eszébe.

bill gates steve jobs képvicc – Hirtelen ezt találtuk.

ki szel tünde várjál tom szelek – Ez kész munkadarab, nem reszelgetünk rajta.

kazuár jelentése – Most már nem kell nekünk megmondanunk, hiszen van erre egy szótár, amibe bekerültünk.

buburágó – Cserébe viszont valaki árulja el, mi a pék az a buburágó.

aknakereső számok jelentése – Testvér, te még a kazuárok között is kazuár vagy.

impérium galaktika – 11 ember így hívja az Imperium Galacticát. Egyébként az egyik tavalyi keresőkifejezés, a pucsitó csajok idén már hosszú í-vel szerepelt többször, szóval úgy tűnik, van értelme pellengérre állítani az ilyen keresőszavakat.

peter málinyú – Meg Dzson Kármák és Tim Séfer, mi?

assassin's creed 3 játék online jácása – Minden helyesírási hiba közül ez fájt a legjobban. Legalább írtad volna két c-vel.

novotrade hogyan írjunk kalandjátékot – Gyanítom, hogy F. DaCosta A kalandprogram írásának rejtelmei című könyvet kerested, de Olessák Robi szakdolgozata is a témában készült. És akkor haladjunk tovább a közönségszolgálati vonalon.

otodik elem ki gary oldman szinkron hangja – Gálffi László.

ki találta fel a periodusos rendszert – Dmitrij Mengyelejev.

angelina jolie mellmérete – 36C. (UPDATE: Az amerikai mérettáblázat szerint, ami nálunk 80C-nek felel meg.)

ló lány – Azt kancának hívják.

axl rose macskávalTessék.

sörös játék amibe vetkőznekParancsolj.

erotikus film amiben hegedű van – Na, itt megállt a tudományunk, mi csak a videojátékos pornókat ismerjük.

élő póker közbeni kérdések beszólások – Kérdezd meg, hogy mi az adu, azzal megzavarhatod az ellenfeleket.

az a durva, hogy erre tényleg az iddqd-t hozza ki elsőre a google – Na, ez egy szép darab. A tavalyi válogatásban ezzel a kommentárral írtuk meg a fentebb említett, verebeses keresőkifejezést. Erre valaki párszor a kommentárral keresett rá a blogra, mintegy meghekkelve az idei válogatást. Akárki is voltál, elismerésünk.

trollface és nyomj többször is entert – Igazán kíváncsiak vagyunk, milyen billentyűzeten lehet trollface gomb.

blue angel interjú – Az a keresőkifejezésekben is megmutatkozott, hogy az internetezők érdeklődési körében a szex előkelő helyen áll, most néhány ilyen kifejezés következik. Aki például ezt írta be, vélhetően a Blue Angel művésznevű – naná, hogy magyar – pornószínésznővel akart interjút, de csak egy Commodore-játékcsajba botlott nálunk.

a félelmetes péniszharcos – Ilyen posztunk viszont tényleg volt, a Soulcalibur V karakterszerkesztőjének nem éppen rendeltetésszerű használatáról.

totális orgazmus kontroll – Igen, tudjuk a titkát, de nem áruljuk el.

18+ tök fogdosás játékok – Hát a Cauldron II-ben tökkel mész, de nem kell fogdosni, és nem is 18+-os, szóval gondolom, nem ezt kerested.

nintendo lendvai ildikó – És ezzel vége is szakad az erotikus keresőkifejezéseknek. De hogy jön Lendvai Ildikó a Nintendóhoz, ő játssza majd Bowsert a filmváltozatban?

vári zoli – Tényleg, nem tudja valaki, mi van vele?

romwalter kriszta – Uhh, nagyon mély sebek szakadtak most fel. Nyolcvanas évek vége, Csip-csup csodák, betelefonálós számítógépes játék Kalán nénivel, és persze a műsorvezető lány, Romwalter Krisztina. Országomat egy videóért! (Ahogy látom, a tavalyi, betelefonálós játékokról szóló posztunkból kimaradt, mert már akkor sem találtunk ilyen videót.)

lélekölő torrent – Azt már hallottuk, hogy megöli a zeneipart, de most már a lelket is?

az egész világ háborúzik ellenem és mégis én nyerek – Bármelyik Worms-parti, amiben játszom.

a legrosszabb szülők evör – Szerintünk ők azok.

agry bids letoltese erintokpernyos mobilra – Azért hiányoznak a gombok, mi?

az a játék amivel ha játszol meghalsz – Rengeteg ilyen van. Láncfűrész, nitroglicerin, bengáli tigris – csak hogy néhányat említsünk.

favágó szimulátor – Na, ez volt az idén, ami tavaly a szüretelős szimulátor. Először röhögtem, hogy mekkora hülyeséget keresnek az olvasók, aztán kiderült, hogy tényleg van ilyen, Woodcutter Simulator 2012 a neve. Persze biztos ebben is a kínai farmerek a legjobbak.

az emberi evolúció karikatúrája – Képzeljük el, ahogy a júzer ezt begépeli... és a találat az IDDQD blog.

34 komment

Címkék: közösség keresőkifejezések 2012 izéi

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr595000001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sikitomi 2013.01.05. 18:16:07

buburágó = bburago.
kispocskent en is igy ejtettem a "bburago rally"-t c64-re :P

egyebkent BUEK iddqd-sek! ;)

nyauuuuu 2013.01.05. 18:54:38

Az a 36C nem kevés egy kicsit? Legalábbis a nálunk használatos számozás szerint...

Adsr 2013.01.05. 19:05:46

Dévényi Tibi bácsi mondta így a bburago-t, nem? Az Elektor Kalandor c. műsorban. De lehet hogy tévedek. ,-)

thinkEdem 2013.01.05. 19:38:52

"Igazán kíváncsiak vagyunk, milyen billentyűzeten lehet trollface gomb." Google is your friend: cdn.head-fi.org/f/fb/fb7a7efe_IMG_4543.jpeg :D

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2013.01.05. 19:43:29

@nyauuuuu: jogos, az amerikai szerint ennyi, az európai méret 80C
baci-lingerie.hu/merettablazat/

smtpserver 2013.01.05. 20:35:59

A "sörös játék amibe vetkőznek" fiatalabb koromban kellemes időtöltés volt... Most nosztalgiából szétszedve disassemblerben kiderült számomra, hogy (természetesen) magyar gyártmány, olyan változónevekkel, mint pl. "faszom", "amiga" :)

pastebin.com/mrAJ4uEQ

Celtic 2013.01.05. 20:38:25

"assassin's creed 3 játék online jácása"

Ez vicc szte,m. Az angol resz tokeletes, a "játék" szo is (bar, hogy azt hogy lehetne rosszul irni, nem tudom). Szoval az utolso szo csak vicc volt valakitol. Remelem...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.01.05. 21:27:38

@Adsr: Azt nem tudom, de arra határozottan emlékszem, h az akkoriban népszerű Scooter zenekart többször is úgy harangozta be, hogy "most pedig következzék a világhírű Snooker zenekar!" :-)

Nagyon nagy forma az öreg... :-)

moli 2013.01.05. 21:37:49

"""ki szel tünde várjál tom szelek"""

rohogogorcsot kaptam. nem, most komolyan, begorcsolt a rekeszizmom, es vizet kellett innom, meg minden.

nyisziati 2013.01.05. 22:26:34

"peter málinyú"
ezen besírtam (bár volt még pár gyöngyszem, pl. az aknakeresős)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2013.01.05. 23:13:45

kik azok a bagarella és ninetta_b? szopat a blogmotor?
hetedűs erotikus film az emanuelle pl.
a lol-ban egyszerűbb az üres potion-ös üvegeket félretenni.

vitalis06 2013.01.06. 09:00:03

36C mellméret nincs.
hordhat 36-os ruhát, lehet a melltartó-mérete 70C vagy 75 C, de amit írtál nem létezik.
Most már soha nem tudjuk meg.....

2013.01.06. 10:00:08

@Celtic:
Szerintem az angol rész kopipéjszttel jött létre, sajnos, tényleg vannak ilyen sötétek, javítottam régebben pár - nem magyar nyelv/irodalom - dolgozatot, néha azt hittem, elájulok.

@Orbánt puccsolták, de jó végleg eltünt, vagy....?:
Te meg húzzál el innen a politikáddal együtt az Act 4 - City Of The Damned-be (de leginkább a f...ba), oda való vagy.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2013.01.06. 11:03:33

@vitalis06: Kommentekben előjött, olvass tovább. 36C az amerikai méretskála szerint, az nálunk 80C.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2013.01.06. 11:04:29

@Selkath - Nightwish rulez!: Elhúzott, és ajándékba kapott egy örökös tiltást a banmanótól.

keer.eye (törölt) 2013.01.06. 11:19:22

"A kertesési toplistán" - tudom hogy typo, nem is kötekedésképp, csak jelzem :)

háténimmár 2013.01.06. 11:21:25

vári zolire tipp:

kereso.nava.hu/gallery/show/id/1755478

Nagyon kedves fiatal állatorvos, régi barátom :)

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2013.01.06. 11:37:10

@háténimmár: Szerintem az ex-576-os Vári Zolira gondolt a kedves kereső. :)

rognork 2013.01.06. 11:38:23

és olyan nem volt, hogy "mi a faszért nincs már poszt?"

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2013.01.06. 11:46:36

@rognork: Keresőkifejezésben nem, de a kommentek között népszerű volt. :)

H0lyhead 2013.01.06. 12:03:50

A legjobb Deus Ex 3 trailert, 1080p-ben csak ezen a blogon találom meg mindig ha keresem, youtubon elveszik a sok alter, rosszabb verzió minőségű közt.
Erre szoktam rákeresni: "Isten által harmadszor" :DD
Legalább 10-20 keresést produkálnom kellett rá idén is. Az adott poszt alatt linkelte valaki egy kommentben, áldott legyen a neve azóta is. :)

2013.01.06. 13:24:50

a favágó szimulátor 10/10, meg milyen zenékkel alatta. nem tudom miért gondolták hogy ez piaci rés. mondjuk az, csak elég kicsi.
vári zoli 2 éve sem reagált már a megkeresésemr a szakdoga miatt, úgyhogy kénytelen voltam felhívni titeket.

rosettif · http://istennyila.hu/ 2013.01.07. 14:02:17

@Stöki: "novotrade hogyan írjunk kalandjátékot – Gyanítom, hogy F. DaCosta A kalandprogram írásának rejtelmei című könyvet kerested, de Olessák Robi szakdolgozata is a témában készült."

Hehe, köszönöm az említést. :) Ez esetben pontosítanám az infót annyival, hogy alábbi linken teljesebb és böngészhetőbb változatban megtalálható (PDF-ben is):

istennyila.hu/hun/program/0002/0000.htm

Egyébként a DaCosta-féle könyv pedig:

pcvilag.muskatli.hu/irodalom/cbooks/kalprog/kalprog.html

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2013.01.07. 16:04:10

Erotikus film amiben hegedű van? Nem akarom tudni, hogy az miért lényeges kellék.

Melee 2013.01.07. 18:34:52

Stöki, én a gyereknek kerestem a polipok nemi életéről infót, és ezt találtam. :)
swfchan.com/9/43543/index.shtml

DinnyeTM 2013.01.08. 16:21:48

"élő póker közbeni kérdések beszólások – Kérdezd meg, hogy mi az adu, azzal megzavarhatod az ellenfeleket." - ezt 1x ki fogom próbálni.
süti beállítások módosítása