HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 3x16: A SZÁZADIK ADÁS!

2017.08.04. 16:16 Stöki

Amikor Grathtel 2015 tavaszán kitettük az első Checkpointot az IDDQD-ra, nyilván nem sejtettük, hogy bő két évvel később már a századik adást fogjuk tolni, ráadásul a podcast támogatóinak segítségével, elképesztően jó és támogató közönség előtt. Márpedig két és fél hete ez történt (lásd akkori beszámolómat), és kicsit még mindig az élmény hatása alatt vagyunk. Most pedig az is meghallgathatja a felvételt, aki a július 17-i felvételre nem tudott eljönni a helyszínre, az Epam meetuptermébe. (A helyért ismét köszi az Epamnak, a Runyai Stúdiónak pedig a felvétel rögzítését - nyugi, a felvétel elején az a kis gerjedés hamar elmúlik.)

podcast51.png

A századik adást komfortzónásnak terveztük, vagyis régről ismert barátainkat, visszatérő vendégeket hívtunk: Sasát és Mazurt, akivel számtalan közös munkánk és élményünk volt már a gémersajtóban. Két blokkban történt a felvétel: először átbeszéltük a legnagyobb videojátékos legendákat, konteókat (egy checkpointosabb részt adva), aztán kiveséztünk egy konkrét játékot (a Golden A... ja nem, a Starcraftet), hogy egy checkpointminis rész is legyen. A vége pedig kötetlen sztorizgatásba, közönségkérdésekbe fordult, ami ott jött ki igazán jól, de azért a javát benne hagytam az adásban (ami így már a két órát súrolja). Nagyon köszöjük ezúton is mindenkinek a figyelmet és a támogatást, és mivel máris öt újabb adás figyel WAV-ban a vinyómon, bátran mondhatom, hogy csináljuk tovább. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes, azaz az adásban hivatkozott dolgok:

Legközelebb jövő hét elején Checkpoint Minivel, aztán vendéges adás, és kezdődik a második száz adás. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból pedig a teljes második évad.

A vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

A harmadik évad korábbi Checkpoint adásai:

 

Ezek pedig vendégszerepléseink A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán, illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20170711.png

További támogatóink:

Kiss András, Molnár Zsolt, Hollósi Dániel, Stang Szabolcs, Barny, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, A Konnektor csapata, Kalázdi Tamás, Pató Lőrinc, Gortva Gergely, Zila, tomtech, jurgen_habermas, RZP, waces, crippler, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, SViktor, Balog Tamás, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, dabdam, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zoltán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Wraith, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Zsákai Gábor, Nagyi

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk.)

17 komment

Címkék: retro közösség live podcast starcraft checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr3012709732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinkEdem 2017.08.04. 17:30:33

Meg sokszor 100-at! Remek felvetel lett, es orom volt hallgatni a kozonseg fajdalomsikolyait egy-egy jol sikerult szovicc utan. :) Annak meg plane orulok, hogy a beigert kivagasok elmaradtak (vagy legalabbis reszben).

gerithegreat88 2017.08.04. 19:03:12

Király adás! Legalább még kétszer ennyit!

jürgen baromartz 2017.08.04. 21:29:23

Még nem hallgattam meg, de előre is fuckyeah! :D

Osiris_X 2017.08.05. 20:00:10

Köszi srácok!
Sikerült igazi űber adást összerakni! Még ugyanenyit legalább!

mbm 2017.08.05. 20:51:19

Nagyon jó lett a hangminőség ahhoz képest hogy nem stúdió felvétel volt.

ComLo 2017.08.06. 11:24:46

Nagyon jó lett nagyon köszi a munkátokat, gyakorlatilag az egyetlen podcast vagytok, akiket mindig, minden mennyiségben tudok fogyasztani.

Sajnos mivel nagyon messze élek, így esélyem sem volt elmenni az élő felvételre.

Cserébe egy trópusi medence partján, nem értették az emberek, miért fulladozok a röhögéstől mikor végig hallgattam ezt a részt :-D . Tényleg az egyik legjobb rész eddig.

És igen, kevés volt szóvicc :-D

kelemen.lajos · http://picasaweb.google.com/kelemenlajos 2017.08.06. 14:28:22

Nagyon jó lett a felvétel is, köszi Runyai Gábornak!

Stöki, egyszer kihívhatnád a 20 perccel a jövőbe stábját egy szóvicc párbajra. :)

Sultan Smith 2017.08.06. 20:46:08

Hát ez valami EPIC volt!

GalaHU 2017.08.07. 16:23:15

Bakker Stöki!

Én ugyanezzel a kombóval-aprócska kontival nyomom a kislányommal mint Te! Rayman és Apa segíts tovább...

Nincs új a kapudrogok alatt sem! ;)

Laszlo Bako 2017.08.07. 17:41:08

Köszönet a felvételért! Csak ma kétszer ment le nálam! Kihagyhatatlan a podcast, minden adását hallgattam. Egyetlen negatívum: rövid volt! Mégegyszer nagy köszönet, és várom a további adásokat! Bízom benne, hogy az 500. adásig befér a Dungeon Keeper 2...8-)

Grath 2017.08.07. 21:48:07

@Laszlo Bako: talán kicsit hamarabb is :)

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2017.08.07. 23:47:31

Hát ez magyon király volt a közönség röhögésével meg a két vendéggel! Mint valami geek Rádiókabaré! :) (ez most dicséret volt)
Lehetne minden adás 2 órás!

Laszlo Bako 2017.08.11. 21:21:38

A podcast névkereső brainstorming címein sírva röhögtem-gondolom, nem én voltam egyedül, aki ezt tette. Nagyon sok vidám percet szereztetek-biztosan nem csak nekem. Nem győzöm elégszer meg köszönni.

Aston Kanál 2017.08.14. 08:52:16

Remek adas volt. Meg sokat kivanok. A Starcraftnak letezett egy demoja, amiben a zergek Xenomorph neven szerepeltek, csak hogy meg egy nevuk legyen.
A cloakot alcazasnak forditanam. De azert vartam volna egy kloaka szoviccet...
süti beállítások módosítása