HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint Now 2021/05 - SteamPal, Nintendo éves jelentés

2021.06.09. 16:14 Stöki

9-e van, nagyon ideje már az esedékes Checkpoint Nownak, és itt is van (majd próbálom korábban kilőni legközelebb). Tudjátok, ez az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran.

cpnow2105.png

Májusban elkezdtek özönleni az E3-hírek, de az E3-ról lesz egy külön adásunk majd utána, szóval ezeket most hanyagoltuk. Így is összejött egy másfél órás Now, benne olyan témákkal, mint a Steam készülő kézikonzolja, a Nintendo éves jelentése, és a szokásos témák: filmes hírek, retrós hírek, felvásárlások és egy-két bejelentett megjelenés. Bővebben lásd a shownotest, de még inkább hallgasd a Checkpoint Nowt. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy a műsorban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb napokon belül jövünk egy Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

 

Korábbi Checkpoint Now adások a hetedik évadban:


A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20210414.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Zsiga Bálint, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Westy, Kurucz Ádám, Kecskés János, Nagy Gyula, Lidérc, kfgyk kfgyk, Horváth Zoltán, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, zsovez, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, KrApN3k, periklesz, pec, Magunsz, Rauminen, Fattykány, Nagy Tamás, Tusák Károly, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, bosken, RxMikes, Kovács Tamás.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

4 komment

Címkék: podcast checkpoint checkpoint now

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr9916587256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Generic Jingle 2021.06.09. 17:38:56

Nowtár Mary is ezt ajánlja.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2021.06.10. 06:37:43

kifaszázták...
a hónap ajánlott játékai rész viszont örömteli kezdeményezés.
az ubisoftot nem értem.

Lóránt Megyeri 2021.06.11. 16:03:02

Rendszeresen szoktalak hallgatni titeket már jó ideje, csak hozzászólni annyira nem. Most viszont meglepett a kézikonzolos résszel kapcsolatban, hogy Aya Neo, GDP Win3 vagy Onexplayer-ről nem tudtok. Érdemes rákeresni, megnézegetni őket YouTube-on. Már egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy közel asztali minőségben lehessen játszani. Nyilván van kompromisszum van azért, de egyere közelebb kerül a két szegmens.

Bodri Takonyweaver 2023.06.30. 21:38:22

Most Így visszahallgatni a Steamdeck első kiszivárgásáról szóló beszélgetést nagyon érdekes.
süti beállítások módosítása