HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Iwo (1979-2017)

2017.11.27. 12:58 Stöki

iwo.png Sokat jelentünk meg együtt játéklapokban. Öt évvel fiatalabb volt nálam, mégis korábban kezdte a szakmát; ő még a Commodore Világban publikálhatott, én már csak a PC Ultrában. Akkoriban pár évig sokat voltunk együtt, bejárt a koleszba Hancuhoz meg hozzám, később a Zed, a PC Guru meg az 576 szerkesztőségébe. Folyton a korával szívattuk, de igazából 18 évesen is olyan stílusosan írt, mint mi diplomával a hátunk mögött. A játékkritikáin hangosan lehetett röhögni, a gurus netes rovata pedig különösen patent volt, a magyar sajtóban az elsők között írt a Google-ről. Néha ittunk is, egy Tóth kocsmás este legendás lett, utána CoVboy megalkotta a „vajúdó Iwocérosz” eposzi frázist. Rajta ragadt, persze.

Aztán ő fejlesztő lett, én újságíró, és elsodródtunk egymástól, ahogy az lenni szokott (de miért így szokott lenni, basszameg), és csak pár évente futottunk össze valamilyen gémerrendezényen. A szövegei akkor is ütöttek. Utoljára úgy két éve ütköztünk egymásba a Balatonnál, a régi kedélyes haver volt. Nem tudtam, hogy egészségügyi gondjai vannak. Megbeszéltük, hogy majd szervezünk egy sörözést a régiekkel, aztán nem szerveztünk. Ha lesz ilyen sörözés, most már mindig lesz egy üres szék. A Facebook ma reggel kíméletlenül az arcomba nyomta: Szabó Dániel – az olvasóknak csak Iwo – tegnap délután elhunyt. Csütörtökön lett volna 38 éves.

6 komment

Címkék: gyász

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr3313397679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tojásos Nokedli Fejes Salátával 2017.11.27. 17:27:37

:-(((((
Az örök nagy pixel fényeskedjék neki!

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2017.11.28. 08:50:09

De utálom az ilyen szemét gyászhíreket. Pláne ha nálam fiatalabbakról szólnak. :(

Iwo legalább már tudja, mi az igazság, ha van egyáltalán.

Ironfist 2017.11.28. 13:05:09

Basszus, sajnálom. :\

Geril 2017.11.28. 16:59:02

Őszinte részvétem
süti beállítások módosítása