HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Játékpénzzel a földrengés áldozataiért

2011.03.17. 10:00 hancu

A japán földrengés és cunami károsultjait segítő akció indult az EVE Online-ban: PLEX-et lehet felajánlani, ami olyasmi mint a mobiloknál a feltöltőkártya, csak itt egy-három havi játékidőt kapsz érte. A trükk az, hogy a PLEX-kódok adásvétele az EVE-ben teljesen legális, így ha valaki ügyesen forgatja a játék gazdaságában a tőkéjét, valós pénz helyett virtuálissal is tudja állni az előfizetését, és fordítva: ha rosszul áll a karaktered anyagilag, vehetsz igazi pénzért PLEX-et, amit eladhatsz a játékban, és mindjárt van zseton.

Az felajánlott PLEX-ek ellenértékét a fejlesztő izlandi CCP a Nemzetközi Vöröskereszt Japánt segítő alapjába utalja tovább. Az EVE-nek egyébként ez nem az első ilyen akciója, a haiti földrengés és a pakisztáni árvíz károsultjainak 64 ezer dollárt adtak össze ugyanígy a játékosok.  

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr992746450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moli 2011.03.17. 10:21:46

japan a vilag 3-dik legnagyobb gazdasaga. penz van, szakember es nyersanyag nincs. ha valaki segiteni akar, azt kuldjon.

haiti es pakisztan (es a magyar vorosiszap) egeszen mas teszta.

Vonatos Flash játék · http://trainhelp.i-host.hu 2011.03.17. 10:41:15

A Zynga már túl az 1 milliós felajánláson a japánoknak ...

Dowim 2011.03.17. 14:08:18

Fél évente van itt egy hír arról, hogy megdőlt az ellopott pénz rekordja Eve Onlineban. Készül az újabb csúcsdöntés?

DinnyeTM 2011.03.17. 21:14:03

A multkor olvastam, hogy ledumpoltak 1 bolgar (?) RMT oldal adatbazisat, ott is voltak am szep osszegek, 1ik forma valami 5000 dezsot vert eddig bele :D
süti beállítások módosítása