HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 8x10 - Fabular: Once Upon a Spacetime

2022.11.22. 17:45 Stöki

Év végéhez közeledve szokás szerint kicsit felpörgetjük az adásokat: jelenleg öt felvétel vár vágásra, de most egy hatodik jön, mert aktuálissá vált. A napokban jelent meg ugyanis early accessben a Fabular: Once Upon a Spacetime, ami olyan, mintha patinásan gördült volna le a futószalagról. Vagyis kétségtelenül retrós hangulatú, de az is látszik rajta, hogy nem húsz éve készült, hanem most. Ja, és magyarok csinálták.

podcast182.png

Ebből az alkalomból sikerült a fejlesztőcsapat Spiritus Games három tagjával összehozni a felvételt: Baticz "BaTo" Dániel, Meszlényi "Hero" Péter és Molnár "DottiE" Zsolt mesélt nekünk arról, hogyan vág neki pár lelkes ember egy különös hangulatú űrlovagrege készítésének, milyen nehézségekkel találkoznak és miért tud évekig nyúlni egy ilyen projekt. Akinek esetleg kedvet csinálunk a játékhoz, mindenképpen próbálja ki az ingyenes demótEmbed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, vagyis az adásban hivatkozott mindenféle, most csak röviden:

Legközelebb egy héten belül jövünk újabb adással. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások a nyolcadik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból a teljes negyedik évad, ebből a posztból pedig a teljes ötödik évad. Igen, a 6-7. évadról nincs még összesítő poszt, majd lesz.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20221122.png

További támogatóink:

Kiss András, HunterXXL, kopeszku, Zsiga Bálint, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Westy, Bera Nándor, Nagy Alexandra, Kurucz Ádám, Kecskés János, Nagy Gyula, Lidérc, Csemniczky Péter, Németh Bálint, Lemon Alvarez, Klisz Gábor, cue, zsovez, Dreska Szilárd, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, ricsi, abeddon, TheLastNinja, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Ergoproxy83, Milo, ArcadeMacho, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, kszicsillag, Markó Gábor, Seci, NPanyo, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, periklesz, pec, Magunsz, Fattykány, Nagy Tamás, Tusák Károly, Krapulax, Peter, Gytb, patex 1987, bosken, RxMikes, Kovács Tamás, Hrubos Mátyás, Dundeal, Somi, Gorgil, Febert Zoltán, Szabó Ferenc, Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, TH1, Signomi, Bazzs, PsyZed, gandalf, jaga, polipropilén, kalanneni.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangsos-képes főhajtás.)

4 komment

Címkék: retro podcast checkpoint magyar játékfejlesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr3717985312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2022.11.23. 09:00:33

Stöki, legalul nem linkeled a haknik között a Geekkirály szigete-vendégszereplést?

Generic Jingle 2022.11.25. 20:57:40

A 2016-os cikket olvasva újra feltépődött bennem egy seb, hogy nem hallhattam anno a híreket Kiss Donát kommentálásával.

Generic Jingle 2022.11.25. 20:58:35

@-Szűcs Gyula-: Stöki ajánlására hallgattam meg az első adást, azután meg ottragadtam, törzshallgató lettem ott is.

Hidden fremen 2022.11.28. 16:39:41

Azért a M.A.G.U.S. játéknak örültem volna.
süti beállítások módosítása