HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 3x21: Tokyo Game Show 2017

2017.09.24. 23:56 Stöki

Üdvözlet Tokióból! Éppen véget ért a legnagyobb távol-keleti játékexpo, amin ott voltunk Grathtel. És ha már ott voltunk, egy adást is felvettünk. Méghozzá a vadiúj hangtechnikánkkal, amit Patreon-támogatóinknak hála megvehettünk. Az utolsó pillanatban érkezett meg, ezért csak összedugni és használni volt időnk, finomítgatni még nem. Illetve nem akartuk az egészet elcígölni Japánba, csak a központi egységet meg egy mikrofont hoztunk, ezért néha hallani, ahogy azt egymásnak adogatjuk - nézzétek el ezeket a kis bizonytalanságokat a hangminőségben.

podcast56.png

Szóval ez most egy vendég nélküli Checkpoint, az E3-as adáshoz hasonló. Végigbeszéltük, hogyan éltük meg a show újdonságait és a japán szokásokat, szó esett új játékokról meg a TGS 2017 fontosabb trendjeiről. Ha tetszik, lesz még ilyesmi más nagyobb expók környékén is. Hallgassátok szeretettel, embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes, azaz az adásban hivatkozott dolgok (majd még bővítem, egyelőre csak ennyi, gyorsan ki akartam tolni):

Legközelebb péntek magasságában lesz Checpoint Mini, aztán vendéges adásArra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból pedig a teljes második évad.

A vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

A harmadik évad korábbi Checkpoint adásai:

 

Ezek pedig vendégszerepléseink A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán, illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20170711.png

További támogatóink:

Kiss András, Molnár Zsolt, Hollósi Dániel, Stang Szabolcs, Barny, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, A Konnektor csapata, Kalázdi Tamás, Pató Lőrinc, Gortva Gergely, Zila, tomtech, jurgen_habermas, RZP, waces, crippler, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, SViktor, Balog Tamás, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Dabrowsky Ádám, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zoltán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Wraith, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Gabesz, Nagyi, Kúthy Előd, mf2hd, Élményborz, Edvárd, Szigeti Gábor, Feleki Tamás, Kecskeméti Zsolt

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk.)

13 komment

Címkék: podcast japán tgs checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr9412893792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prefetch 2017.09.25. 00:37:09

PC98-ba nem futottatok bele?
en.wikipedia.org/wiki/PC-9800_series
Természetesen voltak rá játékok is, meg olyan jópofa fm zenéje, lásd még Youtube.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2017.09.25. 07:28:37

Nekem az "illetve itt"-e kattintva azt irja ki, hogy "forbidden", és nem tölt le semmit
:( :( :(

bunny.hu · http://www.divecenter.hu 2017.09.25. 08:28:10

Tokióba vittetek műszaki cikket? Onnan kellett volna hozni :D

Fausto(tm) 2017.09.25. 13:14:01

Ha ér kérdezni kulisszatitkokat: milyen a mobil stúdió, amivel felvettétek? És a "szokásos" részeket még az index stúdióba veszitek fel vagy abból is van már saját?

Etniez 2017.09.28. 19:55:28

@bunny.hu: Nekem holnap teszi postára az 576 a Snes minimet :()

Tudom, drága, de leszarom, van pénzem.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2017.09.29. 14:03:00

@Fausto(tm): Igazából egy jó laptop + egy Focusrite Scarlett 18i8 2nd Gen külső hangkártya. Meg persze jó mikrofon, fülesek.

A szokásos részek Indexnél mennek, de így bármikor tudunk függetlenedni + olyan vendégekhez kivonulni, akik nem tudnak eljönni a stúdióba.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2017.09.29. 14:57:34

@Stöki: Na jol van, most már hazajöttetek, mikor lesz új rész? Hegyekben all a mosatlan, boltba kell mennem meg porszivozni a hétvégén, kéne egy jó kis 1,5-2 órás új adás!
:P

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2017.09.29. 15:17:13

@-Szűcs Gyula-: Már kint van early accessben. :) Szerintem vasárnap délután/este megy publicba.

Etniez 2017.09.29. 20:32:07

@Stöki: early acceshez hogyan lehet hozzájutni? Elő kell rendelni Greget?

Etniez 2017.10.02. 19:44:48

Vetkőző lányos fotók miért nincsenek csatolva? :D

zevilaga 2017.10.03. 17:02:45

Elszállt a kommentem a hotel wifi időlimitje miatt. :(

A lényeg: hozzátok el nekünk a legendás CoVboyt, ő még sosem volt, pedig igény vóna rá.

Más: most nézem, hogy a patreonon simonzé néven futok, itt meg zevilagaként. Nem mintha bárkit érdekelne, de ezt speciel elcsesztem. :)
süti beállítások módosítása