HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 3x13: Naughty Dog

2017.07.06. 09:25 Stöki

Üdv mindenkinek a Checkpoint legújabb adásában, ami ezúttal egy csibész kutyusról fog szólni. A Naughty Dog korunk egyik legjobb fejlesztőstúdiója, nagy szabadságot is élveznek a Sonynál, de a cég kezdeti sokkal szerényebbek voltak. A közelgő Uncharted-kiegészítőre várva végigvettük, hogy alakult a csapat sorsa a megalapítása óta elmúlt 33 évben.

podcast48.png

És aki ebben segített nekünk, az a jó Daev volt, alias Mártha Dávid, a Neocore oszlopos tagja, egykori gamestar-os. Őt az előző évad Tomb Raider-es adásában már hallhattátok, és ezúttal is ügyesen megszakértette a témát, szóval biztosan fogjuk még hívni máskor is. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes, azaz az adásban hivatkozott dolgok:

Legközelebb jövő hét elején jövünk egy sima Checkpoint Minivel, aztán újabb vendéggelArra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból pedig a teljes második évad.

A vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

A harmadik évad korábbi Checkpoint adásai:

 

Ezek pedig vendégszerepléseink A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán, illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20170705.png

További támogatóink:

Kiss András, Dora Gergely, Molnár Zsolt, Hollósi Dániel, Stang Szabolcs, Barny, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, A Konnektor csapata, Kalázdi Tamás, Pató Lőrinc, Gortva Gergely, Zila, tomtech, jurgen_habermas, RZP, waces, crippler, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, SViktor, Balog Tamás, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, dabdam, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zoltán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Wraith, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk.)

8 komment

Címkék: retro közösség podcast checkpoint naughty dog

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr6012639601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2017.07.07. 08:26:12

kress bendikót jó játék, még psx-en idétlenkedtem vele.

thinkEdem 2017.07.07. 14:46:40

Elkovettem azt a hibat, hogy a dixites adast melo kozben probaltam hallgatni. Szerencsere penteken nem olyan kirivo, hogy vinnyogok a rohogestol.

Savior 2017.07.11. 15:47:51

Hát ez a Naughty Dog tündöklése már eléggé az én időm után volt, szóval nem igazán ismerem őket (meg különben is, lúzer konzolosok, fújj :)), de így elnézve a korai játékaikat, pl. a Keef the Thiefet, szívesen játszottam volna anno velük (sőt). Mondjuk pont az általatok dícsért Way of the Warrior szerintem szörnyen néz ki, a szereplők annyira elütnek a háttértől, mint pl. a Superman and Spider Woman (www.youtube.com/watch?v=HC_x2B5K7Es) repülős jelenetei. :)

Unchartered, Last of Us persze nagyon jól hangzik, de majd 20 év múlva GoG-ról leértékelésnél, PS4 emulátoron :)

larry 2017.07.11. 19:46:12

Nekem is teljesen kimaradt az összes. Talán ez az első olyan CP, ahol hozzá se tudok szagolni. Ez persze nem tántorít el a következőktől. Na de a Last of Us egyébként régen fel van írva, csak még a Bethesda-adás után kezdtem bele a Oblivionba, ma is csak ott tartok, hogy már kinn vagyok a börtönből... Nehezebb ez felnőttként, munka-család-stb. Lósz*rt volt régen minden jobb, csak több időnk volt dolgokra! :) vagy :(?

Etniez 2017.08.04. 20:41:11

Sziasztok. Szabin voltam egy hónapot, csak most hallgattam meg.
Jó kis adás volt, vendégetek is elég összeszedett és szépen beszélő volt, de
a last of us ps ekszklúzív, nekem nincs olyanom, hogyan próbálhatnám ki?
Nem azért vagyok master race, mert ez akarok lenni, de nem opció, hogy a pc mellé még legyen 2-3 konzolom is.
Anyagilag futná, de zasszony agyonverne.

LlamaD · http://llamadalai.deviantart.com/ 2017.08.17. 13:25:25

Yaaay, "mocskos nehéz játék" => igyunk! Kár h melóban hallgatom :(.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2017.09.22. 11:45:33

Hát nem tudom. Hónapok után nekiestem a podcastok hallgatásának elmulasztását. Az első óránál vagyok és kb. szitne semmi érdekeset vagy érdekfeszítőt nem hallottam... Remélem a többi podcast jobb lesz.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2017.09.22. 13:38:40

A platform kötődés említése is vicces. A platfromhoz való kötőség a többségnél szerintem nem elvi, hanem anyagi természetű.

Amikor 260k-s PC kell egy high közeli belállításhoz 2015-ös játéknál (Witcher 3, ami jól van optimalizálva), akkor egyszerűen arról van szó, hogy kb. 3 db játék miatt sokat nemet mondanak arra, hogy vegyenek 120k-ért egy másik hardvert, ami egyfunkciós, a PC-mel meg videót vágok, filmemzek, netezek, PS-elek, stb.

Engem pl. a Uncharted szérián, a TLoU 2 (1. résznél longplayt és marathon edition megnéztem PS vétel helyett) és Horizon Zero Dawn-on kívül semmi sem érdekel...

Na most csak ezért venni vasat...

Ha meg veszek is a kontrollertől előre félek és 100%, hogy megpróbálom majd egér és billentyűzet vezéreltté tenni a PS4-et.
süti beállítások módosítása