HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Milyen tetrist játszanának Westeroson?

2016.04.26. 17:56 Stöki

Régen volt kis hülye vicces videó a blogban, és most találtam egy egész frisset az ArhyBES csatornáján, bár kicsit spoileres azoknak, akik nem olvasták vagy látták a Trónok harca első fejezetét/részét (van egyáltalán ilyen ember?), és nem kicsit 18+-os is. Szóval a válasz a címben feltett kérdésre:

(Egyébként az ArhyBES nevét a Batmetal révén jegyeztem meg, van két csodás animációs videoklipjük a metáldenevéremberről, ajánlom mindkettőt, de csak zárójelben, mert ez már nem gémer kontent.)

8 komment

Címkék: videó állatság tetris trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr618665486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2016.04.26. 21:11:40

a gatyamentes szőkeség nem dinklage szerepe a sorozatban?

Bobby Newmark 2016.04.27. 13:13:00

Mondjuk én. Engem teljesen hidegen hagyott ez a kurvanagy Trónok Harca hájp, sőt. Ekkora világraszóló, csapból is TH folyó hájp után majdnem biztosan kiábrándító lenne.

Meg mondjuk én olvastam fantasyt ez előtt is, olyan kurvára nem esek hasra tőle, hogy "ú, fantasy ami nem Gyűrűk Ura, meg nem buta gyerekmese"...

Majd ha a csóka befejezi a sztorit, akkor talán nekiállok, amúgy is rühellek várni a folytatásokra, bármilyen sorozatról van szó.

rATdrAgOn 2016.04.27. 22:15:55

A nem gémer kontentről meg érdemes tudni, hogy az is eredetileg animációs filmből ered. :)
Konkrétan volt (van?) egy sorozat a Metalocalypse. :) Ami a Dethklok nevű - egyébiránt a világ valaha létezett legkeményebb - metálbanda "hétköznapjairól" szólt. :)

Az első batmetal a "Face fisted" c. szám, íme: www.youtube.com/watch?v=q5xVTkyOq28

A második pedig a "Murmaider", íme: www.youtube.com/watch?v=aK9gY3VLKU4

Brendon Small egy jó értelemben vett őrült zseni. :)

Én kérek elnézést, leülök én magamtól is. :)

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2016.04.29. 04:32:10

@Bobby Newmark:

enis igyvoltam vele aztan egy nap poenbol megneztem az elso szezon elso reszet ;) (mult nyaron) aztan azt vettem eszre hogy megneztem az egeszet ;)

a keresztényeket bántani tilos 2016.04.30. 06:31:33

@Bobby Newmark: Martin nem véletlenül nyerte meg vele díjak sorozatát, és a hype-ot sem az HBO gerjeszti. Megnyugodhatsz, a Trónok harca nem (csak) azért lett ekkora siker, mert "fantasy ami nem Gyűrűk Ura, meg nem buta gyerekmese", hanem azért, mert konkrétan újra feltalálta a fantasyt. Én is úgy voltam vele, hogy a tökömet sem érdekli ez a nagy cucc körülötte, de egy idő után győzött a kíváncsiság, és nem bántam meg.

Bobby Newmark 2016.05.02. 11:35:08

@anarchoid: @a keresztényeket bántani tilos: Oké, amint megíródik az utolsó rész is, elkezdem olvasni. :) Egy kicsit elegem van mostanában a be nem fejezett, majd egyszer folytatják valamikor sorozatoktól (Trónok Harcától teljesen függetlenül).

Szeretnék egyébként nektek hinni, de én csak azt látom ebben az egészben, hogy a fantasy is belépett a mainstreambe, mint pár évvel előtte a képregények, meg pár évtizeddel előtte a scifi.

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2016.05.02. 13:19:21

Az a baj, hogy fantasy mar kvazi nemletezik, helyette van YA ;) szal a maradek 1-2 fantasy -t erdemes megvizslatni / megbecsulni

amugysem a tortenet repiti elore a GoT -t , hanem 1-2 karakter viszi a hatan pl: Dinklage - Tyrionja

Bobby Newmark 2016.05.02. 14:00:51

@anarchoid: Már hogyhogy nem létezik?

Ha az összes író, meg mindenki akibe bármi minimális írói kreativitás szorult, most így hirtelen szívrohamban meghalna, akkor is maradna már annyi legyártott irodalom bármelyik rétegműfajban, hogy egy embert az egész életére ellásson olvasnivalóval, fantasy included.
süti beállítások módosítása