HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Still alive

2011.05.04. 08:00 hancu

Ez most nem Portal-utalás, hanem jelzés, hogy élünk ám, annak ellenére, hogy mostanában kicsit ritkásabban volt frissítés a blogon. Elnézéstbocsánat, az történt, hogy folyton fellőtték a betmenlogót az égre, és IDDQD-n kívüli világmegmentő projektekben kellett részt vennünk. Most azonban, hogy Oszama halott (láthatjuk, hogy nagy hiba valódi címet megadni PSN-en), megint van egy kis időnk, a magam részéről garantáltan tömény WTF-tartalmú hírekkel vezeklek az elmúlt szűkös napokért.

Egy. Műkorcsolya-világbajnokság van éppen Moszkvában, a közhiedelem szerint nem különösebben heteró dolog ilyesmit nézni, de egyrészt a közhiedelem bekaphatja, másrészt Tatjána Voloszozsar és Maxim Trankov konkrétan Super Mariót ad elő a jégen, kontrollerrel meg minden. És ezzel is csak az ezüstre voltak jók, vajon mire táncolhatott a világbajnok? Gyanúsak nekem ezek az orosz gémer-műkorcsolya crossoverek, a múltkor is milyen volt, amikor a Wrath of the Lich King intrójának a közepébe korcsolyázott bele az a másik orosz figura.

 

Kettő. Megvan az Emotiv EPOC nevű agyletapogatós headset? Olyasmi mint az a jedi izé, amit Index anyánk hasábjain teszteltünk anno, és nagyon sokat röhögtünk közben. Na, ezzel a cuccal meg Angry Birdsözni lehet, elengedett kézzel, full agyhullámos irányítással.

 

Három. Az egyik legnagyobb gamer portál, az IGN (illetve a gazdája, a Murdoch-birodalomba tartozó News Corp) felvásárolja a 1up.com-ot, ami szintén ott volt a legnagyobbak között. Lassan tényleg csak két óriásportál marad a piacon, az IGN meg a Gamespot. Meg az IDDQD, természetesen. Az új zzzupperIGN-től a Direct2Drive pénzesletöltős játékbolttal együtt 100 millió dolláros forgalmat és 10 millió profitot várnak.

Négy. Van egy jó kis toplistánk a Steam első negyedével eladásairól, a Portal 2 még csak elővételes adatokkal szerepel, és meghökkentő módon a Shogun 2 vezet, ami ugye eléggé rétegjáték. Az egész bót 200 milliós forgalmat generált a Valve-nak.

Öt. Oké, érzem én, hogy a WTF-faktor kezd csökkenni, ezért kicsit ráerősítünk ezen a téren, és kapcsoljuk Japánt, ahol a népek a földrengés, cunami és atomkatasztrófa ellenére is súlyosan őrültek. Most például egy csókolózás-szimulátort építettek, az ember a szájába veszi a szívószálszerű kis bigyót, és a cucc reprodukálja a nyelvmozgását a túloldalon. Ha ez nem lenne elég bizarr, a 2.0-s verzióban már szimulálni szeretnék az ízeket, a nedvességet és a partner leheletét is, hogy aztán celebek nevével brandelve dobják piacra. Smárolj te is Lady Gagával, csak egymillió jen, amíg a készlet tart. Brrr...

 

Hat. Ha egyszer lesz egy toplistánk a világ legidiótább gémer toplistáiról (ami nyilván olyan jó lesz, hogy felkerülünk vele a legjobb toplistákat összefoglaló toplisták toplistájára), tuti ez fogja vezetni: a Maxim magazin a legjobb videojátékos vécéket gyűjtötte össze.

Hét. A hetedik te magad légy.

13 komment

Címkék: toplista japán felvásárlás wtf steam betegállat angrybirds

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr892875180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karvaly 2011.05.04. 08:27:29

A vécék közül kihagyták a No One Lives Forever vízalatti állomásának fekete budijait! Botrány! Szakbarbárok!
:)

AlexWolf 2011.05.04. 09:24:47

Nekem a Project IGI-hez kötődik az egyik legbizarrabb budiügyi esemény. Volt ott a budiban egy ellenséges csóka, akit ha lelőttem nem halt meg csak nyöszörgött a földön és szenvedett jó látványosan. Beleeresztettem a nálam lévő elég tetemes mennyiségű skulót, sörétet, gránátot, de csak nyöszörgött és nem halt meg. Eléggé frusztrált a dolog.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.05.04. 10:03:48

Betmenlogó meg világmegmentés, mi? Valld csak be, hogy rajtamaradtál a Portal 2-n.
Amúgy ez a csókszimulátor nagyon böee.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2011.05.04. 10:19:00

Nyolc: Epikus Duke Nukem mellszobor Legóból!
feedproxy.google.com/~r/klocki-en/~3/ghCB_9DOTWQ/

Ja, BTW Oszama! Most hogy cafatokra lőtték, szerintetek végre fel lehet vinni a gépre egy kiba. tubus fogkrémet? (A kérdés költői, ne válaszoljatok!)

moli 2011.05.04. 10:21:11

@hancu: a korcsolyazast mar a kotakun se jol ertettek, nem ezert kaptak az ezustot, ez csak a verseny utani galaeloadas.

Laciii 2011.05.04. 11:15:06

Az 5-ös pontban szereplő kütyü nyasgem verzióját én kiadnám politikusokkal brandelve is :)

raly 2011.05.04. 12:04:21

Ilyen agyvezérelt játékokról itt van egy jó kis gyűjtemény: neurogadget.com/tag/games

flea 2011.05.04. 12:07:28

"a közhiedelem szerint nem különösebben heteró dolog"

priceless :)

Euthimia 2011.05.04. 12:27:44

amúgy az orosz korisok nem voltak teljesen autentikusak az xbox kontrollerrel és Luigi poloszine sem volt megfelelő. :)

AlexWolf 2011.05.04. 12:50:58

@Sam. Joe: szerintem azé' nem vihecc fel fogkrémet, mer' mi van ha abba' akarod felcsempészni Bin Laci bá' DNSjét, ho' leklónozzad? He?

KenSentMe 2011.05.04. 13:28:53

Szerintem se volt ez korrekt szupermárió.. a srácnak tekikatonának kellett volna öltöznie, a csajnak meg átugrani felette/ugrálnia a fején.

Komáromi Teréz Atya 2011.05.05. 16:39:56

Claymore-okról minden BF2, COD és hasonszőrű fannak freddiew mester konyhájából:
www.youtube.com/watch?v=05jtR9fZAnQ
süti beállítások módosítása