HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

„Ez olyan, mintha Elvis David Hasselhoffot énekelne”

2010.02.21. 07:30 Stöki

Csütörtök este volt Las Vegasban az Annual Interactive Achievements Awards, ami egyre rangosabb játékos díjátadó. A tizenharmadszor megrendezett show-n szokás szerint Jay Mohr színész-standupos (többek között a Nyomás! című filmből lehet ismerős) volt a házigazda, és szokás szerint eléggé kiosztotta a játékipart. A Kotaku összegyűjtött néhányat a szelídebb poénjaiból, mi meg hozzáadott értékként jól lefordítjuk, angolul kevésbé tudó olvasóink kedvéért. Magyarázatként még annyit, hogy Mohr előszeretettel viccelődik azzal, hogy a játékiparban milyen kevés a nő.

„Észrevehettétek, hogy néhány nő önként eljött ide. Nagy pillanat ez nekünk.”

(néhány női fejlesztő is volt azok között, akik átadták a díjakat a színpadon) „Ezek a hölgyek ma azért vannak itt, hogy bizonyítsák, léteznek. Olyan ez, mint amikor a republikánusok megtesznek egy feketét szóvivőnek. Látjátok? Nekünk is van egy, ott. De ne kérdezzetek tőle semmit.”

„A családommal sokat játsszunk a Beatles Rock Banddel, de mindig nehéz elkezdenünk. Le kell játszanunk az egész „ki lesz Ringo” vitát. Mondom a fiamnak, ha te leszel Ringo, te halsz meg utoljára.”

„Hallottatok arról a játékról, amiben a csuklódat átszúrja és leszögezi egy ilyen nagy, szörnykarom-szerű izé, és ha meg akarsz szabadulni, akkor le kell vágnod a kezedet? Asszem, az a címe, hogy Az Activisionnél Dolgozni.”

„Ahogy számolom, az Activision nagyjából 500 Guitar Hero-játékot adott ki tavaly. Szerintem a Guitar Hero 5 volt a merészebb. A Kurt Cobain avatár kicsit ijesztő volt... amíg el nem kezdett Bon Jovit énekelni. Elment a kibaszott eszetek, Kurt Cobain Bon Jovit énekel? Ez olyan, mintha Elvis énekelne David Hasselhoffot. Nem szabad megtörténnie! I don’t want Kurt Cobain living on a prayer.” (az utolsó mondat lefordíthatatlan szójáték)

(még mindig a Guitar Hero 5-botrányról) „Az megvan, hogy Courtney Love perelt? Persze, hogy perelt, nagyjából ez a munkája, hogy pereskedjen. És most igaza is volt. Szóval szeretnék gratulálni az Activisionnek: elértétek, hogy Courtney Love épelméjűnek tűnik. Valószínűleg ez a leglenyűgözőbb dolog, amit tettetek tavaly.”

„Végre van egy olyan Indiana Jones folytatás, amilyet szerettem volna. Az a címe, hogy Uncharted 2. Nincsenek benne hűtőszekrények. Nincsenek majmok. Nincs kibaszott Shawn Leböff, vagy ki a tököm. Tényleg, ki ez a csávó? Honnan jött? Egy faszi olyan borostával, ami akkor nő rád, ha otthon játszol egyedül videojátékokkal.”

„A Nintendo csökkentette a Wii árát. A Nintendo csökkentette a Wii árát! Ami nagyszerű volna, ha a világon már nem lenne mindenkinek egy kibaszott Wii-je. Milyen nemes tett a Nintendotól! Mintha azt mondanák, várjál már, a Földön minden emberi lénynek eladtunk egy Wii-t? Akkor csökkentsük az árat.”

„A Borderlands szépen teljesített 2009-ben, gratulálok neki. De ez Amerika. Mi mindent szeretünk, amiben van lövöldözés, fegyverek és a ’határ’ (border) szó. De képzeljétek csak el, mennyire meglepődött mindenki, amikor rájött, hogy a játékban nincsenek mexikóiak.”

„Szeretném emlékeztetni az EA-t, hogy az eredetihez hűnek kell lenni, szóval ha megcsináljátok a Godfather III-at, mindenképpen legyen nagy csalódás.”

„Van valami, amit meg akarok kérdezni az EA-tól. Felejtsétek el a Madden-átkot: mi a bánat történt a golfos játékotokon szereplő csókával?” (A Madden-átok: a Madden NFL sorozat borítóin szereplő amerikai focisták közül többnek romlott a teljesítménye, miután megjelentek a borítókon. A golfos játék, amire Mohr céloz, a Tiger Woods PGA Tour sorozat, és persze az, hogy 2009 Woods szexbotrányaitól volt hangos.)

Sajnos YouTube-videó még nincs az eseményről, a közvetítést pedig csak jövő héten lehet megint megnézni az ifc.com-on. A díjátadón egyébként szinte minden kategóriában az Uncharted 2 nyert (a részletes listát lásd itt), a Batman: Arkham Asylum is kapott egyet-egyet sztoriért, karakterért (Mark Hamill mint Joker) és dizájnért, a Brütal Legend nyert kettőt (soundtrack és legjobb stratégia), a legjobb online játék és a legjobb akciójáték a Modern Warfare 2 lett, a legjobb szerepjáték a Dragon Age: Origins.

6 komment

Címkék: standup beszólás jay mohr aias

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr61775533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2010.02.21. 11:22:48

Shia LaBeouf-os beszólás a legjobb.

Geitenbeffer_ 2010.02.21. 11:57:45

A "Nyomás!" mekkora film már.
Aszittem csak én ismerem :-)

Cifu78 2010.02.21. 12:04:48

El kell ismerni, hogy Mohrnak piszok jó humorérzéke van. :)
süti beállítások módosítása