HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Jön a játékteszter reality show!

2010.01.23. 10:15 hancu

Ó igen, és minden jel arra mutat, hogy pontosan olyan bizarr lesz, mint amilyennek hangzik. A nyolcrészes show a Playstation Networkön fog futni, és a 11 játékosnak "változatos fizikai és szellemi kihívásokkal kell szembenézni", hogy aztán valamelyik elvigye az 5000 dolláros fődíjat, és a Sony nagy kegyesen fel is vegye teszternek. A műsort az az 51 Minds nevű cég készíti, ami a trash reality műfaj (aki nem ismeri a stílust, annak annyit mondok: Benkő feleséget keres) egyik legendás darabját, a Rock of Love-ot adta a világnak pár éve. Mindenki döntse el magában, hogy ez jó hír-e.

A Sony egy rakás tök ismeretlen és pár ismertebb arcot tolt bele a sorozatba, a leghíresebb közülük David Jaffe, a God of War sorozat kitalálója. Ők meg itt a versenyzők:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit bővebben lehet róluk olvasni itt, mindenkinek van bemutatkozó videója, én a magam részéről valószínűleg Ampednek (a fehér pólós csaj középen) drukkolnék, ha nézném a műsort, mert milyen menő már, ha valakinek az a foglalkozása, hogy cheerleading coach. A bandában van egyébként pincér, tűzoltó, használtautó-kereskedő, egyetemista, úgy ránézésre meg egy csomó sztereotip karakter a vicces-nagydarab fekától a tetkós-vadóc csajon át az öltöny-nyakkendős manager-wannabeig, szóval minden adott, hogy induljon a műsor.

Ha magyar lenne a produkció, már elkezdhetnénk találgatni, melyik csajról derül ki először a pornós múltja - de nem magyar, úgyhogy ebből a mókából kimaradunk.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr171693460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moli 2010.01.23. 11:47:48

ez kell. (a musor cime "the tester".)

Settenke 2010.01.23. 20:59:53

Szinte látom ahogy a csírlíderkócs írja a chat-re:
szupcsi killcsi volt vagy mekkora headshotcsi :DDD
(remélem csak nekem vannak ilyen sztereotípiáim a csírliderekkel szemben)

idiotapocs 2010.01.25. 11:34:49

És a God of War kitalálója majd elmegy teszternek a Sony-hoz? Nem ott dolgozik már egyébként is? Meg ez komoly hogy csinálnak egy show-t ami egy téves előítéleten alapszik? Legalábbis szerintem a játékteszter nem igazán egy álommunka. Főleg a Sony-nál, brrr. A hideg is kiráz, fél évig volt szerencsém a QA részlegükkel tartani a kapcsolatot. Néha azt éreztem hogy nem is igazi emberekkel, hanem robotokkal levelezek.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.01.25. 12:23:19

@idiotapocs: Kb. így van. A játékteszter iszonyat fos, unalmas munka.
Ez a műsor meg valami olyan lesz, mint a Big Bang Theory, csak poénok nélkül? Akkor nem köll.

Smacika 2010.01.25. 14:09:11

@idiotapocs: @Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Teszteltem régebben én is elég sok szart, de azért nem mindig unalamas az. Lehet látni olyan csodákat az alfa-béta-egyéb verziójú cuccokban...
Bár ha mondjuk valami tikon játékot kellene tesztelnem, bele is halnék.

terran 2010.01.27. 19:14:44

A tetkós csaj az valamiféle Guitar Hero világbajnok (starslayer néven)
süti beállítások módosítása