HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Pac-Man konzervdobozokból

2009.11.15. 10:30 Stöki

Hogy a Pac-Man milyen monumentum a játéktörténelemben, azt jelzi, hogy a játék 29 évvel megjelenése után is rendre megihleti a tudósokat, művészeket, mérnököket. Az ELTE-n például mesterségesintelligencia-kutatásokat végeznek a Pac-Mannel, nemrég mi is beszámoltunk a robotporszívós mutációról, de a neten találni Pac-Man tortát és Pac-Man muffinokat is. Most pedig itt a konzervdobozokból épített giga-Pac-Man. (Pontosabban nem most, mert 2008-as fotókról van szó, de a gamerblogok valamiért csak a napokban bukkantak rá.)

Szóval minden évben rendeznek több világvárosban egy Canstruction nevű versenyt, ahol a résztvevőknek üdítős fémdobozokból és konzervdobozokból kell építeniük bármit, ami eszükbe jut. A versenynek egyre több támogatója van, a bevételek jótékony célra mennek. A fenti két kép a tavalyi verseny alkotásait bemutató kiállításon készült, a második ritka lesifotó arról, hogy Pac-Man hogyan táplálkozik. További, nem játékos témájú Canstruction-fotókat itt lehet megtekinteni.

(via Walyou)

1 komment

Címkék: állatság pacman

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr521526230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smacika 2009.11.16. 08:56:01

A múltkor azt hittem, hogy nincs tökéletlenebb és értelmetlenebb dolog a pac-man robotporszívós ökörségnél. Tévedtem... Bár ezek még mindig jobbak mint a tehénszobrok vagy némely "modern művész" alkotása.
süti beállítások módosítása