HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Cérnapixelek for the win

2016.06.12. 06:02 Stöki

A blog egyik régi olvasója impTimi, aki egyrészt elképesztő nagy Doom-rajongó (na vajon honnan vette a nevét), másrészt a keresztszemes hímzés Paganinije. Néhány munkája John Romero asztalán díszeleg, és a második Pixelconon én is gazdagabb lettem egy Wizard of Wor-szörnnyel. Most meg még négy további eredeti impTimivel, ugyanis a művésznő meglepett két WoW-harcossal, egy Doom-textúrával (Hancura való tekintettel mi mindig Vácnak olvastuk ezt) és az új könyvjelzőmmel. Cserébe az a minimum, hogy meghatott hálámon túl megosztom veletek is ezeket a szépségeket. Timi honlapján lehet még megcsodálni hasonló hímzéseket és egyéb munkákat, amikhez olyan kézügyesség kell, ami nekem nincs.

imptimi.png

4 komment

Címkék: közösség doom hímzés wizard of wor imptimi

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr478800868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amon 2016.06.12. 07:15:07

Nagy kar, hogy nincs kontakt-informacio az oldalon. S meg nagyobb kar, hogy valoszinuleg nem vallal megrendelesre munkat. Szivesen csinaltatnek a Kolyoknek 18-ik szuletesnapjara ilyen himzeseket. :(

Tomi Kristály 2016.06.16. 08:58:32

WOW! Himzésről eddig a 'matyó' terítők jutottak az eszembe amelyek nagyanyám butorait dekorálták...

Puskás Ferenc 2016.06.24. 20:50:49

tök jó hímzések.Nekem főleg a "vác" tetszik (tudom hogy az uac :D ).
süti beállítások módosítása