HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Retro játéközön a KMO-ban

2014.05.18. 18:16 Adsr

(Köszönjük a blogban Adsr-t, aki vezet egy jó retrooldalt, és mellesleg ő a szegedi retrogép-kommuna epicentruma. Hardveres retrocikkek várhatók tőle, illetve rendezvényajánlók. - Stöki)

Sakman sűrű teendői miatt a megszokott tavaszi budapesti kiállítás idén eltolódott októberig, de a retro játékokra éhes fővárosiak egy hasonló rendezvényen élhetik ki nosztalgiázás iránti vágyaikat.

A KMO - Kispesti Munkás Otthon Művelődési Ház (amely már a nevében is retro ;-)) ad otthont május 24-25-én a "Gyerekkorunk Játékai" c. játékkiállításnak.

jtkkillts_2014_kpjsg_copy_768.jpg

A kiállításon megtekinthetők a felnőtt generációk legnépszerűbb játékai. Bemutatkozik a rákóczifalvai Macimúzeum Európában egyedülálló gyűjteménye, újra lehet önfeledten búgócsigázni, és ami a számunkra legfontosabb, jó pár darab pong, Sega, Nintendo videojáték mellett a kor meghatározó személyi számítógépei is ki lesznek állítva, illetve egy részük kipróbálható!

Belépődíj:

Felnőtt: 500,- Ft
Gyerek: 350,- Ft (2 évs kortól)
Családi jegy: 1300,- Ft (2 felnőtt, 2 gyerek)

További részletek a KMO honlapján, illetve az esemény facebook oldalán.

3 komment

Címkék: retro c64

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr596158126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krcsirke 2014.05.18. 22:17:07

Mennyire lesz gyermekbarát a rendezvény? Mármint milyen konzolos játékok lesznek? Egyébként elővételben lehet venni valahol mondjuk családi jegyet, vagy ott a helyszínen majd?

Adsr 2014.05.19. 05:46:18

Mivel játékokkal lesz teli a kiállítás, teljesen gyermekbarát ;-). C64, pong, NES, SNES, Sega Master System és hasonló korabeli gépek lesznek, normális (értsd, nem csöpögő vértől "hemzsegő" játékokkal.
Jegyvásárlásról nem tudok infót adni, kérdezd a KMO-s munkatársakat.

False_GOD 2014.05.19. 09:49:21

Mennék, mert közel is van, meg érdekel is, de munka van sajna aznap.
süti beállítások módosítása