HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Pénteki játékcsaj - Lilith

2012.02.10. 14:00 miguel_

Az elmúlt időszak játékMILFjei után térjünk vissza a jelenbe, vagyis sokkal inkább a közelmúltba és a közeljövőbe. Lilith neve leginkább azoknak lehet ismerős, akik játszottak a Borderlands első részével két és fél évvel ezelőtt, illetve akik nyomon követik a folytatás sorsának alakulását, de persze a zsidó mitológiában jártasak is felkaphatják a fejüket a név hallatán, az ugyanis a korai szövegekben a női démonok megfelelőjeként jelenik meg, aki egyrészt otthagyja Ádámot, másrészt szó szerint lefekszik fűvel-fával. ("Lilit összeveszett Ádámmal és az Édent elhagyva a sivatagba ment. Ott minden nap több ezer keveréklénnyel egyesült és több ezer gyermeket nemzett velük.", forrás: wikipedia.)

 

Lilith a Gearbox FPS-orgiájában is leginkább ezt a szerepet kapta: a kerek mellekkel és fenékkel megáldott, darázsderekú lány egyike a hat szirénnek, vagyis azon embereknek, akiket a földön kívüli technológia különleges képességekkel ruházott fel. Az első rész egyetlen női karakterének speciális tudása a phasewalk, amit magyarul leginkább szellemalakban járkálásként lehetne lefordítani - Lilith kilép a teste asztrális formát ölt, és ebben az állapotában nemcsak gyors lesz, de ráadásul legalább akkorát is sebez, mint a villám. Ez persze a rovat szempontjából tök lényegtelen, sokkal fontosabb, hogy a közelmúltban az épp a második részt hegesztő Gearbox a "sex sells" örök törvényét kihasználva szereplőválogatást szervezett, ahol ki mást kerestek volna, mint egy olyan lányt, akit némi festékkel, egy kontaktlencsével, egy szivacsos melltartóval, ügyes fotózással és még ügyesebb photoshopolással szakasztott olyanná lehet változtatni, mint ahogy azt a játék dizájnerei eredetileg is tervezték. (Az alábbi videóról nekem az a rendkívül találó orosz mondás jut eszembe, hogy ha meg akarsz ismerni egy nőt, vidd haza, vetkőztesd le, és mosd meg az arcát, vagy valami ilyesmi.)

 

Azok számára, akik az angol nyelv megértése helyett valami másban jeleskednek, röviden összefoglalom, miről beszélnek a videóban. "A Gearbox szervezett egy... Megtalálták... Bla-bla-bla. Teljes fizikai átváltozás... Nagyon büszke vagyok, hogy eljátszhatom ezt a bonyolult karaktert, remélem sikerül majd magamévá tenni minden mélységét... A fotózás közben megkértük, hogy vágjon szomorú arcot, és hű meg ha, mert VÁGOTT egy szomorú arcot, ami nagyon tetszett mindenkinek." Komolyan nincs senki egy-egy ilyen interjú közben, aki beleszól, hogy srácok, ez a komolykodás már-már olyan kellemetlen, mint a Bagi-Nacsa-féle szilveszteri műsor?

Természetesen a szokásos képanyag sem marad el, amivel kapcsolatban azt kérem, hogy figyeljük meg, mennyit változik (ha változik) a karakter mellmérete a végső változatban az eredeti tervekhez képest. 

15 komment

Címkék: lilith pénteki játékcsaj borderlands

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr404083612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.10. 16:40:04

Nagyon csinos! És ha meglesz végre az új laptopom, tuti, hogy a Borderlands-t is kipróbálom. FPS csajjal - a legnagyobb királyság! :DD

taffer 2012.02.10. 19:21:00

Nincs tévém, úgyhogy köszi a baginacsa linket :)
Nem a legjobb, de a riportnál nem kellemetlenebb...

taffer 2012.02.10. 19:40:23

Na jó, ez a baginacsa tényleg nagyon gáz, nem bírtam végignézni :)

Kobaljov 2012.02.11. 14:31:04

Valamelyik péntekibe szódával beleférhet Tia Carrere is, még a kilencvenes években szerepelt a Daedalus Encounter-ben

Ironfist 2012.02.11. 16:26:13

@Crystah Mastah:
Mad Moxxi nem, utálom ha egy nő azzal próbál szép lenni, ha szépségpöttyöt ragaszt a képére. Ugyanis attól csak ronda lesz. :D

Egyébként is. Moxxi likes it Skaggie style!

Ja, és tipp a következő játékcsajhoz:
leagueoflegends.wikia.com/wiki/Sona_the_Maven_of_the_Strings
^^

moli 2012.02.12. 00:00:30

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: mert fosszar. flasht hasznalni videolejatszasra... chromium-mal ment

Ironfist 2012.02.12. 21:37:23

Látjátok látjátok... hasznbáljatok használható böngészőt - pl operát, mint én :D

moli 2012.02.13. 10:01:56

@Ironfist: ne idegesits, bazdmeg, nekem is opera az elso szamu bongeszom, de meg egy ekkora szart!
csak azert hasznalom, mert a tobbi meg szarabb.

Ironfist 2012.02.13. 12:50:19

@moli:
Most mi bajod van? Szóltam hozzád egy rossz szót is? Nem? Akkor meg mit bazmegolsz nekem?

moli 2012.02.13. 13:10:42

@Ironfist: oregem, http://hu.wikipedia.org/wiki/Indulatszó

moli 2012.02.13. 13:11:58

szeretnek gratulalni az index programozocsapatanak, a linkeles regexeert es kuldenem mindenkinek, aki szereti.

Dukefazon 2012.02.23. 15:08:22

A csaj nem nézett ki rosszul, de az átalakítás után sztem rosszabb lett. Lilith mellméretén nem látok különbséget a tervek és a végeredmény közt...
süti beállítások módosítása