HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Az első játék Natalra?

2009.12.26. 21:04 Grath

A Wii sikere mindent megváltoztatott - így jövőre jön a Sonynak is egy mozgásérzékelős pálcája (hivatalos neve még nincs, a Gem és a Sphere az eddig pletykált (kód)nevek), és a Microsoft is készül ilyesmivel. Az egyelőre Natal néven futó fejlesztésben ugye az a pláne, hogy nincs kontroller, egy infrában és még ki-tudja-hogy látó kamera figyel téged és haverjaidat, és kéz-, láb- és testmozdulataidat alakítja át inputtá. Néhány demót már láttunk, sőt, kiállításokon már ki is próbálhattuk a labdapattogtatós minijátékot, de "rendes", játékkal még nem láttuk.

Eddig. Pontosabban: talán eddig. Merthogy egy blogon megjelent egy videó, amelyben egy állítólagos Natal-fejlesztő egy állítólagos karácsonyi bulin játszik a Geometry Wars állítólagosan kézmozdulatokkal vezérelhető verziójával. Sok a kérdőjel, mindenesetre a dolog számunkra hihetőnek tűnik. Főleg azért, mert a fickó végtelenül szögletesen terelgeti a kis űrhajót, iszonyatosan bénán lődözve az ellenfeleket. Hát igen, az a játékstílus, ami kizárólag két analóg kart használ, nehezen fordítható le apró kézmozdulatokra. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, de hogy twin-stick shootert nem így fogunk játszani, az hótziher...

(via Destructoid)

 

2 komment

Címkék: microsoft natal geometry wars

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr381624937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smacika 2009.12.28. 13:56:12

Tanult kollégám megjegyezte már előttem, hogy nem biztos, hogy hinni kell a videónak.
Bénázni meg kontrollerrel is lehet ám faszán, nem kell hozzá semmi hájteh kütyü.
süti beállítások módosítása