HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Kiállítás nyílik Gyuról

2015.10.15. 14:32 Stöki

Nagyon rosszul indult az év: 2015 egyik első híre volt, hogy elhunyt Dragon György - vagy ahogy játékos körökben ismertük, Gyu -, a Gamestar oszlopos tagja, zeneszerző, fejlesztő, újságíró. Most a túrkevei Finta Múzeum és a MaNDA kiállítást rendez az emlékére a Finta Múzeum Vadász Pál Kiállítótermében (Túrkeve, Kossuth utca 6.). Holnap lesz a megnyitó 16 órakor a Vadász Pál Kiállítóteremben, a kiállítást Képes Gábor, a MaNDA főosztályvezetője (és elhivatott gémer) nyitja meg.

A tárlat Gyu testvére, Dragon Ferenc közreműködésével készült, és főleg Gyu gyűjteményéből lehet ott látni tárgyakat, többek közt a számítógépeit, meg persze élete fontosabb állomásainak emlékeit, a Kolumbiában töltött egyetemi évektől az amigás játékfejlesztésen át az újságírókarrierig. Szóval aki arra jár, nézze meg, január 10-ig látogatható a kiállítás (december 18. és január 10. között csak előzetes telefonos bejelentkezés után). És most hallgassuk meg az amigás Abandoned Places zenéjét, amit Gyu komponált.

1 komment

Címkék: kiállítás gyu

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr57970685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokedlee 2015.10.25. 10:41:53

Ha valaki szeretne még ilyesmit hallgatni, az jamendo-n megtalálja két teljes albumát: www.jamendo.com/en/artist/356050/george-dragon
süti beállítások módosítása