HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Megkésett LolDuke-eredményhirdetés

2011.09.27. 07:18 Stöki

Hátizé. Erre nincs mentség. Június óta adósok vagyunk a LolDuke-nyereményjáték eredményhirdetésével, és mutogathatunk itt nyaralásokra, külföldi utakra, a fesztiválszezonra, a frankárfolyamra, de a vége csak az, hogy marhára elkéstünk ezzel. Persze az elmúlt hónapokban többször eszünkbe jutott Hancuval a dolog, de olyankor valahogy mindig arra kanyarodott a beszélgetés, hogy végül mekkora csalódás volt ez a Duke Nukem Forever, pedig itt a blogon is mennyire vártuk, és olyankor elkezdtük ekézni a játékot, és jól elfelejtettük, hogy mivel is indult a beszélgetés.

De jobb később, mint soha, nagyon köszönjük mindenkinek, aki küldött LolDuke-ot, konkrétan nekik: Palatinszky Dani, Photon, Cronerator, Török Tamás, Lovasi Péter, Osivis, JaySicks, Takács András, Terror Dzsoni, Domo, Kovács Dávid, Földesi Ádám, Lonestar. Közülük tíz szerencsés megkapja a nyereménykódokat, bár megértjük, ha ezek kedvéért nem veszik elő újra a DNF-t. Délután új nyereményjátékot hirdetünk, addig is egy galesz a jobban sikerült LolDuke-okról:

4 komment

Címkék: nyereményjáték eredményhirdetés duke nukem forever

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr243259382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moli 2011.09.27. 09:45:07

shake it :D
a mark-os is jo.

Limrasson 2011.09.27. 12:59:45

Amúgy én megvettem, végigvittem, játszottam vele multyban is, jó is volt, meg nem is, hát a fene enné meg, de miről is szólt eredetielg a post?

tundrazuzmo (törölt) 2011.09.28. 00:30:41

Elég gyengék, bár lehet rajtuk mosolyogni. Nekem a Dzsásztin Bájbőrös jön be leginkább.

hahaha

szepi79 2011.09.29. 09:47:35

szerintem ennyi késés még muszáj is volt egy duke játékhoz. meg lett volna szentségtelenitve a név, ha időben kiposztoljátok.
süti beállítások módosítása