HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Gémerek az NHL-ben

2011.09.05. 08:00 hancu

Ha van az ős videojátékos-sztereotípiától távol álló elfoglaltság, a profi jégkorong lehet az, annak is a legfelsőbb foka, az NHL. Az észak-amerikai csúcsligában pár évtizede divat a kapusok sisakjainak egyedi festése, van aki minden meccsre más mintájú sisakban korcsolyázik ki, más meg kabalából mindig ugyanabban, de az egyedi festésű fejfedők egytől-egyig igazi műalkotások. És néha ismerős témákat fedezhetünk fel rajtuk:


Ez itt például Chris Mason, a Nashville Predators kapusának sisakja, rajta Kratos a God of Warból. Nem meglepő módon ez emberünk kedvenc játéka, ahogy a USA Todaynek is elmagyarázta.

 

 

 

 

 

Ez már a szlovák Peter Budaj, a Montreal Canadians kapusa, a sisakján az Assassins Creed főszereplőjével, Altairrel. Peter egyébként híres az extravagáns sisakfestéseiről, a szlovák válogatott kapujába például egy Simpsons-mintás darabban szokott beállni.

Antti Niemi, a Chicago Blackhawks finn kapusa még tovább ment, és két játék hőseit pingáltatta a sisakra: Altair mellett a GTA4-ből Niko Bellic tűnik fel a fejvédőn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül egy másik finn, Kari Lehtonen jön, aki igazi geek, van Jokeres, Kill Bill-es és Transformers-festésű sisakja is, a legjobb (és az ellenfél csatárait legkevésbé megrémítő) azonban mindenképpen a Final Fantasy X főszereplő hölgyeit, Yunát és Rikkut ábrázoló darab. Kari egyébként saját bevallása szerint sosem játszott a Final Fantasyvel, egy render videót látott a két csajjal, ami annyira megtetszett neki, hogy sisakra festette őket.

(via Yahoo Sports Canada)

8 komment

Címkék: sport nhl királyság

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr723201772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joga 2011.09.05. 09:03:49

Hiányoltam Gordon Freemant, hamár NHL... :D

egak 2011.09.05. 10:38:39

A két kép a Final Fantasy X-2-ből van. Az X-ben egy fokkal konzervatívabban öltözködtek. :)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2011.09.05. 11:20:21

Nem tudok róla, hogy Budajnak lenne magyar kötődése (ez hol olvastad..?), amúgy jó cikk :)

hancu 2011.09.05. 11:29:16

@JClayton: Nabzmg. Tegnap egy csomót bújtam a netet, hogy kiderítsem, van-e a magyarosan hangzó név mögött magyar kapcsolat, kiderült hogy nincs, felvidéki szlovák, bár magyarlakta környékről származik. Erre ügyesen leírom, hogy magyar. Pillanatnyi elmezavar, bocs, javítom.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2011.09.05. 11:30:36

@hancu: nem probléma, csak azt hittem, tudsz valamit, amit én nem :)

Gretzky99 2011.09.05. 12:01:15

Na azt se gondoltam volna, hogy a két kedvencem egyszer egy cikkben fog előkerülni. Ha még egy motoros csajt is hozzácsapunk valahogy, akkor aztán teljes lenne az öröm.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2011.09.05. 12:45:03

Niemi mondjuk már San Jose, de ez igazából most részletkérdés :) jó cikk amúgy :)
süti beállítások módosítása