HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

A svéd szomszédok esete a Kinecttel

2011.01.17. 13:06 miguel_

Talán nem mindenki van tisztában azzal, mekkora móka is Kinecttel bokszolni: az csak egy dolog, hogy a tunyábbja komolyan meg is izzad az igénybevételtől, de két gyomor-gyomor-fej kombó közt az ember csak odaszúr verbálisan a másiknak, mondjuk hogy "akkor is *hühh* kiverem a fogaidat".

Na, a hasonló kijelentésekből, meg a hozzájuk kapcsolódó ráutaló magatartásból lehetett baj Svédországban, ahol egy bulira hívták rá a szomszédok a rendőröket, mondván csak annyi biztos, hogy a lakásban több férfi folyamatosan ütlegel egy védtelen nőt. Ott fent északon az ilyesmit megfelelő komolysággal kezelik, így egy osztagnyi rendfenntartó törte be az inkriminált lakás ajtaját, hogy aztán ott egy az Xbox előtti ugrálásba belefeledkező baráti társaságot találjon, akik értetlenül pislognak arra a kérdésre: "hol van a bántalmazott személy".

Gondolom megvolt az ilyenkor kötelező "ez meg mi a fene"-pillanat, aztán valószínűleg féktelen röhögésben tört ki mindenki, felfegyverzettségtől függetlenül. A svéd Aftonbladet bulvárlap információi szerint a szomszédokat a meglehetsően élethűnek ható árnyékboksz tévesztette meg, végül azonban a kivonuló rendőrök senkit nem tartóztattak le.

14 komment

Címkék: állatság wtf kinect beállakapubaéssvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr112590080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dester 2011.01.17. 13:25:54

Elképzeltem a kommandósok fején a WTF pislogást, utána meg az esetleges égést a szomszédokén :D

Bicikliző medve 2011.01.17. 13:33:23

@thinkEdem: Ez is csak svedorszagban tortenhet meg... Ezert tart ott az orszag :)

thinkEdem 2011.01.17. 14:16:49

@ċsirke72: Szerintem nem csak ott, de az biztos, hogy nekik jó a humorérzékük... :D

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.01.17. 14:27:14

Megboldogult ifjúkoromban a Quake LAN partinkra hívták rá a zsarukat, hogy már másfél órája megy a telitüdőből kurvaanyázás, meg az kinyírlakköcsögözés :)

Adani 2011.01.17. 14:36:17

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Sőt régen mikor még az egymás elleni játékhoz át kellett vinni a gépet (nem volt még szélessávú net) akkor ugye megesett, h az éjszaka közepén kellett gépet cipelni, és bizony akkor is előfordult a fakabátoknak gyanús volt, h középiskolás kölykök gépet cipelnek, és szinte mindig igazoltatás meg tanakodás lett, h hiszen nem igazán értették, h van ilyen ,h hálózati játék ,h most átviszem a gépet a haverhoz összedrótozzuk aztán lőjük egymást.

Egy érdekes történet, h végül kitalálta a két fakabát ,h hát azért írjuk fel a gépek számát biztos, ami biztos, mert hátha mégis lopták valahonnan. Egyik ír másik olvas módszer ment az írni tudó tollat és noteszt kapott elő az olvasni tudó meg diktálta,h A per cé hullámjel kettőhúsz vé, ill.egy másik verzióban beírták , h gép típusa 32X, mert ezt az egy feliratot találták meg ugye a CD olvasón.

moli 2011.01.17. 14:45:21

@Adani: ilyen nekem is volt! mondjuk nalunk vasarnap hajnal 05-kor esett, mi akkor szoktunk volt hazacuccolni. volt, hogy en vezettem (5-7 kulonbozo cimre), 44 oras ebrenlet utan nem volt vicces.

Cadaver!! 2011.01.17. 14:48:33

@Adani: Befordultam az asztal alá. :D

Svédekről meg annyit, hogy faterom egyik munkatársa kint élt néhány évig Svédiában, a szomszédban egy idős házaspár lakott, akik egyszer Magyarországra jöttek nyaralni. Fater munkatárs rákérdezett néhányszor a szomszédnál, hogy milyen volt az utazás. Úgy kb. másfél hónap leforgása alatt 4-5 alkalommal. Mire a szomszéd kihívta a rendőröket, hogy őt itt zaklatják, és nagyon gyanús, hogy ez az ember ennyit kérdezősködik nála, hogy merre volt nyaralni. :D

Dester 2011.01.17. 18:15:06

Mi egyszer az egyik cimbora Trabantjával oldottuk meg a gépek cipelését. Annyira teleraktuk a hátsó ülést és környékét, hogy teljesen előre kellett tolnom az ülést, alig fértem el, mert az ülés mögött is gép volt. De legalább az ablakon kinyúlva elértem az első kereket... :)

Dester 2011.01.17. 18:18:16

@moli: az se rossz, én még biciklivázon is toltam gépházat. A hibát ott követtem el, hogy elfelejtettem feltenni a két oldallapot, úgyhogy egyszercsak reccs, nem bírta tovább az alsó merevítés. Az alulról első ISA slotnál, az SB16 kártyánál állt meg a ház alja, szerencsére nem törte ki a kártyát, mert megfogta az alaplap, biztos örült neki... Amikor megérkeztem, először kalapácsot kértem, ki kellett egyengetni a gépház alját... Szerencsére semmi se ment tönkre. :)

zdanee 2011.01.19. 00:44:48

Kicsit délebbre viszont bevitték volna a teljes bagázst egyfelől mert a Szerv tekintélye nem csorbulhat, tehát téves kiszállás nem történt, másrészt mert biztos elrejtették az áldozatot, az XBox-ot pedig bizonyítékként bevitték volna a lakásban található összes adathordozóval egyetemben emberkereskedelem nyomai után kutatva, valamint azonnali sajtótájékoztatót hívtak volna össze, hogy reggelre minden újság lehozhassa, lekapcsoltak egy bűnbandát.

Rigghead 2011.01.19. 11:12:16

@zdanee: a cikktől és ettől is jó kedvem lett :)

köszi!

Bobby Newmark 2011.01.19. 11:34:10

Mi is kicsit aggódtunk anno, mikor hajnal 4 körül a művházból a legrövidebb úton, az ablakon át pakoltuk ki a gépeinket a kocsihoz. De nem lett belőle baj, felénk sem nézett senki... :)
süti beállítások módosítása