HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hogyan működik az Xbox Live mobilon?

2010.02.16. 07:32 Stöki

Zajlik a barcelonai Mobile World Congress, ahol a Windows Phone 7 a show egyik slágere. A tegnapi bemutatón többek között megerősítették azt, amit hónapok óta lehetett sejteni: az Xbox Live mobilra megy, vagyis a Windows Phone 7 telefonokkal közvetlenül elérhetjük majd a konzol online rendszerét. De pontosan mit is jelent ez?

Egyelőre nem sokat. Csekkolni lehet a Live-os ranglistákat, tabellákat, menedzselni a profilunkhoz tartozó üzeneteket és barátainkat, illetve avatárunkban gyönyörködhetünk (ezt persze bármelyik böngészős telefonon megtehetjük). Az izgalmasabb rész a mobiljátékok összekötése lenne a Live-profillal (achievementvadászattal együtt), de erre még csak pár példa van, ezek is körökre osztott játékok, amikben meg kell várnunk, amíg a haverunk lép (kártyajáték, sakk, ilyesmik). Később bizonyára lesznek ennél bonyolultabb Live-os mobiljátékok is, legalábbis akkor nyer majd értelmet ez az egész.

3 komment

Címkék: microsoft mobil xbox live

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr771762335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deada 2010.02.16. 08:04:28

Windows Phone 7? Jó sokat agyalhattak rajta...

miguel_ 2010.02.16. 08:48:37

@deada: Lehetett volna wPhone is... :)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.02.16. 08:51:37

Mobilon játszani? Pffff.
Emberek, bírjátok már ki azt a tíz percet valami kütyü buzerálása nélkül.
süti beállítások módosítása