HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Jön a Dead Rising-film!

2010.01.26. 15:48 Grath

http://kepfeltoltes.hu/100126/deadrisingfilm_www.kepfeltoltes.hu_.jpgOké, nem a mozikba. Valószínűleg még DVD-re sem. A minőséget látva az "egyenesen Laserdiscre" stílusba sorolnánk. Igaz, ez direkt van, hiszen a filmet a játék fejlesztői készítik, a rendező egyenesen Keiji Inafune, a Capcom meglehetősen szókimondó producere (az idei Dead Rising 2 partiról: "a japán játékipar halott"). A többi fontos székben (production designer, zeneszerző, producer) is Capcom-alkalmazottak ülnek, a szereplőket pedig valószínűleg egy egyetem drámaszakköréből kitett fiatalok terápiacsoportján szerezték.

A trailert egyelőre sajnos nem tudjuk közvetlenül belinkelni, de itt megtalálható. Akinek megtetszik a dolog, annak ajánlanánk a hasonló színvonalú (csak komolynak szánt) Machine Girl filmet. Aki pedig tudja, hogy a szintén ígéretes RoboGeisha című filmet hogy lehet itthon megszerezni, az szóljon!

1 komment

Címkék: japán capcom dead rising

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr511703061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jormund 2010.01.26. 23:34:19

NIGERU!

Ebben a témában díjnyertes darab még a "The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers". Abban a filmben MINDEN benne van.
süti beállítások módosítása