HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Öltözz Modern Warfare 2 kommandósnak!

2009.12.22. 09:50 hancu

Elvégre úgyis mindjárt itt a farsang. Meg amúgy is farkasordító hideg van, jól jön az a cucca, miben az oroszországi pályákon sem fáznak GI Joe-ék. Vagy csak úgy, mert miért ne. Valószínűleg a harmadik indok hajtotta Marc Ecko divatdiktátor oldalának, a Complex.comnak a szerkesztőit, akik a való életben kapható cuccokból összerakták a Wolverines pálya mesterlövészének, a Cliffhanger pálya egyik kommandósának ruhatárát, meg a Task Force 141 általános szerelését is. Az első egy laza ezresből, a második 1200-ból jön ki (persze dollárban), a harmadikat kicsit bővebben is kifejtjük:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ez egy North Face Steep Tech Agency dzseki, a túradzsekik Ferrarija, vízálló, kevlárbetétek vannak benne, meg minden. A North Face-nél 439 dodó, de az ember találhat 257-ért is a neten, mert úgy néz ki, hogy a gyártó európai webshopjáben nincs is.

2. Egy Huf Solid Fold sapka, 22 dollár, nem tétel.

3. Tűzálló maszk az Under Armourtól, 60 zöldhasúért.

4. Sessions Brawl Pant Black Magic snowboardos nadrág, beépített lavinatúlélő készlettel, 150-ért.

5. Egy UTG Law Enforcement Tactical mellény, mindössze 70 dodóért.

6. Egy Urban Outfitters Marled ujjatlan kesztyű, 14 dollár.

7. És végül egy Baggy Canvas bakancs a Palladiumtól, rongyos 70 dollárért.

Hát ez az igazi cosplay, nem ám a távolkeleti gyereklányok cicaszem-kontaktlencsével meg három centi hosszú miniszoknyában. Ettől függetlenül az jobban tetszik.

3 komment

Címkék: cosplay modernwarfare

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr741614207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Depheusz 2009.12.23. 20:32:32

A "Wolverines" pálya az U.S.A.-ban van nem pedig Brazíliában. Ott ruszkik ostromolnak.(kajáldát kell védeni mert ott vannak a civilek)
A második az korrekt de a TF 141-es ruhához nem egy Orosz katonát kellett volna berakniuk a 3. képnél. Egyébként egy militiary shopban vagy egy airsoft árúházban SOKKAL olcsóbban lehet venni cuccokat.(Éppen nem biztos hogy olyan jók mint a képen lévők, de azok is sok hadseregnél vannak rendszeresítve<taktikai mellények, védő szemüvegek, bakancsok, overállok stb...>)

Démonmac1 2009.12.28. 14:26:08

Szivesebben öltöznék tauren warlocknak, mint ennek :)
süti beállítások módosítása