HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

EA + Richard Morgan = ???

2009.11.05. 13:35 hancu

Oké, ki ez a Richard Morgan? Trendi sci-fi író, leghíresebb regénye, az Altered Carbon itthon is megjelent Valós halál címen, és egész jó, Hollywood is lecsapott rá, Joel Silver csinál belőle filmet, ráadásul a főhőst úgy hívják, Takashi Kovacs, ami külön vicces.

Szóval ez a jóember azt írja a blogjában, hogy leszerződött az EA-vel, három játék sztorijának a megírására, aztán a Shacknews pontosít, hogy nem is annyira az EA, hanem az EA Partners, vagyis a céggel szoros kapcsolatban levő, de azért külsős csapatok munkájába fog besegíteni. Ebből a halmazból két cég igazán érdekes, a Crytek és a Starbreeze, előbbi nyilván a Crysis 2 miatt, utóbbi pedig a régóta pletykált Syndicate-remake kapcsán, ami konkrétan ezer százalékosan illene Morgan jellemzően anti-utópiákat lefestő, sötét cyberpunk stílusához. És a svédekből a meghökkentően jó Chronicles of Riddick után simán ki is nézhetjük, hogy méltó folytatást hegesztenének Molyneux papa klasszikusához.

Híveim, térdre imához, és fohászkodjunk egy új Syndicate-ért, hátha.

2 komment

Címkék: pletyka ea theorycraft

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr131502338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.11.12. 15:26:05

Syndicate jó volt.
Starbreeze is jó. (még akkor is jó, amikor szar: lsd Enclave)

Syndicte + normális sztori + Starbreeze: már morzsolom is a rózsafüzért.
süti beállítások módosítása