HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

A játékfejlesztő-legendák (és a herék) titkos élete

2016.10.07. 10:00 Stöki

"Azért ez nap kontentje, micsogda insight a fejlesztőlegendák, világok alkotói, újkori bárdok és digitális mesemondók lelkivilágába" - kommentelte Mazur barátom Chris Avellone legutóbbi Twitter-posztjtát nagyon találó módon.

Hogy kicsoda Chris Avellone? Játékfejlesztő, aki korábban az Interplaynél a Black Isle-nál és az Obsidiannál dolgozott olyan jelentéktelen szerepjátékokon, mint a Baldur's Gate vagy a Planescape: Torment, és aki mellesleg a Fallout Bibliát megírta.

És hogy mi ez a Twitter-poszt? A lenti kép, amit Avellone úgy 15-17 évvel ezelőtt fotózhatott a Black Isle-nál. Mint írja, éjszakába nyúló munkanapokon azzal szórakoztatták magukat, hogy egy táblára felrajzolták a heréik titkos életét:

ct0msaiviaaxdtu.jpg

Persze angolul értőknek ütnek csak a poénok, ők viszont ránézhetnek a kommentekre is az eredeti poszt alatt is, előkerült még pár régi fejlesztő, illetve vannak még kiváló ötletek.

6 komment

Címkék: retro black isle chris avellone

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr2111775287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-NoVa- 2016.10.07. 12:15:56

Digital Realityből valamikor egy évtizeddel ezelőtt Frei Tamásék forgattak a játékok és agresszió viszonyáról. Szigorú közlekedési tilalom a felvétel idejére, úgyhogy az egyik grafikus fotózott faltextúrát, kinyomtatta A4-es lapokra, összeragasztott egy párat, és fal mentén "láthatatlanná" válva araszolt a túloldalon lévő WC felé. A mikrofonos ember adta fel a leghamarabb. Utólag világos, hogy hol hibázott, The Orange kartondobozra let volna szükség.

Serathis 2016.10.10. 12:13:48

We have to go deeper. We have to go balls deep.

Serathis 2016.10.10. 12:14:27

@-NoVa-: Az nem a 4. dimenzió kiberharcosai voltak?

-NoVa- 2016.10.10. 12:42:10

@Felsmukk: 2006, szóval az lesz. A műsort nem láttam, most youtubeon áttekerve 39:40-től van pár másodperc átvezető videó bevágva a War Front Turning Point-ból, amit akkoriban fejeztünk be, de más felvételből semmi. Gondolom az általunk kommunikált szakértői vélemények nem voltak semekkora átfedésben a kommunikálandó kockázatokkal és mellékhatásokkal :)

Serathis 2016.10.10. 15:23:39

@-NoVa-: Rá nem keresek mert még a végén elkapom a freiszoálst.

tizen-ötezer-csilliárd-forint.
süti beállítások módosítása