HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hétvégi játékcsaj: Tricia Helfer

2015.02.28. 17:45 Stöki

A gémercsaj, akit biztosan nem kell bemutatni a geekeknek: ő volt az emlékezetes Hatos cylon a Battlestar Galacticában, de rengeteg tévésorozatban feltűnt még a Suitstól a Two and a Half Menig. Közel állnak hozzá a sci-fi szerepek, a BSG mellett meg lehetne még említeni a TRON: Uprisinget, legutóbb pedig a Syfy csatorna Ascensionjében szerepelt. De ami számunkra fontosabb: ő is azok közé a színésznők közé tartozik, akiknek nem derogál videojátékokat szinkronizálni.

tricia-helfer-and-edi.jpg

Annyira nem, hogy a 40 éves kanadai-amerikai hölgynek mostanra szép kövér játékos blokk van már az önéletrajzában. A Command & Conquer 3-ban például ő volt Killian Qatar parancsnok, a Spider-Man: Web of Shadowsban Black Cat, de a Halo 3: ODST-ben is megszólalt. Két legismertebb játékos szerepe viszont a Mass Effect 2 és 3 mesterséges intelligenciája, EDI (lásd fent), a Starcraft II-ben pedig magát Sarah Kerrigant szólaltatja meg. Szóval ebben a pöpec trailerben is ő beszél:

A karrierjét modellként kezdő Helfer egyébként a magánéletben nem gémer (erről itt beszél), inkább színészi munkának tekinti a videojátékokat. A magánéletéről sok izgit nem dob fel a wiki sem; egy ügyvéd a férje, akivel egy közös ismerősük bulijában találkozott, amúgy szabadidejében jótékonykodik és elhivatott állatvédő. Cylonsága annyiban igaz a való életben, hogy szegényben van pár fémdarab – csigolyaprotézisek, részben az általa játszott és balul sikerült veszélyes filmjelenetek révén, részben azért, mert egyszer egy utasszállító gépen a fejére esett egy bőrönd (soha többet nem ülök folyosó melletti ülésre).

És persze itt a kötelező galéria róla, kattintásra a képek megnőnek.

5 komment

Címkék: starcraft mass effect tricia helfer pénteki játékcsaj

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr397228615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2015.02.28. 21:51:12

Ezt a kerrigenes vonalat nemis tudtam ;) Frak

Csacsis 2015.03.01. 00:53:14

Na ez hiánypótló posztra sikeredett.Már rég hiányoltam őt ide, mint játékcsajt. OP! :)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2015.03.01. 10:05:52

Lehet, hogy negyvenes, de azért tolnám, mint a lopott bicikliit! ;)

False_GOD 2015.03.01. 10:19:15

@anarchoid: Csak miatta néztem meg az átvezető videókat, és azt megérte. A játék amúgy is a vicc technikailag, még 2010ben is.

TommyGun77 2015.03.01. 10:19:16

Azt tegyük hozzá hogy a külsején kívül a hangja is kegyetlen sexy :)
süti beállítások módosítása