HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hétvégi játékcsaj: Aisha Tyler

2014.06.21. 17:30 Stöki

Játékcsajrovatunkban megint olyan celeb jön, akinek nemcsak póz a videojátékozás, hanem igazi hardcore gémerrel van dolgunk. Ő Aisha Tyler, akit láthattunk a Jóbarátok utolsó két évadában Ross barátnőjeként, az Archerben az ő hangján szólal meg Lana, és nem mellesleg idén harmadszor volt hoppmestere a Ubisoft E3-as sajtóhepajának. Az első alkalommal még eléggé csikorgott a dolog, de mostanra teljesen belejött, vicces volt, laza, és hát elég jól mutat 183 centijével a cég CEO-ja, Yves Guillemot mellett.

e3.jpg

Tyler amúgy környezetvédelmi politikából szerzett diplomát, de mindig is a színészet vidámabb oldala foglalkoztatta, már középiskolában tagja volt egy improvizatív színháznak. Később a standupra is ráállt, főleg női témákról beszél (például arról, hogy miért nincs még gyereke 44 évesen).

Az E3-prezentációk mellett kisebb szerepei voltak a Halo: Reachben és a Gears of War 3 RAAM's Shadow dlc-jében, a Watch Dogsban pedig egy cameo erejéig saját magaként bukkan fel. Saját bevallása szerint főleg shooterekkel játszik, kedvenc videojáték-pillanatát pedig inkább mondja el ő.

És persze zárásul a szokásos galéria (klikkre a képek megnőnek):

 

6 komment

Címkék: e3 ubisoft pénteki játékcsaj aisha tyler

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr556396477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.06.21. 21:01:31

fantasztikus. nem ő szerepelt régebben rupaul néven?

payskin 2014.06.22. 06:48:31

Majdnem. Van köztük 10 év korkülönbség, és az egyik férfi. Szerintem kitalálod.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2014.06.22. 08:23:47

Én meg azt jegyzem meg rosszmájúként, hogy aki csak elsősorban shooter játékokkal (vagy csak egy féle stílussal) az nem hardcore gamer. o.O

De a videóban elmondottak azért árnyaltak a képen :)

Rocil · www.magyaranimaciok.blog.hu 2014.06.22. 09:07:34

LAAAANAAAAA.... Danger Zone... XD

stoppos76 2014.06.23. 12:51:38

@Sunsetjoy: Az a szabály, hogy ha celeb és látott már távolról számítógépet, esetleg nem két kézzel fogja meg az egeret, akkor hardcore gamernek számít. :)
süti beállítások módosítása