HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

London, pixelek, spirálfüzet-nosztalgia

2010.09.06. 09:00 Stöki

Meglepetés: olyan hír jön, aminek semmi köze a Duke Nukem Foreverhez. Írtunk júniusban egy fura kezdeményezésről, aminek oda is ítéltük a Haszontalan Geek Projektek vándordíjat: egy Brett Camper nevű ember megcsinálta New York térképének nyolcbites változatát. A nyolcvanas évek szerepjátékait idéző térképen lehetett címeket és nevezetességeket keresni és zoomolni is.

Úgy tűnik, Camper megszállott, azóta ugyanis kilenc új várossal bővült az oldal. New York mellett Amsterdam, Austin, Berlin, Detroit, London, Párizs, San Francisco, Seattle és Washington spirálfüzetbe illő térképét is megcsodálhatjuk. Állítólag biztosan jön még Boston, Chicago és Los Angeles és még két további város. Camper egyébként a Kickstarter nevű, kis magánprojekteket a szintén kispénzű befektetőkkel összehozó oldalon kunyizott össze majdnem négyezer dollárt. Szóval akinek van hasonlóan hülye – vagy akár komoly – ötlete, itt próbálkozzon.

3 komment

Címkék: retro térkép állatság

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr602274456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rootshaper 2010.09.06. 11:17:10

de van hozza koze:
ez a projekt meg nem letezett '97-ben, mikor a DNF-et bejelentettek!

Dester 2010.09.06. 11:24:37

@rootshaper: áááááááááááááááááááááh :)
süti beállítások módosítása