HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

A reklám helye

2010.01.28. 08:15 hancu

Nem szarral gurigáznak a marketingesek mostanában a játékiparban - ugye emlékszünk még a hírre, hogy az Activision 200 millió dollárral hajtotta meg a Modern Warfare 2 reklámhadjáratát -, most két ilyen jellegű hír is beesett.

Egy: az EA reklámspotot vett a legnézettebb amerikai tévés esemény, a Super Bowl egyik szünetére; itt egy szál, 30 másodperces reklám egyszeri levetítése 2,5-2,8 millió dollár körüli összegbe fáj. Jó kérdés, hogy mit akar ennyire megtolni az EA, a Madden adná magát, de hát az idei rész megjelenése még odébb van, talán a februári Dantes Inferno, vagy a márciusi Battlefield Bad Company 2 lesz az?

Kettő: a Google a Game Developers Conference játékfejlesztői konferencia minden résztvevőjének egy Motorola Droid vagy Nexus One mobilt ad ajándékba (pontosabban mindenkinek, aki február 4-ig regisztrál). Mondjuk a beugrók árait elnézve belefér az a keretbe bőven, mindenesetre elég agresszív módja annak, hogy a fejlesztők arcába tolják az Android platformot, hátha megtetszik nekik annyira, hogy nekiállnak játékokat kalapálni rá.

1 komment

Címkék: google reklám ea

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr631707089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.01.28. 11:08:06

Ha a Dante reklámjába nyomják a pénzt, akkor inkább lapátolják egyből a kukába, ugyanaz lesz az eredmény.
Bad Company 2 viszont nagyon sirály, tiszta Kelly hősei. Legalábbis remélem, az eddigiek alapján úgy néz ki.
süti beállítások módosítása