HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Pénteki játékcsaj: Princess Peach

2009.11.20. 13:00 miguel_

Princess Peach Toadstool viszonylag kevés játékosnak jut eszébe, ha a csábos pixelcsajok kerülnek szóba, pedig a Super Mario Bros. katalizátora (állandóan őt rabolják el, ugye) megfelel az elvárásoknak: szőke (eredetileg állítólag vörös), kék szemű, bögyös-faros. A Gombakirályság trónörökösének születése körül volt egy kis közjáték: az eredeti rajzot készítő Shigeru Miyamoto nem volt igazán elégedett a saját munkájával, így megkérte Yoichi Kotabét, hogy készítsen ő is egy változatot, ahol a hercegnő szeme egy kicsit macskaszerűbb, az összkép pedig a "makacs, de cuki" vonalat képviseli. Persze abban, hogy a hölgy egyelőre inkább csak megtűrt tagja a számítógépes istennők panteonjának az is erősen közrejátszik, hogy jobbára csak meseszerű ábrázolásokról ismerjük - no, a lapozás után az eddig kevéssé hangsúlyozott oldalt is bemutatjuk (vagyis közepesen munkahelybarát fotók következnek). Mostanában úgyis mindenféle tiszteletre méltó hölgyről derülnek ki durva dolgok (már amennyire durva és meglepő, hogy egy 18 évesnél idősebb nő szexuális életet él), például Peach hercegnő kollégájáról, Miss Kalifornáról, szóval belefér egy kis idolgyalázás, meztelenség, satöbbi.

Egy japán eredetű karakterrel kapcsolatban nem meglepő, hogy ezernyi anime és hentai készül a főszereplésével (szerintem még Solid Snake-es rajzpornót is találnánk, ha nagyon akarnánk), így ezekből válogattunk (nagyon nem munkahelybarát link, ráadásul érzékenyebb víruskergetők is picsoghatnak miatta, szóval csak óvatosan) - legyen bizonyság ez arra, hogy ha hirtelen megjelenne valaki átlagosan istenszerű, és azt mondaná: "oké, emberek, ennyi volt, jön az özönvíz", tökéletesen igaza lenne. Persze érdemes elgondolkozni a mellékelt kép monanivalóján is: nem gyanús az senkinek, hogy egy ilyen csaj miért pont egy olasz vízvezetékszerelővel (akit szerintem Ron Jeremyről mintáztak, és ezt tényleg elég könnyű bizonyítani) üti agyon az időt? Szerencsétlen fickó a kínok kínját állja ki, a fejével töri a betont, gyűjti az aranytallérokat ezerszámra, és mi a vége? A csajt újra és újra elrabolják - hát csoda, ha az öreg Mario néha begombázik kicsit?

 

Szintén nem mehetünk el szó nélkül a Princess Peachnek öltöző emberek mellett: ahogy az a ruhát reklámozó cég fotóján is látszik (itt balra, természetesen), van olyan élethelyzet, amikor nincs baj a rózsaszín ruhába öltöző szőke lányokkal, sőt, tökéletesen érthető, miért épül egy teljes iparág a játékcsaj-kosztümök gyártása köré (na igen, valahol ez is perverzió, de a játékellenesek kedvéért emlékezzünk meg arról, hogy egyes embertársaink meg kutyákkal és tortákkal képzelik el az esti hancúrt - na akkor már inkább Duke Nukem). Azonban a lenti képeket látva felvetődik a kérdés, hogy nem kellene-e kicsit bővíteni a Btk. közszeméremsértés fogalmát pontosító szócikket...

 

 

 

 

4 komment

Címkék: japán nintendo wii csajok állatság meztelenkedés pénteki játékcsaj

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr891538947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HoNoLuLu Communications 2010.06.25. 21:12:44

Debilek. Ennyire bena csajaitok vannak, hogy oly lehetetlennek tartjatok, hogy igy nezzen ki egy no ket gyerek utan. Nezzetek meg a felesegemet.

Ha megmutatnam.

HoNoLuLu Communications 2010.06.25. 21:13:17

nem ide akartam, hanem a doboloshoz

Tomoki 2013.08.01. 01:42:01

és mi anak az animének címe amég be szerepel a princess
süti beállítások módosítása