HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Gyors emlékeztető a jövő heti gémerpartikról

2015.05.03. 14:41 Stöki

Mert kettő is lesz. Az egyik hétfőn, a Gamenight következő iterációja. Persze, ki az az állat, aki hétfőre szervez bulit, de aznap van a hivatalos Star Wars-nap, és ehhez kapcsolódik az esemény tematikája, szóval ez enyhítő körülmény. Grund, délután négytől késő estig, nagy geekülés várható kapcsolódó játékokkal és beöltözött emberekkel. Facebook-oldal itt. Utini!

A másik hepaj szombaton lesz, az itt korábban már emlegetett PixelCon. A Müsziben lesz délután egytől hajnalig, valamikor délután lesz egy kerekasztal, ahol én is okoskodom valamit. Facebook-oldal itt, szerencsére az én hadovámnál sokkal jobb programok is lesznek. 600 forint a beugró, de ennyit bőven megér.

4 komment

Címkék: rendezvény gamenight pixelcon

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr267426642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_G_A 2015.05.09. 20:44:54

Gondoltam megkeresem ezt a Müszit, még valamikor kettőkor. Szerencsés helyzetben vagyok, ritkán kell a környéken járnom, így nem is ismerem az ottani szórakozóhelyeket. No most körbetekertem kétszer a háztömböt, de semmi apró felirat sem utal arra, hogy a hely hol van.
A kerékpártárolót belehazudni meg külön ordenáré pofátlanság, pláne ha a hely a negyediken van. Azon a környéken akkor sem szívesen hagyom ott a járművet, ha csak a záram értéke duplája egy mai átlagkerékpárnak.
Úgyhogy végül hazajöttem geekülni, majd ha jobb helyen lesz elmegyek.

secdeal 2015.05.10. 13:00:22

@A_G_A:

a helyet tényleg nem olyan könnyű megtalálni. Miért feltételezed, hogy hazudnak? A hely a negyediken volt, a kerékpártároló meg a földszinten. Ha meg amúgyse hagyod azon a környéken szívesen, akkor mi a francért mentél bringával abba a buliba? Nem értem.

Stöki, poén volt veled Rock Bandet játszani.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2015.05.10. 14:38:52

@secdeal: Részemről a szerencse és a 97 százalék. Te a gitáros voltál vagy a basszer?
süti beállítások módosítása