HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

A nap képe

2012.09.16. 18:34 hancu

Általában nem szoktunk színtiszta trollkodási célú posztokat kitenni.

rcgZaig-SEWuLL1PkfdEGQ2.jpg

De azért megesik, hogy nem tudunk ellenállni a kísértésnek.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr584780930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lámadmirális 2012.09.16. 19:48:37

Azért az infinity stábját nem lehet azért szídni, mert az activision megköti a kezét, mert erősen érződik ez rajta (gondolok itt a tedd egyedivé a különböző fasságaid, fizetős dlc) mert régebben azért Cod 4-el valami hatalmasat alkottak, csak rájött az Activision, hogy mekkroa zsé van ebben.
Míg az Iphone, csak simán tajparaszt-szar

algi 2012.09.16. 23:58:56

De ez miért baj? Ezek használati eszközök. Az, hogy "Modern Warfare" valójában nem is egy cím, hanem egy elnevezés. Bemegy a boltba az anyuka játékot venni a gyerekének: "Egy olyat játékot szeretnék, amiben modern hadviselés van."

A_G_A 2012.09.17. 04:34:43

Black Mesa (source) helyett? Azért kicsit szomorú, hogy a lassan tíz éve az egyik legjobban várt mod megjelenéséről itt egy hajszálnyi betűcske sem íródik, de de szifon5 bejelentésnél ott van a rágottalmás tégla a főoldalon. CODról már nem is beszélve. Egyébként a négyes nekem is tetszett. (De akkor is! egy Black Mesa helyett!?)

Galleoth 2012.09.17. 16:24:15

Azért, ha trollkodni akarnék nem biztos, hogy MS Painttel csinálnék hozzá képet :D

Szerintem nem összehasonlítható. ifonnál a névért fizetsz, 40%os haszon van legalább a terméken, míg más mobil cégeknél ez max. 10-12%, és nem amiatt, mert az Apple lopott alien technológiával olcsón gyárt, hanem mert beképzelik az emberek, hogy menő, és kifizetnek random magas árat is érte.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2012.09.18. 18:38:33

"hanem mert beképzelik az emberek, hogy menő"

Ha az emberek beképzelik, hogy menő, akkor menő.

Galleoth 2012.09.19. 10:29:50

Nem, a beképzelik az emberek, hogy menő, az azt jelenti, hogy instagrammal minden este fotóz 2 felhőt, és akkor ő most cool. Vagy lefényképezi az ebédjét, mert a világon senki sem ebédelt még. Szóval ilyesmi. Bár az iphone menő volt, mikor még innovatív, és teljesen új volt, de az mondjuk évekkel ez előtt volt, azóta pedig, elfogyott a lendület.

Zsíros Bödön 2012.09.19. 13:58:16

Azért azt meg kell hagyni, hogy az "újszülöttnek minden új" alapon tökéletes termékek annak, akik most kezdenek ezekhez hozzá, mert csak finomultak folyamatosan.

Ha lehet választani, az MW-t kell elítélni. Miért? Mert milyen idióta buzi vesz minden évben új ájfont? Ha lemaradnék pl a 3G-nél, akkor most sok újdonság érne az ötös ájfonnal, ellenben egy játékszoftvernél nem nagy pénzeket fizet ki az ember és egy sorozat esetében joggal megvenné az ember a következő részt, sőt, igazán csak a fanoknak szól mindig egy folytatás és ha az nem tartalmaz semmi újat, akkor kapják be. Telefonokat azért nem szokás gyűjteni, ezért el lehet ítélni őket, mert tényleg nem innovatívak, de aki nem veszi meg amúgy sem, az ne szóljon egy rossz szót sem :) Ahogy az sem, aki nem codozik.

sírjatok 2013.02.19. 21:13:02

@Galleoth: öröm tudni, hogy manapság a menőséget már egzakt módon lehet mérni, gondolom a menőméterrel és a menőatomszámlálóval.

Én azt hittem, hogy a menőség emberek által kitalált fogalom, tehát hogy az a menő, amit az emberek menőnek tartanak, de ezek szerint tévedtem.
süti beállítások módosítása