HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Bioshock élőben

2009.11.23. 20:26 Stöki

Nem vagyok a cosplay nagy rajongója, de egy atlantai 27 éves srác, Harrison Krix olyan Bioshock-jelmezt csinált, amitől elállt a lélegzetem. Na jó, Harrison hivatásos jelmez- és díszletkészítő, szóval így kicsit érthető a dolog, de akkor is: Big Daddyje olyan tökéletes, hogy a jobb kézre erősített fúró még forog is. Itt egy galéria és egy videó a mesterműről, az előbbinél külön hangulatos az akváriumi helyszín:

A képeket a Geekalogie-n találtuk (ott van is még néhány), itt pedig az alkotó honlapján nézhetitek meg, hogyan készült a jelmez. A Little Sistert játszó hölgy egyébként Harrison menyasszonya, júliusban házasodnak össze.

2 komment

Címkék: állatság bioshock cosplay

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr581547204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smacika 2009.11.24. 08:43:06

Szép munka, ahogy Hancock mondta volt vala.
Bár továbbra is áll a közelmúltban tett megjegyzésem, hogy a sok unatkozó fószer, akik ilyesmikkel keresik a napi betevő sörrevalót, bevehetne engem is a brancsba.
Csudaszépen tudnám lopni a napot én is. Néha "csinálnék" valami nagyon művészit és abból élnék, mint a mai "művészek".

normanix 2009.11.24. 09:08:42

hát van szabadideje
süti beállítások módosítása