HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Guitar Hero mod virtuóz lábgitárosokkal

2009.10.27. 18:43 Stöki

A blog négy szerzője közül három nagy rajongója a Guitar Hero-szerű ritmusjátékoknak (Hancu a kivétel, aki viszont bottal sem piszkálna meg egy műanyaggitárt), de azt mi is elismerjük, hogy kezd kicsit kifulladni a műfaj. Kevés igazi újdonságot fejlesztenek már a menetrendszerűen érkező folytatásokba, pedig minden csak szervezés kérdése. Lehetne például ötvözni a műfajt a focival, mint ahogy a lenti videóban szereplő csávók tették: felfúrni egy raktárban öt nagy gombot, ezeket összebarkácsolni és géphez kötni, aztán elindítani a Frets on Fire című, nyílt forráskódú Guitar Hero-klónt. Az elején még kicsit bénáznak a srácok, de a 17. próbálkozás eredménye már tiszteletet parancsoló: 76 százalékos pontossággal lefocizzák a számot

Persze vírusvideó ez a javából, a Kasabian nevű együttest reklámozza – az ő Underdog című számukat játsszák el a focisták –, de a jó vírusvideó megérdemli azt, hogy továbbadjuk. Sőt, akár még a werkfilmjét is.

(via Engadget)

Szólj hozzá!

Címkék: mod foci állatság ritmusjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr441479618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása