HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 6x19: Mario-játékok, II. rész: Kart, Party és a többiek

2020.11.15. 18:45 Stöki

Legutóbb Mario-játékokról beszéltünk Angeldayjel, de csak a Super Mario sorozat fért bele az időnkbe. Akkor megígértük, hogy a folytatásban a többi Mario-játékot is elővesszük, és az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb. Szóval szóltunk Sasának, és kikerekítettük a Mario-sztorit, végigbeszéltük a Kart- és Party-játékokat, meg a Mario tematikájú sportjátékokat, RPG-ket és egyéb próbálkozásokat is.

podcast147.png

Egy kis kulisszatitok: Sasának sikerült úgy felvennie a saját hangsávját, hogy a szoftver nem rögzített szüneteket, vagyis ömlesztve kaptam meg Sasa minden mondanivalóját, utólag kellett szétvagdosnom és a helyére raknom mindent. Ha esetleg valahol mégis furcsán reagálunk egymásra, az ezért van. Kívánom, hogy nagyobb öröm legyen nektek az adás hallgatása, mint nekem a vágása volt. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy az adásban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb pár nap múlva jövünk Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások a hatodik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból a teljes negyedik évad, ebből a posztból pedig a teljes ötödik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20200930b.png

További támogatóink:

Kiss András, rozmy, kopeszku, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, AnnieC, Kurucz Ádám, Nagy Gyula, Lidérc, kfgyk kfgyk, Vasas Gergő, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Larten, Ergoproxy83, Milo, Csviri, HaverDodi, ArcadeMacho, Gabesz Fótról, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, Vidra, kszicsillag, Bakonyi Gergő István, Markó Gábor, Seci, NPanyo, zsovez, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, KrApN3k, periklesz, Tök Inger, pec, Magunsz, Obertmotz, Rauminen és Fattykány.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

7 komment

Címkék: retro podcast nintendo mario checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr6716285744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aston Kanál 2020.11.15. 23:42:30

Mar megrendeltem a kolykoknek egy-egy Mario Kart Live szettet - meg szerencse, higy az egyik Mariot, a masik Luigit favorizalja. Alig varom :). Na megyek adast hallgatni.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2020.11.16. 06:32:48

@Aston Kanál: innovatív. kíváncsi leszek, mennyire jön be majd nekik.

hollario 2020.11.16. 17:23:43

Stökinek Norvégiában márjó.

kolbászosrájáspizza 2020.11.24. 09:40:58

Én teljesen megértem azokat, akik behánynak a Mario jelenségtől. Nagyon sokáig én sem kedveltem a franchise-t és nem értettem, miért akkora szám ha kijön egy újabb Mario játék. 2-3 éve aztán úgy hozta a sors, hogy volt alkalmam kipróbálni a N64-es Paper Mariot, amitől dobtam egy hátast, annyira zseniális ötletek voltak benne. Után elkezdtem kipróbálni a többi Mario játékot és rá kellett jönnöm, hogy tényleg az egyik legkreatívabb és legszórakoztatóbb franchise. Az utóbbi években elég kevés játék iránt tudtam lelkesedni, de a Mario cuccok valahogy mindig előhozták nálam az önfeledten vigyorogva játszok feelinget és mellette néha jobban megizzaszt, mint egy Dark Souls.

Shodan 2020.12.12. 10:10:31

Angelday már rég lejárt lemez. Egynek jó volt, makogott pár hülyeséget, de szerintem se erőltessétek.
süti beállítások módosítása