HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 5x17: Tokyo Game Show 2019

2019.09.21. 16:45 Stöki

Az E3 mellett a Tokyo Game Show-ról is már évek óta tolunk egy adást, és mivel egy hete volt az idei, nagyon esedékes már ezt a poszt. Szóval idén csak a Checkpoint fele jutott ki az expóra, de ez nem akadályozott meg minket abban, hogy felvegyünk egy adást - Grath Pilicsabáról, és Tokióból. Mivel nem a jól megszokott hangrendszerünkön vettük fel, hanem Skype-on, így a minőség kicsit rosszabb a megszokottnál, illetve az átmeneti egerem kattogása is belehallatszik - ezért elnézést, de amúgy teljesen jól érthető, hallható minden.

podcast115.png

Az idei TGS amúgy nem volt túl izgi, de valahogy ez az egész év ilyen, az E3 és a Gamescom sem villantott nagyokat - amolyan vihar előtti csend talán az új konzolgeneráció előtt? Meglátjuk. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Legközelebb pár napon belül jövünk, Checkpoint Minivel, (aztán még egy Minivel, hogy utolérjük magunkat). Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások az ötödik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból pedig a teljes negyedik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20190905.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Kiss Balázs, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, Pozsonyi Róbert, Nagy Gyula, Gortva Gergely, Révész Péter, cue, MakkOS, Szabó Ferenc, Xlabu, polish, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Larten, hadam89, Ergoproxy83, Milo, Csviri, HaverDodi, arpadapunk, ArcadeMacho, Gabesz Fótról, G, Gergő, Havasi László, kaczurzsolt, Ateela Wrink, Vidra.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangos-képes főhajtás.)

15 komment

Címkék: podcast tgs checkpoint checkpoint kurrens

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr3815125508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.09.22. 07:34:25

milyen az az átmeneti egér? szárnyas patkány?

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2019.09.22. 08:15:12

@manson karcsi: 1490 forintért a sarki Media Marktban vett szar, amíg vásárolok egy rendeset.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.09.22. 19:27:38

@Stöki: költői kérdés volt, de kösz a kifejtést. ;)
elég drágán vetted a szar egeret egyébként.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2019.09.22. 21:08:25

Furcsa ez a blog.hu. Minden feliratkozott blogról értesítést kapok, de már jó pár adás óta valahogy az iddqd-ról nem. Ez mitől lehet?

Más. Az SSI jó sokszor volt már említve a Dark Sun, Wargame és RPG játékokon át. Lesz egyszer SSI-os adás? Vagy akár még szűkebben II. világháborús stratégiai / taktikai játékokról vagy akár csak a "General" szériáról?

Volt / van ilyen terv?

GalaHU 2019.09.23. 09:55:26

@molnibalage: Ezekre majd az autós/szimulátoros különszám után kerül sor... :) (bocs)

Grath 2019.09.23. 18:51:40

@GalaHU: Ó, de meg fogsz lepődni hamarosan :)

Grath 2019.09.23. 18:53:14

@molnibalage: a Panzer General esélyes szerintem minire, a többit nem tudom

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2019.09.23. 19:17:57

@Grath: Akkor most most már nem titok. :)

Ha lesz PG-s, akkor legalább végre megtudhatom, hogy mennyire volt rétegjáték és ki mennyire tolta.

Flankerr 2019.09.23. 23:08:03

@Grath: a PG Minire én is nagyon erősen befizetnék :)

GalaHU 2019.09.24. 07:59:09

@Grath: Csak adná már az ég hogy jól meglepődjek! :)

kemi242 2019.09.24. 09:53:14

A vonatszimulátor a Densha De Go lehetett, iszonyat népszerű Japánban. BTW a japánok imádják a szimulátorokat, le merném fogadni, hogy még repülőszimulátor is van ott árkádosítva.

utax 2019.09.25. 22:08:16

@Flankerr: Nagyon erősen befizetnék = Patreon :)
Még szerencse, hogy én mindenevő vagyok, jöhet bármilyen kontent a srácoktól.

The Biclops 2019.09.27. 19:48:43

@Grath: Soha senki nem fogja nekem elhinni, hogy azért léptem ma be a blogra, hogy elmondjam egy Checkpoint adás kommentjei között az alábbi nagyigazságot: Így 5 év után még mindig nem volt egyetlen autós játékteszt, vagy autós játékok témájú adás sem. Pedig sokak által (és általam is) ez a legkedveltebb játékstílus. Olyan állatok vannak, akik egy vagyonért készítenek házilag profi szimulátort (pl: logout.hu/cikk/modularis_cocpit_tervezese_es_epitese_pc-hez_2/otlet.html). Őket is meg lehetne szólaltatni.
Minden adást legalább egyszer meghallgatok, a legtöbb már 2x is megvolt, de ótós adás nagyon kéne. Azt 3* is meghallgatnám. :)

De hogy elismerjem a retro játékok terén tett erőfeszítéseiteket, küldök nektek jó kis nyócbites rakkenrollt!

soundcloud.com/adhesivewombat/adhesivewombat-8-bit-adventure

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.09.27. 20:05:12

@James Blond: ez a robot roller derby ost-n is rajta van. jó zene, jól lehet gurulni rá.
süti beállítások módosítása