HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 4x01: 2017 legjobb pillanatai

2018.01.22. 23:07 Stöki

Hát itt vagyunk végre megint, boldog új évet mindenkinek! Tervezett kimaradás volt a podcastben (ezért soroztunk meg benneteket adásokkal az óév végén), de ekkora szünetet azért nem terveztem. Mentségemre szóljon, hogy 1. a mostani adás több mint háromórás lett és elég sok meló volt összevágni; 2. máris bent áll earlyben az első Mini, és ki is lövöm a napokban; 3. további két vendéges és két mini felvéve, sőt kettő meg is vágva, szóval pikk-pakk beérjük magunkat.

podcast_66.png

És hát mi más lenne az évkezdő Checkpoint témája, mint az előző évad legjobb pillanatai? Vagyis egy besztof adás jön, csak a vendégesekből, viszont mindegyik vendégesből belevágtam egy-két jó megmozdulást - nemcsak ökörködéseket és szóvicceket, hanem érdekesebb infókat, sztorikat, vitákat is. Szerintem az eddigi legjobb évadunk volt 30 vendéges adással és 31 minivel, ezt a rekordot fogjuk idén megdönteni. És persze nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire hálásak vagyunk Patreon-támogatóinknak (még januárban kilövök egy posztot az egész Patreon-mókáról), és persze mindenkinek, aki hallgat minket. És akkor induljon a besztof, reméljük, tetszik majd. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes most nincs, viszont lent a teljes évad, hogy később tudjak rá hivatkozni, illetve hogy gyönyörködjünk benne: Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

 

A harmadik évad összes Checkpoint adása:

 

A harmadik évad összes Checkpoint Mini adása:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból pedig a teljes második évad.

A vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Ezek pedig vendégszerepléseink A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán (van már második rész is!), illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20171221.png

További támogatóink:

Kiss András, Kúthy Előd, Bozsó Balázs, Hollósi Dániel, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, A Konnektor csapata, Kalázdi Tamás, Gortva Gergely, Hédi, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, SViktor, Balog Tamás, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Nagyi, Gabesz, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, ArcadeMacho, Selmeci Dávid, Hájas Ákos, Rokborn, Lottsie, Valis142, CsikosZ, Gabe, Gytb, Simon Olivér

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk.)

24 komment

Címkék: retro közösség podcast besztof checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr813595317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.01.22. 23:13:55

Királyos :)
És ott az avatárom :)

sirarcheer 2018.01.23. 06:06:54

Nagyon jó lett, de egy kérés hogy legközelebb a vágások közti hangjelzést lehetne halkabbra venni? Mert mindig felhangosítottam hogy minden beszélgetést halljak, majd belehasított a dudaszó. Több infarktust hordtam ki lábon. ;)

Fausto(tm) 2018.01.23. 13:09:56

A napokban jutott eszembe, hogy 576-os adást nem terveztek?

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2018.01.23. 13:26:45

Csak így hirtelen eszembe jutott erről hogy.....
Az angliai menyétek főnöke az a.......
weaselvezető...

inframazsola 2018.01.23. 16:37:22

Járműbeszületett Szent Jeromos

Kádas Péter 2018.01.23. 20:26:37

A donate gomb környékére nem lehetne évádlistát tenni? Lécci.

sien 2018.01.24. 01:11:35

Borzasztóan sajnálom, de én ezt 10 percig bírtam. Biztos nagyon jó poén a dudálás az epizódok közt, de engem annyira idegesít, hogy nehéz finoman fogalmazva érzékeltetni. Az első adás óta hallgatom a műsort, de sem az előző évi legjobb pillanatokat, se ezt nem fogom hallani. Meghallgattátok ti ezt kiadás előtt? Nem hiszem.

MongooseHUN 2018.01.24. 13:37:03

Hát srácok....látom, hogy tettetek bele munkát, de kár volt. Gyakorlatilag 15 perc után kikapcsoltam, annyira szörnyű zagyvaság volt ez a rész. Összefüggéstelen volt így az egész. Sokszor azt sem lehetett tudni, hogy kiről vagy miről beszéltek?! Néha meg csak a nevetés volt, ami biztos ott és akkor abban a kontextusban vicces volt, de így egy 2-3 perces bevillanásra, szörnyű.... reméljük nem lesz több ilyen :-(

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2018.01.24. 14:35:46

@Kádas Péter: Megtörtént.

@sien: Igen, ez Facebookon is előjött, és nagyon sajnálom a dolgot. Az a helyzet, hogy úgy tűnik, eléggé fülesfüggő a jelenség, nekem teljesen oké volt a dudálás vágás közben (igen, folyamatosan visszahallgattam), de volt, aki panaszkodott, hogy túl hangos és irritáló lett a dudálós effekt. Jövőre mást használok majd (csak erre se tavaly, se tavalylőtt nem jött panasz, ezért is gondoltam, hogy jó lesz idén is).

@MongooseHUN: Lesz még ilyen, évente egy darab ilyen adás van, minden év végén vagy köv. év elején (amikor amúgy is nehéz vendéget fogni). Sajnálom, hogy nem jött be, de tavaly és tavalyelőtt is volt ilyesmi besztof, és egyelőre te vagy az első, aki ennyire kategorikusan negatív véleményt fogalmaz meg. De megnyugtatlank, hogy 5 normál adást már felvettünk (2 vendéges, 3 Mini), és a héten jön legalább egy közülük.

@Fausto(tm): Tervezünk, ha tudunk vendéget szerezni rá.

hpeter 2018.01.24. 20:20:48

@Stöki: Sokan szundítva hallgatva, nem REMelhetnek a dudaszó miatt, szerintem ez fáj nekik!
Kösz a tavalyi évet, mindkettőtöknek!

sien 2018.01.24. 20:31:12

@hpeter: aláírom, nagyon sokszor hallgatok meg részeket 10edszer is, főleg alvás előtt :)

tamareaf 2018.01.24. 22:45:55

@Stöki: Balog Zsoltot meg lehetne interjúvolni? Ő volt egyáltalán a kitalálója az 576nak vagy ő csak finanszírozta?

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2018.01.25. 09:32:35

@feamatar: Ő lenne a magától értetődő választás, de vannak kisebb fenntartásaim vele kapcsolatban, amiket nem fejtenék ki publikusan.

Wertzui 2018.01.25. 13:53:20

Most nem lesz az év eltévedt kereséseiből poszt?

DeFranco 2018.01.25. 17:11:06

@Stöki: nekem is ordított a duda a fülembe, de egyszer kibírom alapon nem vettem róla különösebben tudomást, az más kérdés, hogy mellettem mit gondoltak az utastársak (nem "agybadugós" hanem "beakasztós" fülesem van, és ki tud belőle szűrődni a hangosabb zaj)

tartalmilag szerintem a kevesebb több lett volna, néha úgy éreztem ráültél a vágásért felelős kezedre. jól szórakoztam rajta, de nem volt annyira ütős mint az eddigi best of-ok vagy a 100. adás. ezeknél komoly izommunka kellett ahhoz is hogy ne fulladjak meg a visszafojtott nevetéstől, most a snittek bő felét nyugtáztam egy "ühm"-mel.

ha úgy hallgatom, hogy az idei legérdekesebb részeket szedted össze, akkor tök jó, mind a helyén van, de eddig inkább a humorfaktoron volt a hangsúly ezekben az összefoglalókban és ezt a szintet csak a tartalom egy része ütötte meg. (viszont ha nem viccmaraton akkor miért a yakety sax meg a tülktülk kérdem én).

mindemellett köszönöm az eddigi munkátokat amit belefektettetek a podcastokba, kiválóan szórakozom minden héten és rendszeresen várom a következő részeket, igazán örülök hogy él és virágzik a checkpoint.

Holnap Kapitány · http://iloveyouso.blog.hu 2018.01.25. 22:00:13

@Stöki: B.Zs. meginterjúvolását egy LEGO különszámban javaslom, addig nem igazán.

defaultXEX 2018.01.26. 11:21:59

Nagyon jó kis év volt ez, nehéz lesz überelni 2018-ban. Nekem összességében tetszett ez a best of is, igaz a kedvenc adásaimat már többször meghallgattam, szóval sokszor tudtam kapásból ,hogy ki az aktuális vendég és miről is van szó.
TOP 5 2017 : Mérő László, Zámbó Viktor, PC ZED (Hancu), Rockstar (Sajó Dávid) és természetesen a 100.

Most éppen a Hellblade c. játékot tolom, és az jutott eszembe, milyen jó lenne idén egy adás, melynek témája a Nők, lányok, asszonyok a videojátékokban. Tavalyi év során több emlékezetes címben is hölgy volt a főszereplő (Aloy, Senua, Chloe-Nadine), tehát aktuális lenne az adás- akár a korábban meghívott lányokkal is.
Utána lehetne vizes checkpoint póló verseny! :D

inframazsola 2018.01.26. 14:29:18

@defaultXEX: én alapból kétszer hallgatok meg minden checkpointot amikor kijön, januárban is folyamatosan ismételtem (az elsőt reggel még vizespohárból), és még mindig nem jött új téma. :)
De legalább a plafonos komment megerősítette a gyanúmat. ;)

Most viszont már remeg a kezem, és duplán látok, szóval jöhetne az új anyag.

Flankerr 2018.01.27. 18:53:05

@natS: Az internet tényleg nem felejt :D

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2018.01.27. 19:44:24

Nagyon jo volt a Best Of adás, ram is furcsan neztek a buszon az utastarsak, amikor Stöki agypusztító szóviccein röhögtem!
:)
Viszont én is csatlakoznék a "halkabb dudaszót vagy különben hallókészülék kell az új évadhoz"-mozgalomhoz! Metrón a mélyebb, vagy kicsit halkabb hangu vendegeknel sajnos igy is mindig az agyamig be kell tolni a fülhallgatót, hogy halljam, mit mondanak - aztán most kàbé 20x megsüketültem ettől a dudaeffekttől
:(
UJ RÉSZ MIKOR LESZ FENN?!?

defaultXEX 2018.01.28. 16:12:57

@inframazsola: Igen, a "plafon" nagyon epikus pillanat volt. "Nem volt...Hát nem lehetett!" :D
süti beállítások módosítása