HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 3x14: Az Activision

2017.07.14. 23:53 Stöki

Üdv mindenkinek a Checkpoint legújabb adásában! Mielőtt elfelejtem: napokon belül felvesszük a 100. Checkpointot, itt vannak a részletek, tessék jönni, és jelezni Facebookon (az Epamnak meg nagyon köszönjük a helyszínt). Előtte azonban itt a kilencvensokadik adás, és benne a videojáték-történelem egyik legsikeresebb kiadója, ami nagyon szép, a fejlesztők érdekeire figyelő, lázadó kezdetekkel jutott el egy egészen más pozícióig.

podcast49.png

A PC Guru szerkesztője, Böjtös "Böjti" Gábor segített nekünk összeszedni ennek a kiadóóriásnak a viselt dolgait, szó esett a David Crane/Jim Levy-korszakról, a Bruce Davis-korszakról és persze a Bobby Kotick-korszakról. Igyekeztünk a retrós részre több időt fordítani, szóval nem kell attól tartanotok, hogy Call of Duty-k végtelen összehasonlítgatása teszi ki az adás felét. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes, azaz az adásban hivatkozott dolgok:

Legközelebb jövő hét elején jövünk egy sima Checkpoint Minivel, aztán újabb vendéggel. A 100. adás felvétele kb. másfél-két hét múlva lesz feldolgozva. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi adások:

 

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból pedig a teljes második évad.

A vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

A harmadik évad korábbi Checkpoint adásai:

 

Ezek pedig vendégszerepléseink A hiányzó darab podcastben és a Fun With Geeks YouTube-csatornán, illetve Stöki évekkel ezelőtti vendégeskedése a Konnektor podcastben.

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20170711.png

További támogatóink:

Kiss András, Molnár Zsolt, Hollósi Dániel, Stang Szabolcs, Barny, Mozoka, Nagy Gyula, Győri Ferenc, A Konnektor csapata, Kalázdi Tamás, Pató Lőrinc, Gortva Gergely, Zila, tomtech, jurgen_habermas, RZP, waces, crippler, Szauer Tibor, ricsi, abeddon, Valis142, Varga Bálint Bánk, SViktor, Balog Tamás, Koppn, csee, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, dabdam, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, gilicze, ezven, Bajka Zoltán, Szabó Zoltán, Rudymester, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Wraith, Huszti András, Invi, Coeris, Velicsek István Gusztáv, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Müller Niki, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk.)

7 komment

Címkék: retro közösség podcast activision checkpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr5412660285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KongFan 2017.07.15. 10:34:24

Szerintem simán mehet a káromkodás. Felnőtt emberek vagytok.

Negrogo 2017.07.15. 17:25:30

Nosztalgia okan en most a BattleZone II-ot vettem ujra elo 1 hete. Ma is adja.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2017.07.16. 15:00:28

Attól felnőtt valaki, hogy káromkodik?

larry 2017.07.16. 20:39:33

A Tony Hawk's Pro Skater 3 az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Mondom ezt úgy, hogy soha nem szerettem az ügyességi/sport játékokat, főleg mert iszonyat türelmetlen vagyok, meg elég béna. De ezt nagyon eltalálták. Jól irányítható, szép, nagyon vicces, jó a zenéje, kihívás, de nem adod föl, mert jutalmaz. Anno először kb egy teljes évembe került az összes pálya és goal, de beépült motorikusan, és ma egy órán belül megcsinálom ugyanezt. Föl is teszem megint!

Drout 2017.07.20. 17:40:20

mazsong a fejem -nél megkapartam az arcomat... súlyos szóviccek vannak, amikor nem is számítana rá az ember.

Drout 2017.07.22. 00:02:06

És a témához kapcsolódik:
http://avantiplanet.com/abort/mentett_rajzok/sticker/azkeserít.jpg

Attila 2017.08.15. 21:40:29

A beöntéses újraélesztés a Svejk a derék katonában volt.
süti beállítások módosítása