HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Röpködnek a letört ujjak az öklözőszimulátorban

2016.02.07. 16:00 Stöki

Oké, elismerem, elég szerencsétlenül fordítottam címben a brofistet, de hát nincs rendes magyar neve. Ugye arról a mozdulatról van szó, amikor két haver (tesó, bro) összeüti az öklét (fist). Életemben nem gondoltam volna, hogy ebből valaha videojátékot lehetne csinálni, de ezért nem vagyok indie játékfejlesztő. Mint a Kotaku írja, a Bro Fist Simulator egy játékjamen készült, éppen lehet rá szavazni Steam Greenlighton, a demójával pedig itt lehet böngészőben játszani. Minden ujjhoz tartozik egy gomb a billentyűzeten, ha ezeket lenyomjuk, akkor görbítjük be a megfelelő ujjunkat. A cél az, hogy miközben folyamatosan brofistelünk a géppel (vagy egy másik játékos ellen), mindenféle ujjmozdulatokat villantsunk - sátánvillát, felemelt hüvelykujjat és hasonlókat. Ezekért pontokat kapunk (kivéve a szólóban mutatott középső ujjért, azért levonás jár), a nehézséget pedig az jelenti, hogy amikor az öklünk éppen ütközik a másikéval, akkor letörnek azok az ujjaink, amik nincsenek behajlítva. Ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy kevesebb mint egy perc alatt vége is a játéknak. De egyszeri poénnak nagyon vicces cucc ez, jobb mint a kavicsszimulátor (mondjuk Steamen nem fizetnék ezért sem).

7 komment

Címkék: indie állatság furcsa játék

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr698367680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2016.02.07. 17:38:47

@andthensome: Ez nagyon szép, még nem hallottam.

krcsirke 2016.02.07. 18:40:38

@andthensome: +1

Ivójátéknak tökéletes, letört ujjanként egy feles és negyedóra múlva már senkinek se tűnik fel, ha valakinek 6 ujja lett.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2016.02.07. 18:53:15

mert még kicsi a gyerek, stöki. majd bepótolod a popkultúrális katyvaszt.
tralala lallla!
m.youtube.com/watch?v=nTWF_gHT0vY

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2016.02.07. 19:32:36

@manson karcsi: Ahaaaa... ezt a filmet nem láttam.

Flankerr 2016.02.07. 20:37:07

"Illuminati confirmed" kombó :D
Az ötlet egyébként csillagos ötös nálam :)

JonC 2016.02.08. 12:09:24

a Ready player one című könyvben is állandóan öklözött a két főszereplő amikor találkoztak, eleinte állandóan fennakadtam rajta :)
süti beállítások módosítása